2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Senin ne kadarlık oldu hamileliğin ben daha keseyi görmedim haftaya nasipse ama bugün kasiklarimdan rahim içime kadar acayip ağrı oluyor tedirgin oldum dün dr normal bu dönemler dedi ama insan korkuyor seninde ağrıların var mı

C
Böyle seyler duymak okadar mutlu ediyorki.. Rabbim seninde bebegini insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.. benimde pazartesi randovum var insallah bende tam.olarak hamileyimmm diye bilirim artiik..
Çok belirgin benimde böyleydi hamilesin bence ama tabi insan kan sonucunu öğrenmeden inanamiyor

Demek bu kadar geç de başlayabiliyormuş. Ben de kaşınıyorum galiba bulantı yok diye diye. bebek iyi olsun da bulantı olmasın :) 12’de bitiyor genelde. 1 ayın var :)
Evet bende bulantim yok diye ilan ettim herkese nazara geldim heralde.dün hastanelik oldum serum verdiler iyi geldi.bugün biraz daha iyi gibi ama her yer hersey kokuyor.midem teyakkuzda.inşallah normale döner.

Reactions: 9ay
Benimki henuz 4 haftalik gorunuyor ancak yarin belli olacak keseyi gorecek miyiz benimde transfer sonra ilk 3 gun agrim olmustu sonra kesilmisti simdi 2 gundur cok siddetli agrim oldu ama korkma sakin kanamasi bile olanlarin gebeligi devam ediyor bu donemde agri olmasi coo normal

Kızlar herkese hayırlı cumalar.. gebeliğin 8. Haftasını dolduruyorum ama bugün belim kırılıyor resmen.. kasıklarım fena ağrıyor.. normal midir bu durum :/

Kızlar herkese hayırlı cumalar.. gebeliğin 8. Haftasını dolduruyorum ama bugün belim kırılıyor resmen.. kasıklarım fena ağrıyor.. normal midir bu durum :/
Benimde bel ağrım var cnm normal diyorlar herşey den korkar olduk dün benim çok sancım vardı acile gittim 5+2 olduk ultrasondan baktı doktor keseyi gördü 5.4 mm ama kesen çok aşağıda dedi tahlil felan yaptı idrarda ERİTROSİT RBC 7 çıktı yüksek ne anlama geliyor acaba

Benim bildiğim kırmızı kan hücrelerinin artışı demek, senin ki hemen hemen yenidoğan seviyesinde çıkmış galiba, doktoruna sor bi kuzum içini ferah tut, gebeyiz herşeyimiz yükseliyor maalesef stresimiZ dahil :)

Pazartesi randevum var doktora gidicem cnm doktoruma mesaj attım ama cevap vermedi acil bi durum değil demi cnm pazartesini beklesem zararı olur mu

Kızlar bende 5+2 yim. Keseyi görmek için gitsem görebilir miyim ? Birde alttan ultrasonla mi görünür yoksa karından ultrasonla mi ?

Kızlar doktordan geldim şimdi 16 temmuz transfer tarihim kalp atışı hala duyamadik.doktor salı bir daha bakalım dedi ama surat ifadesi kötüydü. Sanırım bebek gelismiyor.çok uzgunum

Kızlar doktordan geldim şimdi 16 temmuz transfer tarihim kalp atışı hala duyamadik.doktor salı bir daha bakalım dedi ama surat ifadesi kötüydü. Sanırım bebek gelismiyor.çok uzgunum

Cnm bildiğim kadarıyla kalp atışı 8-12 hafta arası duyulur ama doktorlar 7-8 haftada duyulan kalp atışlarini anneye dinletmezlermis. Yani senin şu an 8 haftalık duyulmaması ihtimali çok normal . Genelde 9 - 10 haftada önce anneye dinletmiyorlarmis . Sıkma canını onemli birsey olsa başka güne randevu vermezdi. Rabbim seni ve bebeğini korusun

Kızlar bende 5+2 yim. Keseyi görmek için gitsem görebilir miyim ? Birde alttan ultrasonla mi görünür yoksa karından ultrasonla mi ?
Canım ben 5 haftalıkken boş keseleri gördüm, 6+6 da da kalp atışlarını dinledim.. kalp atışı dahil vajinal muayene ile bakmıştı , Dr. daha çok küçükler karından duyulmaz demişti.. herkeste farklı olabilir ama..

Kızlar ben de 5+4 oldum. Haftaya cuma kontrolüm var kalp atışını dinlemek için. 6+4 olucaz o zamanda biraz erken gibi ama dr. öyle çağırdı inşallah duyarız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…