Stres yapma. Kendi kendine olursa olur olmazsa genelde 2. Denemeler çok daha başarılı oluyor. Bu yaşadıkların normal. Yalnız da değilsin. Sakin ve olumlu ol. Allah nasip eder inşallahBenim değer de daha düşüyor . Bugün test yaptırdım 9.6 çıktı ... doktoru aradım ilaçları bıraktırdı . Bir hafta içinde adet olacaksın dedi. Üç ay kendi basına deneyeceksin belki doğal yolla gebelik olur tüp bebekten sonra doğal yolla hamilelik olabiliyor dedi
İnşallah canım inşallah .. işte insan hemen ilkinde olacak gibi düsünşyor . Sonuçta sağlıklı sperm ve yumurta döllenmedi mi ? Ben tüp bebek daha garanti gibi düşünüyordum ... inşallah bekleyen herkese tez vakitte nasip olur ...Stres yapma. Kendi kendine olursa olur olmazsa genelde 2. Denemeler çok daha başarılı oluyor. Bu yaşadıkların normal. Yalnız da değilsin. Sakin ve olumlu ol. Allah nasip eder inşallah
Dualarimiz seninle canim gumgum inletsinler hastaneyi bebislerKızlar merhabalar, dua edin lütfen daha önce sadece keseleri görmüştük bugün inşallah kendilerini de görür kalp atışlarını duyarız :) yola çıkıyoruz şimdi , çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım..
Canım inşallah tez vakitte kendiliğinden hamile kalırsın da mutluktan ağlarsın rabbim yardımcın olsun9.gun 1.20 cikmisti kan sonucum bugun 12. Gun 1.20 cikti yine negatif.bir umut yukselir diye dusunmustum nasip degilmis dilerim herkesin pozitif cikar sevinc goZyaslari olur
Amin canim Allah hepimizin yuzunu guldursun tez zamanda bolbol agladim icimde kalmasin diye rahatladim birazCanım inşallah tez vakitte kendiliğinden hamile kalırsın da mutluktan ağlarsın rabbim yardımcın olsun
Ah canım seni okadar iyi anlıyorum ki aynılarını yaşadım rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah dermanı olsun da herşey hallolur inan tekrar başladığında bu anları hatirlamiycaksin bile hayırlı haberlerini duyarız inşallahAmin canim Allah hepimizin yuzunu guldursun tez zamanda bolbol agladim icimde kalmasin diye rahatladim biraz
Maşallah canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Kaç haftalık oldunuz?Kuzular şükürler olsun ikisini de gördük,kalp atışlarını duyduk :) Dr. şimdilik herşey yolunda dedi.. çok güzel bi duyguymuş :) yürekten tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun, Allah kucaklarımızı boş bırakmasın ..Amin..
Canim cok sevindim allah kucagimiza aldigimiz günleri de gösterir inşallah. Senin transfer kaçı idi canım ? Bende bugün gittim 5 hafta 6 günlük dedi.kalp atışını gördük ama duymadık. Biraz küçük gibi dedi.gelişimi yavaş mi acaba diye dertlendim bende.Kuzular şükürler olsun ikisini de gördük,kalp atışlarını duyduk :) Dr. şimdilik herşey yolunda dedi.. çok güzel bi duyguymuş :) yürekten tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun, Allah kucaklarımızı boş bırakmasın ..Amin..
Amin canım senin de.. ( yanlış hatırlamıyorum dimi) bugün 6+ 6 , Dr. 7 haftaya uygun ikisi de dedi.. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versinMaşallah canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Kaç haftalık oldunuz?
Amin inşallah, dertlenme kuzum 6+6 da duyduk bugün.. 1 temmuz son adet tarihim, 16 temmuz transfer tarihim.. farklılıklar olabiliyor sağlıklıca büyüsün inşallah..Canim cok sevindim allah kucagimiza aldigimiz günleri de gösterir inşallah. Senin transfer kaçı idi canım ? Bende bugün gittim 5 hafta 6 günlük dedi.kalp atışını gördük ama duymadık. Biraz küçük gibi dedi.gelişimi yavaş mi acaba diye dertlendim bende.
Amin canım inşallah hepimize dua ediyorum.benim de 16 temmuz transfer 25 haziran satAmin inşallah, dertlenme kuzum 6+6 da duyduk bugün.. 1 temmuz son adet tarihim, 16 temmuz transfer tarihim.. farklılıklar olabiliyor sağlıklıca büyüsün inşallah..
Çok sevindim canım. İyi haberler duymak hepimizi mutlu ediyor burda. Benim pazartesi günü ilk kontrolüm var.Amin canım senin de.. ( yanlış hatırlamıyorum dimi) bugün 6+ 6 , Dr. 7 haftaya uygun ikisi de dedi.. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Masallah Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canımKuzular şükürler olsun ikisini de gördük,kalp atışlarını duyduk :) Dr. şimdilik herşey yolunda dedi.. çok güzel bi duyguymuş :) yürekten tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun, Allah kucaklarımızı boş bırakmasın ..Amin..
Maşaallah ne güzelKuzular şükürler olsun ikisini de gördük,kalp atışlarını duyduk :) Dr. şimdilik herşey yolunda dedi.. çok güzel bi duyguymuş :) yürekten tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun, Allah kucaklarımızı boş bırakmasın ..Amin..
İnşallah canım Allah isteyen herkese tatdırsın bu duyguyuMaşaallah ne güzelsağlıkla hayırla büyüsünler bende çok seviniyorum güzel haberlere
Üzüntülü haberlerede çok üzülüyorum ama rabbim herkese yaşatsın inşaallah
Bekle ki pazartesi gelsin şimdi sana :))Çok sevindim canım. İyi haberler duymak hepimizi mutlu ediyor burda. Benim pazartesi günü ilk kontrolüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?