• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım ay evet çizgi filmler insanın başını ağrıtıyor :kızgın:bende dergi almıştım ablamın poşetinde kalmış :KK53:neyse yemekten sonra film filan bakarım yemekten sonra bugün zaten saat 13.00 kadar uyumuşum gece guguk kuşu gibi beklerim :KK70::KK70:
Ay ainn bnde sabh gec klktim uynmk istemiorum aksmda yatamiorum

Merhaba güzel anneler ❤️ Cuma günü doktor kız bebek demişti . Ultrason görüntüsü isteyen arkadaşlarım vardı buraya bırakıyorum . Ben hala hiçbişeye benzetemiyorum :duduk::emir_bebek:
Canim bak Fl die fazan yer varya olmus oraya orasi kasiktan dizkapagi kismi yani bacakalrini cekmis belli yani kiz oldugu

CansuErhan52 CansuErhan52 bak canim yazdim bolumleri
20180114_181028.webp

Canım sen şimdi çizince farkettim de sanki bacak yazdığın yerdeki üst çıkıntı kol alttaki bacak kız yazdığın yerde sanki omurilik kemiği yukardan aşağı yani bebek hafif yan görünüyo kafasıda üst tarafta kalmış karanlıkta sanki ama görünmüyor
Realmomy Realmomy Ben de anlamadığım için öyle tahmin etmiştim . Hatta işin garibi bana erkek gibi geliyordu :eek:

Canım sen şimdi çizince farkettim de sanki bacak yazdığın yerdeki üst çıkıntı kol alttaki bacak kız yazdığın yerde sanki omurilik kemiği yukardan aşağı yani bebek hafif yan görünüyo kafasıda üst tarafta kalmış karanlıkta sanki ama görünmüyor
olabilir canim :KK66:

Back
X