- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #19.821
Tamam şimdi anladım . Direkt randevu alınamıyor Ali Bey için . Bugün doktoruma danışacaktım konuyla ilgili . Herhangibir kadındoğumcudan randevu alıp doktorumun yazdığı kağıtla Ali Beye yönlendirmesini isteyeceğim sanırım . Çok teşekkürlerGünaydın kızlar....
CansuErhan52 canım Ali İpek için direk hastaneyimi araman gerekiyor bilmiyorum... benim ordaki doktorum Levent hoca ondan telefonla randevu alıyorum sonra o ultrason için Ali Beye yönlendiriyo... o yüzden dışarıdan gelen biri nasıl bir yol izler bilemedim.. sanırım MHRS den randevu ile gidebilirsin
Boşver milleti cnm sonuçta senin hatan değil doktor söyledi öyle ve sonra yanıldıAlisveris deilde canim doktir kesin degismez dedigi icin millete soledik deismesinden korkuorum acikcasi doktor gordum ole bi ihtimal yok dedi ama bilmiorum ki
Tamam şimdi anladım . Direkt randevu alınamıyor Ali Bey için . Bugün doktoruma danışacaktım konuyla ilgili . Herhangibir kadındoğumcudan randevu alıp doktorumun yazdığı kağıtla Ali Beye yönlendirmesini isteyeceğim sanırım . Çok teşekkürlerGünaydın kızlar....
CansuErhan52 canım Ali İpek için direk hastaneyimi araman gerekiyor bilmiyorum... benim ordaki doktorum Levent hoca ondan telefonla randevu alıyorum sonra o ultrason için Ali Beye yönlendiriyo... o yüzden dışarıdan gelen biri nasıl bir yol izler bilemedim.. sanırım MHRS den randevu ile gidebilirsin
inş gerek kalmaz gecmiş olsun tekrardanKızlar bendeki o kitle bartholin kistiymiş, tahmin ettiğim gibi. Salgı bezi tıkandığı için kist oluşmuş. Enfeksiyon kaparsa gazla uyutup içini boşaltıcaklarmış.
hayırlı sağlıklı bi evlat olsun cok güzel bi rüya :)Hayırlı cumalar kızlar:)
Çookkk güzel bi rüya gördüm hayır olsun inş. Hamileydim yine 4,5aylık. Ama göğsümden bildiğin süt akıyor. Ooh bebişime sütüm yetecek diye seviniyorum. Ama bi tane 3,4aylık erkek bebeği emziriyorum. O da benim bebeğimmiş. Hatta okula götürüyorum arkadaşlar büyümüş maşallah filan diyo. Ay onun emmesi çok güzel bişeydi kızlar:) nette baktım bolluk,bereket,zenginlik,hayırlı evlat diye tabir olunur diyo. Hayır olsun diyelim :)
Tabi ki canim orasi ole ainmBoşver milleti cnm sonuçta senin hatan değil doktor söyledi öyle ve sonra yanıldı
Ben de herkese ihtimal olarak erkek dedim herkese dediğim aileme eşimin ailesine
Doktorum kız deyince ben de arayip doktorun yanildigini kız olduğunu önemli olanın sağlığının olduğunu siz çok merak ediyorsunuz diye size arayip haber veriyorum dedim cnm kimseyi takma yeter ki sağlıklı olsunlar kız erkek farketmez
Valla ben 3.cü günü çıkmıştım3 gun mu çok değil mi cnm ?
Ben de sezeryan oldum 24 saat kaldım hastanede sonra eve geldim ilk defa 3 gun kalındigini duyuyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm :)
Afilim92 canım bana da çok küçük alma büyük al dediler hep ben de 1 tane 10 lu hastane çıkışı 2 tane de zibin takımı aldım 0 0 3 ay geri kalan 3 6 - 6 9 - 9 12 aldım hep kızım çok kusuyordu bir de minyondu kıyafetler yetmedi diğerleri çok büyük oldu
7. Günüm çıkmadan ben alışverişe çıktım sezeryanli halimle 10 a yakın takım aldım bebeğe
Günde 3 4 defa degistiriyodum kiyafetlerini her emmeden sonra kusuyordu
Canım çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmaz sen içini ferah tutKızlar bendeki o kitle bartholin kistiymiş, tahmin ettiğim gibi. Salgı bezi tıkandığı için kist oluşmuş. Enfeksiyon kaparsa gazla uyutup içini boşaltıcaklarmış.
Canim sonradan bebegin kac kilo dogacagi tahmin ediliyor ya ona gore ekleme yaparim diyorum kii bizde babaanne anneanne bohca yapar çeyiz gibi getirir .Demek istedigim cekmeceler dolusu almamak .Cinsiyeti netlessin nette gördüğüm seyler var onlardan da isteyeceğim. Cok heyecanli bir surec yaa3 gun mu çok değil mi cnm ?
Ben de sezeryan oldum 24 saat kaldım hastanede sonra eve geldim ilk defa 3 gun kalındigini duyuyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm :)
Afilim92 canım bana da çok küçük alma büyük al dediler hep ben de 1 tane 10 lu hastane çıkışı 2 tane de zibin takımı aldım 0 0 3 ay geri kalan 3 6 - 6 9 - 9 12 aldım hep kızım çok kusuyordu bir de minyondu kıyafetler yetmedi diğerleri çok büyük oldu
7. Günüm çıkmadan ben alışverişe çıktım sezeryanli halimle 10 a yakın takım aldım bebeğe
Günde 3 4 defa degistiriyodum kiyafetlerini her emmeden sonra kusuyordu
Nane limon icme zaten ihlamur içebilirsin. Sicak su bal karisimi yapabilirsin ve portakal suyuKizlarrr cok fena grip oldum burnum tikandi boynum basim yuzum agriyor 2 gecedir uyuyamiyorum.yardım edin bişeyler önerin banaa geçmiyor nane limonla
portakal greyfurt karışık sıkıp içebilirsin bim de zencefil seker var onu alabilirsin ve dinlen bol bol gecmiş olsun inş hemen gecerKizlarrr cok fena grip oldum burnum tikandi boynum basim yuzum agriyor 2 gecedir uyuyamiyorum.yardım edin bişeyler önerin banaa geçmiyor nane limonla
evet canim kesin ))) men telden girdigim icin reaim atmaya caliwtim atamadim. yuklenemedi.Kesin mi canim fotosu var mi
güzel haberlerle gel canım benimTamam şimdi anladım . Direkt randevu alınamıyor Ali Bey için . Bugün doktoruma danışacaktım konuyla ilgili . Herhangibir kadındoğumcudan randevu alıp doktorumun yazdığı kağıtla Ali Beye yönlendirmesini isteyeceğim sanırım . Çok teşekkürler
Geçmiş olsun. Ben portakal mandalina ve limon sıkıp günde 3 defa içerek iki günde atlattım. Herşey bir yana burun tıkanıklığı çok fena hem uyuyamıyosun hem baş ağrısı yapıyoKizlarrr cok fena grip oldum burnum tikandi boynum basim yuzum agriyor 2 gecedir uyuyamiyorum.yardım edin bişeyler önerin banaa geçmiyor nane limonla
Dosya ekle diosun canim cevaplanim yaninda bnde telden giriorumevet canim kesin ))) men telden girdigim icin reaim atmaya caliwtim atamadim. yuklenemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?