2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 82yim, ilk gebelik. Ayrıntılıda az çok belli olur çünkü ikili testi pozitif olmayanlarda bile ayrıntılıda sorun çıkabiliyor, ikili testi sorunlu olanlar ayrıntılıda kesin belli eder dediler. 5 hafta sonra görücez. Bugün yine cinsiyet sordum genital çıkıntısı çoksivriydi, ikiside erkek dedi. Kız beveklerde çıkıntı oluyormuş ama daha oval geliyormuş, benimkilerin piramit gibiydi

Ben 81 liyim benimkilerin ikiside erkek, şimdiye kadar sağlıklı olmaları dışında en ufak bir his geçirmedim içimden inşallah detaylımız da temiz çıksın ama senin için hala geç değil nifty istersen halen yaptırabilirsin.

Hemen hemen aynı haftalardayiz ilaçlardan sonrami oluyor bu ara bendede çarpıntı oluyor ara ara rahim büyükçe kalbe yeterli kan gitmediği için olması normalmis diye biliyorum ama ben vitamin kullanmiyorum kilom yeterli olduğu için

canim
Gribim için öneri veren atkadaşlar teşekkür ederim.önerilerinize uymaya çalışacağım.inşallah çabuk geçer bi gece daha uykusuz baş ağrılı geçirmek istemiyorumü
ben de bu yakinlarada qrip oldum. surekli ihlamur demledim icdim. limonlu cay ictim. bogurtlen recelli cay ictim . bol bol 0ortakal ve mandalina yedim.uc gune gecdi. ha birde sodani suya katip bogazimi qarqara yapiyoeum. qarqara turkce ne bilmiyorum yikiyoru. boyle diyeyim. agzimda calkalayip bowaltiyorum yutmuyoru. yani. allah yardimcin olsun. wifani tez zamanda bulursun inwallah.

Canım o ilaçlardan bende içiyorum vitamin hariç bendede uyku hali ve baş dönmesi yapıyo biraz safa bağlıyorum gülmem geliyo sabah akşam içiyorum normal yani ama kalp çarpıntısı olmuyo bende

Gargara bizde de aynı :) benimde geçer inşallah bakalım. Önerdiğiniz tavsiyelere dikkat ederim çok teşekkürler

Urmicca senden farklı olarak progestan kullanmıyorum demir ilacı kullanıyorum. Ben de bütün gün kötüyüm. İki gündür demir ilacını ve d vitaminini kestim şuan iyiyim duzeldim yani. Hangisi kaynaklı bilemiyorum. Decavit ve omega ilaçlarında problem yok sanırım.

Canım merhaba, ben de Progestan kullandığım dönemde halsizlik baş dönmesi yaşadım. Doktor progestan dan dedi. Beni böyle kötü etkilediği için ilacı ağızdan değil vajinal yoldan almamı söyledi. Yan etkilerini çok azaltmıştı. Tamamen kullanmayı bırakınca da geçti hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…