2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Stres yapma. Kendi kendine olursa olur olmazsa genelde 2. Denemeler çok daha başarılı oluyor. Bu yaşadıkların normal. Yalnız da değilsin. Sakin ve olumlu ol. Allah nasip eder inşallah

Stres yapma. Kendi kendine olursa olur olmazsa genelde 2. Denemeler çok daha başarılı oluyor. Bu yaşadıkların normal. Yalnız da değilsin. Sakin ve olumlu ol. Allah nasip eder inşallah
İnşallah canım inşallah .. işte insan hemen ilkinde olacak gibi düsünşyor . Sonuçta sağlıklı sperm ve yumurta döllenmedi mi ? Ben tüp bebek daha garanti gibi düşünüyordum ... inşallah bekleyen herkese tez vakitte nasip olur ...

Amin canim Allah hepimizin yuzunu guldursun tez zamanda bolbol agladim icimde kalmasin diye rahatladim biraz
Ah canım seni okadar iyi anlıyorum ki aynılarını yaşadım rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah dermanı olsun da herşey hallolur inan tekrar başladığında bu anları hatirlamiycaksin bile hayırlı haberlerini duyarız inşallah

Maşallah canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Kaç haftalık oldunuz?

Canim cok sevindim allah kucagimiza aldigimiz günleri de gösterir inşallah. Senin transfer kaçı idi canım ? Bende bugün gittim 5 hafta 6 günlük dedi.kalp atışını gördük ama duymadık. Biraz küçük gibi dedi.gelişimi yavaş mi acaba diye dertlendim bende.

Amin inşallah, dertlenme kuzum 6+6 da duyduk bugün.. 1 temmuz son adet tarihim, 16 temmuz transfer tarihim.. farklılıklar olabiliyor sağlıklıca büyüsün inşallah..

Amin inşallah, dertlenme kuzum 6+6 da duyduk bugün.. 1 temmuz son adet tarihim, 16 temmuz transfer tarihim.. farklılıklar olabiliyor sağlıklıca büyüsün inşallah..
Amin canım inşallah hepimize dua ediyorum.benim de 16 temmuz transfer 25 haziran sat

Masallah Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım

Maşaallah ne güzel sağlıkla hayırla büyüsünler bende çok seviniyorum güzel haberlere
Üzüntülü haberlerede çok üzülüyorum ama rabbim herkese yaşatsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…