• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mayis Haziran Temmuz erkek bebek patlamasi var sana da denk gelir insallah:KK24:
Evet bir tanıdığım var Nisanda Doğum yapacak onunda erkek ablam eylül ayında Doğum yaptı bebeğimiz 1 ay erken doğduğu için kuvezde kaldı sadece 3 erkek vardı 20 bebek arasında gerisi hep kız bebekti :KK200::KK200::KK200::KK200:

Evet bir tanıdığım var Nisanda Doğum yapacak onunda erkek ablam eylül ayında Doğum yaptı bebeğimiz 1 ay erken doğduğu için kuvezde kaldı sadece 3 erkek vardı 20 bebek arasında gerisi hep kız bebekti :KK200::KK200::KK200::KK200:
Ben de kafayı kiza taktim daha doğrusu kiz bebek esyalarina .Bakiyorum seviyorum ayy filan oluyorum .Sonra hadi erkekse ona haksizlik mi ediyorum diye üzülüyorum. Cinsiyet kesinlikle fark etmez ama icimde bir his hep.

Ben de kafayı kiza taktim daha doğrusu kiz bebek esyalarina .Bakiyorum seviyorum ayy filan oluyorum .Sonra hadi erkekse ona haksizlik mi ediyorum diye üzülüyorum. Cinsiyet kesinlikle fark etmez ama icimde bir his hep.
Bende erkek olduğunu öğrenince senin gibi yapıyordum sonra dedim rsbbimin vardır bildiği şuan iyiki erkek diyorum :KK70:araba oynamayı yeğenimden antremanlıyım :KK30:

Dün gece ben öyleydim cinsiyetini biliyordum ne bileyim uyku tutmamıştı 3 saatlik uyku ile gittim doktora
12 haftalik ultrason görüntüleri var mı benziyor mu benimkiyle acaba baksana bi

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-12-00-30-32.webp
    Screenshot_2018-01-12-00-30-32.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 38
Bende erkek olduğunu öğrenince senin gibi yapıyordum sonra dedim rsbbimin vardır bildiği şuan iyiki erkek diyorum :KK70:araba oynamayı yeğenimden antremanlıyım :KK30:
Benimki sadece kiyafet takintisi .Oglanlar anneci oluyor .Etrafimdaki 0 3 yas grubu erkek bebekleri hayranlikla izliyorum .Bir bilmislikler cool takilmalar filan .Isirasim geliyor .

Arkadasim sordu dr una sezeryan oldun var sayalim ve o an bir makas igne vs yere düştü steril hale getirmeye zaman olmayabilir .Oyle durumlar oluyor ki 5 sn bile onemli karar senin .O riski alabilcek misin filan demis .Ben de yaptircam her dönem aşılarla ilgili söylentiler çıkıyor.
o kisimda haklisin bilmiyorum cok karısgim bende gonlum normal dogum icin atiyor ama sezaryen derse elden gelen bisey yok maalesef. ama iste her ameliyatdada vurulmuo bu asi neden bunda vuruluyor ki gebelik en hassas donem :( bilmiyorum cok celiskideyim

Back
X