2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Canım bebeğin kaç ml di maşallah görmüşünüz ultrasonda CRL yazar o bebegin boyu .

Selam kizlar
Bi kac gündür giremedim yazanlar olmuş hepinize ayrı ayrı tsk ederim burdan topluca
Benim bugün kanamam basladi şükürler olsun dış gebelik oluşmamış en azindan ona seviniyorum
Şimdi bi süre mola verip ayrı bi klinikte tekrar kasım gibi nasip olursa tekrar başlayacağım

Benimle ayni durumu yaşayıp daha pozitife sevinemeden geri üzülen arkadaşlarım hepinize Allah yardım etsin

Pozitif alanlar ve heyecanla bebislerinin yada bebeğinin kalbini duyan kizlar hepinizin gözü aydın inş sağ salim kucaklariniza alın

M Melek777 gözün aydın canım. Çok güzel haber. Benim randevum haftaya pazartesine. İnşallah ben de kalp atışını duyarım. Belirti yaşıyor musun? Doktorum 7. Hafta gibi başlar demişti. Göğüslerimde acıma dışında bir şey yok bende

Canın tekrar geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki denemen pozitif sonuçlanır kucağına alırsın

İnşallah sağlıkla duyarsın kuzum, bende özellikle sabah mide bulantıları ,bel ve kuyruk sokumunda ağrı, halsizlik var.. sağlıkla ilerlesinler de artık bunlar çekilecek mecbuurr :) yarın güzel haberler ver bize ..

Reactions: 9ay
Kuzum beterin beteri var buna sukur. Pes etmek yok yola devam insallah diger sefer sen de annis olursun :)

mide bulantım olmaması çok garip geliyor. Genelde sağlıklı hamilelikle ilişkilendirilir.
Haftaya pazartesi canım ultrason. Bayram diye çağırmadı bu hafta. 8 haftalık olacağım o zamana

mide bulantım olmaması çok garip geliyor. Genelde sağlıklı hamilelikle ilişkilendirilir.
Haftaya pazartesi canım ultrason. Bayram diye çağırmadı bu hafta. 8 haftalık olacağım o zamana
Hiç dert etme kuzum benim de yeni başladı üstelik çıkarmıyorum sadece bulantı var.. arkadaşım 2-3 hafta önden gidiyor benim, onda hiç birşey yok ve bebişi de çok iyiymiş :)

Reactions: 9ay
Aynı gün kanama başladı bizim canım ... bende dün başladı agrı içindeyim ... bi daha ne zaman denemeyi düşünüyorsun

Aynı gün kanama başladı bizim canım ... bende dün başladı agrı içindeyim ... bi daha ne zaman denemeyi düşünüyorsun
Valla tatlim 3 Ay sonra felan
Şimdi başka bu klinikten randevu alicam
Ne zamana verirler bilmiyorum ama benim kasım gibi düşünüyorum
Sen ne zaman başlayacaksın? Dondurulmuş varmıydı senin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…