- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 323
Hiç öyle telaşlı değilim kız, üstümde bi sakinlik var.Bekle ki pazartesi gelsin şimdi sana :))
Ohhh ne güzel kız maşallah :)Hiç öyle telaşlı değilim kız, üstümde bi sakinlik var.
İnsallah yuzun gulerİyi geceler. ..benimde pazartesi test günüm bakalım ne olacak
Amin inşallah canım benim cümlemizin yüzü gülsün inşallah. Geçen kurban bayramında dayımı kaybetmiştik bizim için bayram zehir olmuştu umarım bu bayram yüzümüz güler .Rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsinİnsallah yuzun guler
Canım bebeğin kaç ml di maşallah görmüşünüz ultrasonda CRL yazar o bebegin boyu .Canim cok sevindim allah kucagimiza aldigimiz günleri de gösterir inşallah. Senin transfer kaçı idi canım ? Bende bugün gittim 5 hafta 6 günlük dedi.kalp atışını gördük ama duymadık. Biraz küçük gibi dedi.gelişimi yavaş mi acaba diye dertlendim bende.
Canın tekrar geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki denemen pozitif sonuçlanır kucağına alırsınSelam kizlar
Bi kac gündür giremedim yazanlar olmuş hepinize ayrı ayrı tsk ederim burdan topluca
Benim bugün kanamam basladi şükürler olsun dış gebelik oluşmamış en azindan ona seviniyorum
Şimdi bi süre mola verip ayrı bi klinikte tekrar kasım gibi nasip olursa tekrar başlayacağım
Benimle ayni durumu yaşayıp daha pozitife sevinemeden geri üzülen arkadaşlarım hepinize Allah yardım etsin
Pozitif alanlar ve heyecanla bebislerinin yada bebeğinin kalbini duyan kizlar hepinizin gözü aydın inş sağ salim kucaklariniza alın
İnşallah sağlıkla duyarsın kuzum, bende özellikle sabah mide bulantıları ,bel ve kuyruk sokumunda ağrı, halsizlik var.. sağlıkla ilerlesinler de artık bunlar çekilecek mecbuurr :) yarın güzel haberler ver bize ..
Kuzum beterin beteri var buna sukur. Pes etmek yok yola devam insallah diger sefer sen de annis olursun :)Selam kizlar
Bi kac gündür giremedim yazanlar olmuş hepinize ayrı ayrı tsk ederim burdan topluca
Benim bugün kanamam basladi şükürler olsun dış gebelik oluşmamış en azindan ona seviniyorum
Şimdi bi süre mola verip ayrı bi klinikte tekrar kasım gibi nasip olursa tekrar başlayacağım
Benimle ayni durumu yaşayıp daha pozitife sevinemeden geri üzülen arkadaşlarım hepinize Allah yardım etsin
Pozitif alanlar ve heyecanla bebislerinin yada bebeğinin kalbini duyan kizlar hepinizin gözü aydın inş sağ salim kucaklariniza alın
mide bulantım olmaması çok garip geliyor. Genelde sağlıklı hamilelikle ilişkilendirilir.İnşallah sağlıkla duyarsın kuzum, bende özellikle sabah mide bulantıları ,bel ve kuyruk sokumunda ağrı, halsizlik var.. sağlıkla ilerlesinler de artık bunlar çekilecek mecbuurr :) yarın güzel haberler ver bize ..
Benim de mide bulantim yok canim benim de ikiz. Korkma sansliyiz istemide bulantım olmaması çok garip geliyor. Genelde sağlıklı hamilelikle ilişkilendirilir.
Haftaya pazartesi canım ultrason. Bayram diye çağırmadı bu hafta. 8 haftalık olacağım o zamana
Hiç dert etme kuzum benim de yeni başladı üstelik çıkarmıyorum sadece bulantı var.. arkadaşım 2-3 hafta önden gidiyor benim, onda hiç birşey yok ve bebişi de çok iyiymiş :)mide bulantım olmaması çok garip geliyor. Genelde sağlıklı hamilelikle ilişkilendirilir.
Haftaya pazartesi canım ultrason. Bayram diye çağırmadı bu hafta. 8 haftalık olacağım o zamana
Canım 0.32 idi yanlış hatırlamiyorsamCanım bebeğin kaç ml di maşallah görmüşünüz ultrasonda CRL yazar o bebegin boyu .
Aynı gün kanama başladı bizim canım ... bende dün başladı agrı içindeyim ... bi daha ne zaman denemeyi düşünüyorsunSelam kizlar
Valla tatlim 3 Ay sonra felanAynı gün kanama başladı bizim canım ... bende dün başladı agrı içindeyim ... bi daha ne zaman denemeyi düşünüyorsun
Canım kalp atışını görmüşünüz gayet guzel hic kafana takma . Hangi birimiz biriz ki bebeklerin boyu bir olsun .seninki de minyon bir bebek olacak demek ki annesi :)Canım 0.32 idi yanlış hatırlamiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?