Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladım canım ay evet çizgi filmler insanın başını ağrıtıyor bende dergi almıştım ablamın poşetinde kalmış neyse yemekten sonra film filan bakarım yemekten sonra bugün zaten saat 13.00 kadar uyumuşum gece guguk kuşu gibi beklerim
Merhaba güzel anneler Cuma günü doktor kız bebek demişti . Ultrason görüntüsü isteyen arkadaşlarım vardı buraya bırakıyorum . Ben hala hiçbişeye benzetemiyorum
Merhaba güzel anneler Cuma günü doktor kız bebek demişti . Ultrason görüntüsü isteyen arkadaşlarım vardı buraya bırakıyorum . Ben hala hiçbişeye benzetemiyorum
Canım sen şimdi çizince farkettim de sanki bacak yazdığın yerdeki üst çıkıntı kol alttaki bacak kız yazdığın yerde sanki omurilik kemiği yukardan aşağı yani bebek hafif yan görünüyo kafasıda üst tarafta kalmış karanlıkta sanki ama görünmüyor
Canım sen şimdi çizince farkettim de sanki bacak yazdığın yerdeki üst çıkıntı kol alttaki bacak kız yazdığın yerde sanki omurilik kemiği yukardan aşağı yani bebek hafif yan görünüyo kafasıda üst tarafta kalmış karanlıkta sanki ama görünmüyor