2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam şimdi anladım . Direkt randevu alınamıyor Ali Bey için . Bugün doktoruma danışacaktım konuyla ilgili . Herhangibir kadındoğumcudan randevu alıp doktorumun yazdığı kağıtla Ali Beye yönlendirmesini isteyeceğim sanırım . Çok teşekkürler

Alisveris deilde canim doktir kesin degismez dedigi icin millete soledik deismesinden korkuorum acikcasi doktor gordum ole bi ihtimal yok dedi ama bilmiorum ki
Boşver milleti cnm sonuçta senin hatan değil doktor söyledi öyle ve sonra yanıldı
Ben de herkese ihtimal olarak erkek dedim herkese dediğim aileme eşimin ailesine
Doktorum kız deyince ben de arayip doktorun yanildigini kız olduğunu önemli olanın sağlığının olduğunu siz çok merak ediyorsunuz diye size arayip haber veriyorum dedim cnm kimseyi takma yeter ki sağlıklı olsunlar kız erkek farketmez

Tamam şimdi anladım . Direkt randevu alınamıyor Ali Bey için . Bugün doktoruma danışacaktım konuyla ilgili . Herhangibir kadındoğumcudan randevu alıp doktorumun yazdığı kağıtla Ali Beye yönlendirmesini isteyeceğim sanırım . Çok teşekkürler

Hayırlı cumalar kızlar:)
Çookkk güzel bi rüya gördüm hayır olsun inş. Hamileydim yine 4,5aylık. Ama göğsümden bildiğin süt akıyor. Ooh bebişime sütüm yetecek diye seviniyorum. Ama bi tane 3,4aylık erkek bebeği emziriyorum. O da benim bebeğimmiş. Hatta okula götürüyorum arkadaşlar büyümüş maşallah filan diyo. Ay onun emmesi çok güzel bişeydi kızlar:) nette baktım bolluk,bereket,zenginlik,hayırlı evlat diye tabir olunur diyo. Hayır olsun diyelim :)

hayırlı sağlıklı bi evlat olsun cok güzel bi rüya :)

Tabi ki canim orasi ole ainm

Valla ben 3.cü günü çıkmıştım

günaydın kızlar herkese güzel günler bizim de kontrol yarın inş güzel haberler alırız cinsiyeti öğreniriz 1 oğlum var bakalım ikinci ne olacak bana farketmiyor sağlıklı olsun yeter

Kizlarrr cok fena grip oldum burnum tikandi boynum basim yuzum agriyor 2 gecedir uyuyamiyorum.yardım edin bişeyler önerin banaa geçmiyor nane limonla

Kızlar bendeki o kitle bartholin kistiymiş, tahmin ettiğim gibi. Salgı bezi tıkandığı için kist oluşmuş. Enfeksiyon kaparsa gazla uyutup içini boşaltıcaklarmış.
Canım çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmaz sen içini ferah tut

Canim sonradan bebegin kac kilo dogacagi tahmin ediliyor ya ona gore ekleme yaparim diyorum kii bizde babaanne anneanne bohca yapar çeyiz gibi getirir .Demek istedigim cekmeceler dolusu almamak .Cinsiyeti netlessin nette gördüğüm seyler var onlardan da isteyeceğim. Cok heyecanli bir surec yaa

Kizlarrr cok fena grip oldum burnum tikandi boynum basim yuzum agriyor 2 gecedir uyuyamiyorum.yardım edin bişeyler önerin banaa geçmiyor nane limonla
portakal greyfurt karışık sıkıp içebilirsin bim de zencefil seker var onu alabilirsin ve dinlen bol bol gecmiş olsun inş hemen gecer

güzel haberlerle gel canım benim

Geçmiş olsun. Ben portakal mandalina ve limon sıkıp günde 3 defa içerek iki günde atlattım. Herşey bir yana burun tıkanıklığı çok fena hem uyuyamıyosun hem baş ağrısı yapıyo

hayırlı cumalar hepimize.Alllah rahatsız olanlarımıza sağlık şifa versin kontrolu olanlarımza güzel haberler nasip etsin sağlıkla kavuşalım meleklerimize İnşallah..

Kızlar bişi sorucam kahvaltıyı yapıyorum progestan 200 mg decavit ve devit 3 kullanıyorum aşırı bi kalp atışı ve halsizlik oluo böyle olanınız varmı.tüm testlerim temiz çıktı sadece basit bi kistim var sağ overde hamileliğin başından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…