2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim dun yakinim ablasina 7 aya kadar kiz dendigini herseyi hazirladiklarini 7 aydan sonra erkek dendigini soyledi.bende karar verdim hem sagligi acisindan hemde emin olmak adina 7 aydan sonra alisveris yapicam
bem de ilk kizima hamileyken 36 haftada aliw veriw yaptim.babaannesi her weyden bir mavi bir pembe almiwdi da ben kendim aldiklrimi hepsini yazdim ne lazimsa 35-36 haftasinda gittim hepsini aldim . zaten onun icin ayrica para biriktiriyordum. ne bileyim onceden aliw veriw yapmak dumezligi falan olur diye korktum.

Canim bendede asiri kalp atisi var bazen diorum durucak herlade daraliorum bebege cok fazla kan pompalandigi icin olurmus canim

Zaten canim 7 ayi gectikten sora alisveris makbul genelde

Canim bendede asiri kalp atisi var bazen diorum durucak herlade daraliorum bebege cok fazla kan pompalandigi icin olurmus canim
aynen canım ya bayılcak gibi oluyorum bu ilaçkarı attıktan 1 saat sonrasında.yatağa yatıp yığılıp kalıorum resmen

Kizlarrr cok fena grip oldum burnum tikandi boynum basim yuzum agriyor 2 gecedir uyuyamiyorum.yardım edin bişeyler önerin banaa geçmiyor nane limonla
Çok gecmis olsun,benimde burnum hep tıkalı sanki nezle gibiyim çay bardağına az miktarda tuzlu su yapip günde birkaç defa enjektör ile burnuma çekiyorum faydalı oluyor aynı zamanda gargara da yapabilir bir cesit serum fizyolojik oluyor

Bu gebeligimde kullanmiorum ama vitaminleri oglumda kullaniodum canim
anladımm. bi dr uma sorim ya rahatsız oldum bukadar sıkıştırmasından.yemekten 1 saat sonra yürüyüş yapim diorum normali buymuş çünkü.ne yürüyüşü yatakta kımıldayamıorum yemekten 1 saat sonra bayılcak gibi

Hediye geliyorsa iyi cnm
kuzum kilolar da tutmuyor ki ultrasonda kizm doğumdan önce 3500 kg di doğumda 2960 Doğdu tabi ki çok abartmamak lazım
Evet cnm çok heyecanlı zaman geçtikçe heyecan daha da artıyor sağlıkla kucağımiza alırız inşallah :)

Magnezyum canm dediğin galiba
Bana kramp giriyo diye doktor vermişti
Inşallah bişey olmaz ...

Hepsini sabah mi aliyorsun
Ben progestani bir ay once biraktim dr um soyledi.Progestan i agizdan aliyorsan ondan olabilir.Deviti aksam aliyorum ben .Hepsini gune yaydim omega demir filan da var.

Gribim için öneri veren atkadaşlar teşekkür ederim.önerilerinize uymaya çalışacağım.inşallah çabuk geçer bi gece daha uykusuz baş ağrılı geçirmek istemiyorumü

Yok ikili taramamda yaş riskim çıktığı için keşke yaptırsaydın dedi.
Bende yapmadım işte biliyorsun bana da doktor yaş dışında bir risk yok diye gerek görmedi aslında inşallah sıkıntı olmaz ama bende 36 yaşındayım önümüzde detaylı ultrason var onu bekliyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…