2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için şimdi eve geldim kanama durdu doktor daha yatırcaktı ama ben eve gelmek istedim şimdilik iyiyiz yatıp hiç kalkmamamı söyledi doktor inşş bişe olmaz kızıma attığım resimde karnında karalık var yatay olarak kanama bölgesi orasıymış beyaz olmalıymış normalde tedaviden sonra kanama alanı daraldı allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu

Cnm tekrar geçmiş olsun Rabbim Şifa versin inşallah saglıkla nasip etsin

Amin canon inşallah kalk yat bol bol dinlen napicaksin saglikli dogsunlarda

Kızlarrr çok şükürr gittim kalp atışını gördüm dinledim Allahıma şükür gayet sağlıklı görünüyor dedi doktor.. kilosunu boyunu haftasını vee cinsiyetini ben sormadan söyledi.. içim öyle rahatladı ki bidaha tövbe gitmem o doktora.. Allahım hepimizn meleğini korusun amin..

çok geçmiş olsun

Herkese merhaba. Dün akşam cinsiyet öğrenme umuduyla doktora gittim. 14+4 günlüktüm dün. Ultrasonda 14+2 çıktı. Cinsiyeti de göremedi. Ben Cezayir'de yaşıyorum. Buradaki imkanlar kısıtlı. Bu kadar erken dönemde bebeğin cinsiyetini göremeyiz dedi. Moralimi bozdu.Zaten daha 2.5 aylık hamilesin dedi. Bu ay hesabı nasıl yapılıyor? 15 haftalık olunca kaç aylık hamile oluyoruz?

Cinsiyet ne canim

Demin yazmayı unuttum. Bebeğin kalp atışı 159 çıktı. 140'In üzerinde olunca kız mı oluyordu? Yoksa bu teori sadece 7. haftadaki kalp atışları için mi geçerli? Bilen yardım etsiinn lütfen:)

16 hafta bitince 4 ay dolmus oluo canm. Bende pek bilmiyorum netten bakıyorum kac hafta kac aylik oluo yazio hep

16 hafta bitince 4 ay dolmus oluo canm. Bende pek bilmiyorum netten bakıyorum kac hafta kac aylik oluo yazio hep
Yani 1 hafta sonra 4. ayı doldurmuş oluyorum. Adam bana 2.5 aylıksın dedi. 14+ olunca zaten 14 hafta bitmiş 15. haftadan gün alıyor oluyorsun. Kafam çok karıştı. Sanırım doktor değiştiricem.

Benımde bebegımın kalbı atmamıstı kurtaj olmak zorunda kalmıstım. Korunmayı bıraktıktan sınra ıkıncı ay hamıle kaldım. İnş sızınde enkısa zamanda hayırlısı olur

geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin

inşallah en kısa zamanda da bebiş haberini alırızz
Amın kızlar ınsAllah Rabbım kımseyı evladı ıle sınamasın
gecmiş olsun cnm

Kızlar doktora geldim çok memnun kaldım.
Aşırı ilgili.
Bir hafta önden gidiyor bebeğimiz
Kilosu boyu çok iyimis
2 li testim güzel dedi doktor.
Çok harketli çok yaramaz olur bu dedi
Doğum tarihi verdi
7 temmuz da. rahim yolu uzaklığına baktı.
Erken doğum riski gözükmüyor falan dedi.
Sadece işte kusmalarim idrar yolu iltihabından olabilir diye test istedi.

Safrada taş falan yokmuş.
Şu et ve bir avuç kavrulmamış badem fındık ceviz tüket dedi.
Ekmek tüketme tahilli tüket dedi.
Mevsim sebzelerini tüket dedi.
Domates tüketme salça tüket dedi.
Mesela.

Bundan sonra bu doktora gelirim.
Tetanoz için sağlık ocağına bir ay sonra git dedi.
5 değil 2 tane ol alerji olabiliyor erken olunca falan dedi.
Muayene ücreti doğum ücreti de bana uygun geldi

Önceki gittiğimiz şu hstnsnde 85 burda 65
Doğumda 1100mus

Esimin bir tanıdık arkadaşının bütün ailesi burda doğum yapmış guveniyorum

cnm sordm gttm doktora 20 lik dismis. kan sualndrci igne hap kesicen anestezi vercem antibiyotk kullancan dedi napcami sasrdm kesemem ben sulandrcilari ya brbeime bise olursa
Drlarına sor cnm kadın doğumcuna ve nerolojiye danış.. diş ağrısına katlanabilirmisin ki?
Üzülme cnm dr karnına vurdumu? Bnmde bazen kıpırdamıyo dr uyuyor dio eşimde bna bakıp gülüyor senin gibi der gibi..dr karnıma vurunca hareketleniyor ama cok deil uykulu olduğu için sanrm.. baska dra giderken çikolata ye sade tada bitter olsn.. kalp atışını dinletmemesi garip özel dr mu?
hamilelik günlüğünü okuyorum günlük o sebepten
Onu farkettim . ve , kullanınca ama bi slm yada günaydın yazsan daha iyi olmazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…