Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi minyonluktandirCanım kalp atışını görmüşünüz gayet guzel hic kafana takma . Hangi birimiz biriz ki bebeklerin boyu bir olsun .seninki de minyon bir bebek olacak demek ki annesi :)
Herkese hayırlı bayramlar kızlarHayırlı bayramlar! Herkes nasıl?
Bende de aynen. Yorgunluk dışında bir şeyim yok. Göğüs hassasiyetim vardı 2 haftadır o da azaldı gibi. Uyuyamıyorum bir de ama o üst komşudan olabilir :)Herkese hayırlı bayramlar kızlar
Benim cok şükür iyi gidiyor bulantı falan yok sadece cok uyku yapıyor
Bugün tatlıyı fazla kaçırdım ondan biraz bulandı sadecesizde durumlar nasıl
Demek bu kadar geç de başlayabiliyormuş. Ben de kaşınıyorum galiba bulantı yok diye diye. bebek iyi olsun da bulantı olmasın :) 12’de bitiyor genelde. 1 ayın var :)Bu sabah ilk defa siddetli mide bulantisi ile uyandım. Lavaboya zor attım kendimi.doktor 6. Haftada başlar demiŞti. Ilk gebeligimde de çok bulantı yaşamıştim.bunda olmayacak diye seviniyordum.demekki daha yeni başlıyor.
Canım tedavi hayırlı olsun ben transferden sonra sanırım 11.gün evde test yaptım ikinci çizgi çok netti herkes hemsirede dahil ilaçtan dedi fakat arife günü gebe olduğumu öğrendim umarım seninde öyle olurKizlar bugün transferimin 10.günü ve evde idrar testi yaptim positiv cikti.. tüp bebek merkezimi aradim ve daha cok erken oldugunu ve kulandigim utrogest fitilinden öyle cika bilcegini söyledi.. böyle bi durumla karsilasan varmi.. ?
Kizlar bugün transferimin 10.günü ve evde idrar testi yaptim positiv cikti.. tüp bebek merkezimi aradim ve daha cok erken oldugunu ve kulandigim utrogest fitilinden öyle cika bilcegini söyledi.. böyle bi durumla karsilasan varmi.. ?
Ya ben de duramadım 5. Gün idrar da yaptım negatif çıktı moralim bozuldu
Canım tedavi hayırlı olsun ben transferden sonra sanırım 11.gün evde test yaptım ikinci çizgi çok netti herkes hemsirede dahil ilaçtan dedi fakat arife günü gebe olduğumu öğrendim umarım seninde öyle olur
Bende progestan fitil kullaniyorum bu fitil ne icin bilmiyorum ama idrar testleri pozitif cikarsa yaniltmaz ilaclar genelde idrar testinde pozitif cikartacak kadar hcg salgilamiyor. BenimdeKizlar bugün transferimin 10.günü ve evde idrar testi yaptim positiv cikti.. tüp bebek merkezimi aradim ve daha cok erken oldugunu ve kulandigim utrogest fitilinden öyle cika bilcegini söyledi.. böyle bi durumla karsilasan varmi.. ?
Bende progestan fitil kullaniyorum bu fitil ne icin bilmiyorum ama idrar testleri pozitif cikarsa yaniltmaz ilaclar genelde idrar testinde pozitif cikartacak kadar hcg salgilamiyor. Benimde
6.günden itibaren ikinci cizgi silikti 8.gün kirmizi oldu kan testi verdim pozitif sonuc aldim darisi basiniza insallah stres yapmayin hic
Tşk ederim canım benimBozma sakin moralini 5.gün daha cok erken baksana ben 10.günümdeyom bana bile cok erken dedi.. moral cok.önemli olumsuz düsünme canim
Bu kaçıncı gün testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?