2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar merhaba yüklediğim teste bakarmisiniz ..ama bu hcg değil ovulasyon testi 2.çizgi anında çıktı bu kadar çabuk ve belirgin hiç çıkmamıştı. Bugün transferimin 9.günü 5 gün önce yarim doz choriomon vurulmustum onun etkisiyle bu kadar koyu çıkar mı

Eklentiler

• 20180815_185317.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 43
Geçmiş olsun rabbim sabır versin sözün bitişi yerdeyiz hakkında hayırlısı olsun
Teşekkürler canım çok üzüldüm gerçekten ümitlenmiştim
Haydaa çok üzüldüm canım... İyi bir günde iyi bir değerdi, neden oldu ki öyle? Çok geçmiş olsuni en kısa zamanda toparlan inşallah
bilmiyorum neden böyle oldu . Duyduğumdan beri ağlıyorum kendime gelemedim

İnsan ümitleniyor başta Yüksek çıkınca ... iniallah kimse bunu yaşamaz hemen hanile kalır sağlıkla ilerler hamileligi
Ümitlenilmez mi kuzum, ama düşün ki herşey Allah’tan.. sen bi an önce kendine gelmeye çalış, toparlan ki tekrar deneme gücünü hemen bulasın..

Ümitlenilmez mi kuzum, ama düşün ki herşey Allah’tan.. sen bi an önce kendine gelmeye çalış, toparlan ki tekrar deneme gücünü hemen bulasın..
İki ay dinlenmesi gerekiyormuş vücudun . Ben öğretmenim ara tatile dek izin almam zor . Hayırlısı bakalım o zaman deneyeceğim

Düştü değerim 110 du 27 oldu gitti bebek
a tüh canım çok üzüldüm aslında değerin de çok iyiydi demek ki sağlıklı bir gebelik değilmiş. Seni çok iyi anlıyorum. Her türlüsü zor ama ümitlenip sonradan hayal kırıklığı daha zor. İnşallah bir dahakine seni hiç uğraştırmadan gelir bebeğin

Gebelik Testi neden almıyorsun bundan belli olmaz ilaçlardan koyu çıkabilir

Çok geçmiş olsun Rabbim en kisa zamanda tekrar ve daha güzel sağlıklı sonuçlar almanı nasip etsin inşallah. .
Kaçıncı gündü cnn çok özüldüm ya vardir bi hayir diyelim
Sağolun kızlar kendimi öyle ikna ediyorum sağlıklı olsa benimle kalırdı diyorum . Oysa 5. Gün embriyosuydu... bugün 10. Günüm . Doktor Cuma bi daha kan ver dedi zaten adet olursun vücut atar mutlaka dedi...

Canım transferin nasıl geçti?
Cok sukur iyi gecti gayet basarili bir transfer oldu dedi doktorum ben pek idrara sıkışık girmemişim sonda ile sıvı verdiler ultrason ile rahat görebilmek için insallah tutunmustur veya tutunuyordur Rabbim hayırlısını versin
Bi suru ilac verdiler onları kullanmaya başladım

Düştü değerim 110 du 27 oldu gitti bebek
Çok üzüldüm canım Rabbim herkese hayırlısını versin zorlu bir süreç tabiki ama pes etmek yok öncelik senin sağlıklı olman güçlü olman ..
Burada da eminim çok vardır 2.3. Denemelerinde başarıya ulaşanlar inşallah 2.denemede sağlıklı bir gebelik olur

Amin canım inşallah senşn bebeğin tutunur bırakmaz seni

Sağolun kızlar kendimi öyle ikna ediyorum sağlıklı olsa benimle kalırdı diyorum . Oysa 5. Gün embriyosuydu... bugün 10. Günüm . Doktor Cuma bi daha kan ver dedi zaten adet olursun vücut atar mutlaka dedi...
Rabbim söyle dermiş ben dilediğime kız evladı dilediğimn e erkek diledigimede ikiside ve dilediğim e hiç evlat vermem ve hepsinde vardır bi hayr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…