2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kuzummm hatırlıyorum az arttı diye üzülüyordun.. 90 larda mıydı değerin? Gözün aydın Sağlıkla kese görmeye sonra kalp atışını duymaya inşallah..
Evet cnm 94 tü 3 gün arayla verdim 3 katından fazla yükselmiş şükürler olsun inşallah canım Allah razı olsun

Kızlar dun degerim 90 iken bugün 19 a düşmüş. Bir günde bu kadar düşer mi ? kanamam da yok idrar testi de koyu çıktı ?başına böyle birşey gelen var mı

Kızlar dun degerim 90 iken bugün 19 a düşmüş. Bir günde bu kadar düşer mi ? kanamam da yok idrar testi de koyu çıktı ?başına böyle birşey gelen var mı
Maalesef olabiliyor İlaçlar düşüğü engelliyor bazen. Değerler düşünce doktor da eğer keseyi görmezse ilaçları bıraktırıyor.

Maalesef olabiliyor İlaçlar düşüğü engelliyor bazen. Değerler düşünce doktor da eğer keseyi görmezse ilaçları bıraktırıyor.

Peki idrar 80 değer düşmüşken yani şu an 19 olmuş. İdrar testinde de siliklesme olması gerekmiyor mu ? Yoksa idrarda düşüş daha mı yavaş oluyor ?

Kızlar ya benim şu ikinci kese canımı çok sıkıyor. Eğer sağlıklı değilse ve devam ederse ne yapacağız? Kese küçüktü. Bayramdan sonraya kadar gidemeyeceğim doktora.

Kızlar değerim çok şükür yükselmiş 307.6 olmuş son anda tutundu şükürler olsun
Gözün aydın canım çok güzel yükselmiş artık Allah'ın izniyle bir şey olmaz keseyi de görürsün inşallah

Olabilir canım maalesef. Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Kısmet değilmiş. İlaç kullandığın için kanama hemen başlamayabilir. idrarda kandan sonra düşüyor.

Benim değer de daha düşüyor . Bugün test yaptırdım 9.6 çıktı ... doktoru aradım ilaçları bıraktırdı . Bir hafta içinde adet olacaksın dedi. Üç ay kendi basına deneyeceksin belki doğal yolla gebelik olur tüp bebekten sonra doğal yolla hamilelik olabiliyor dedi

İnşaallah öyle olur rabbim büyük en kısa zamanda sağlıcakla olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…