- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Saol cnm İnş bol bol yumurtaların olur benimde yarın bi sıkıntı olmazsa tedavi sürecim başlıyor İnş
Hatice-yakup merakımı hoş gör avatarındaki kedicik seninmi acaba :) dikkatimi çekti çok güzelHadi hayirli olsun hepimize
Günler cabuk geçiyor
Sonunda hepimizin yuzu gülsün ins
Hatice-yakup merakımı hoş gör avatarındaki kedicik seninmi acaba :) dikkatimi çekti çok güzel
Üzüldüm canım benimde bi tane var oğluşum tüğ yumağım onu sevecek bırakmayacak birine emanet et bari üzülür çok etkilenirler
Benimde yarın ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım :)Aynen canim ben ignelerde 3. Gündeyim
Yarın ilk kontrol bakalim kac yumos görünecek
Canım ben de tüp bebek yaptırdım ama döllenme gerçekleşmedi. 6 bin ödeme yapacaktık ama transfer gerçekleşmediği için 2 bin geri iade ettilerKızlar döllenme olmazsa yada döllenme olup transfer olmadan ölürlerse paranın yarısını geri veriyorlar mı yada ne kadarını veriyorlar ?
Allah Yardımcın olsun canım inşallah iyi sonuçlarla karşılaşırsınBenimde yarın ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım :)
Ohh süper buraya yaz gelişmeleriBenimde yarın ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım :)
Bugün 5. Günüm canım cumartesi başladım yazarım tabii :)Ohh süper buraya yaz gelişmeleri
Kac gündür igne yapıyorsun???
Günaydın hayalim mucize benimde yarın ilk kontrolün de sana sormak istediğim iğneleri vurulduktan sonra herhangi değişiklik hissediyormusun kasıklarında felan vicudundaBugün 5. Günüm canım cumartesi başladım yazarım tabii :)
iğneleri vurduktan sonra ateş basması dışında bir şey hissetmiyorum ama dünden beri genel bir kasık ağrısı ve ıslaklık hissi başladı aynı ovulasyon döneminde olduğu gibi sanırım yumurtalar büyümeye başladığı için oluyor bugün belli olacak bakalım :)Günaydın hayalim mucize benimde yarın ilk kontrolün de sana sormak istediğim iğneleri vurulduktan sonra herhangi değişiklik hissediyormusun kasıklarında felan vicudunda
günaydın canım :)Günaydın kızlar
İnşallah ilk kontrolleriniz güzel geçer
bol bol kaliteli yumoşlarınız olmuştur
bende beklemedeyim bakalım
canım bir de aynı iğneleri kullanmıyoruzdur sanırım farklı olabilirGünaydın hayalim mucize benimde yarın ilk kontrolün de sana sormak istediğim iğneleri vurulduktan sonra herhangi değişiklik hissediyormusun kasıklarında felan vicudunda
Adeti bekliyorum canım her ay erken gelir bu ay göreceğiz bakalım :)günaydın canım :)
Amin inşallah
Sen neyi bekliyorsun canım transfer mi oldun yoksa tedavi için adet mi bekliyorsun
hayırlısı olsun inşallah canım çok heyecanlı bir süreçmiş ilk tedavim benim inşallah son olurAdeti bekliyorum canım her ay erken gelir bu ay göreceğiz bakalım :)
Bugün 5. Günüm canım cumartesi başladım yazarım tabii :)
Günaydın kızlar
İnşallah ilk kontrolleriniz güzel geçer
bol bol kaliteli yumoşlarınız olmuştur
bende beklemedeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?