2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Üzüldüm canım benimde bi tane var oğluşum tüğ yumağım onu sevecek bırakmayacak birine emanet et bari üzülür çok etkilenirler

Üzüldüm canım benimde bi tane var oğluşum tüğ yumağım onu sevecek bırakmayacak birine emanet et bari üzülür çok etkilenirler

Aslında 1 kedim vardi Kızım Julide dogurdu 3 tane 2sini verdim oglani evde bıraktım annesiyle ama simdi ikisine de iyi bi yer bulmam gerek

İnşaallah iyi bi aileye giderler bebekten farksızlar nazlılar duygusallar inşallah sahiplendirdiğin insanlar iyi kişiler olur hayırlısıyla

Günaydın hayalim mucize benimde yarın ilk kontrolün de sana sormak istediğim iğneleri vurulduktan sonra herhangi değişiklik hissediyormusun kasıklarında felan vicudunda
iğneleri vurduktan sonra ateş basması dışında bir şey hissetmiyorum ama dünden beri genel bir kasık ağrısı ve ıslaklık hissi başladı aynı ovulasyon döneminde olduğu gibi sanırım yumurtalar büyümeye başladığı için oluyor bugün belli olacak bakalım :)

Günaydın kızlar
İnşallah ilk kontrolleriniz güzel geçer
bol bol kaliteli yumoşlarınız olmuştur
bende beklemedeyim bakalım
günaydın canım :)

Amin inşallah
Sen neyi bekliyorsun canım transfer mi oldun yoksa tedavi için adet mi bekliyorsun

Günaydın hayalim mucize benimde yarın ilk kontrolün de sana sormak istediğim iğneleri vurulduktan sonra herhangi değişiklik hissediyormusun kasıklarında felan vicudunda
canım bir de aynı iğneleri kullanmıyoruzdur sanırım farklı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…