• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar.. merak edip sormuşsunuz teşekkür ederim...
Bebişim iyi çok şükür.. doktor 3'lü ye gerek görmedi 2'li iyi olduğu için şubatın sonuna detaylı ultrason için gün aldım..
cinsiyetimizde netleşti...
2 prensten sonra 1 prenses geliyor inşallah sağlıkla sıhhatle :halay::halay::halay:

çooooooook sevindim canım ALLAH sağlıkla sihatle kucağınıza almak nasip etsin minnoşu ve cümlemizin evladını :KK200:

Günaydın kızlar şükür bebeğim iyiymiş evime yakın devletten hastanesinden randevu almıştım şükür memnun kaldım Dr ilgiliydi 3 hafta sonra gel dedi ağrım olduğu için ağır kaldırmak ve ilişki yasak dedi bu Dr da kıza benzetti :KK68:
gözünaydın canım mutlu dönmene senin cinsiyet belli değil miydi ? kusura bakma karıştırmışta olabilirim

İstisnalar var canım evet rüya gördün mü peki hiç
Evet canım daha 7 haftalıkken oğlum olduğunu gördüm. Çok kız istiyorum diye bilinçaltımın oyunu diye düşündüm. Hatta rüya tabirinde oğlu olduğunu gören hamilenin kızı olur diye yazıyordu sevindim. Sonuç ikinci oğlum olacak.

Evet canım daha 7 haftalıkken oğlum olduğunu gördüm. Çok kız istiyorum diye bilinçaltımın oyunu diye düşündüm. Hatta rüya tabirinde oğlu olduğunu gören hamilenin kızı olur diye yazıyordu sevindim. Sonuç ikinci oğlum olacak.
Demekki rüyalar da bazen çıkıyo bende gördüm adet olduğumu gördüm ve Zeynep ismini gördüm hamileyken rüyada adet olmak kız bebeğe işaretmiş bide Zeynep ismi gördüm bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda öğrenirim bende

Demekki rüyalar da bazen çıkıyo bende gördüm adet olduğumu gördüm ve Zeynep ismini gördüm hamileyken rüyada adet olmak kız bebeğe işaretmiş bide Zeynep ismi gördüm bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda öğrenirim bende
günaydın canım ne zaman gidiceksin doktora

Eklentiler

• IMG_0582.webp
    IMG_0582.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 77
Back
X