- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
Evet canım aynen öyle tek olsun bizim olsun sen de güzel haberlerle geleceksin inşaAllah kaçıncı günde bıraktın iğneleri ben 10 gün kullanmış olucam 12. Gün de opu olacak sanırımAyrıca sende sıkma canını 3 yumurta da kaliteliymiş bu asıl güzel olanı zaten hayırlısıyla onlarda döllenir tutunur anneciğine bi çok yumurta olup kalitesiz olmaktansa bi tane olsun bizim olsuninşallah yarın bende güzel haberler alırım
Ben daha 5 gün kullandım iğneleri adetin 3 günü başlattı geçen cumartesi başladım 19 kontrole çağırdı manopur olan bitti gonal f de kafam karıştı 225 kullanıyorum acaba tekrarmı başlatacakki gonal f ye bilemedim off zormuş bu işlerEvet canım aynen öyle tek olsun bizim olsun sen de güzel haberlerle geleceksin inşaAllah kaçıncı günde bıraktın iğneleri ben 10 gün kullanmış olucam 12. Gün de opu olacak sanırım
5 gün çok az ama en az 10 gün vuruyorsun diye biliyorum hemşire bana ilaçları gün gün ayarlayıp veriyor peki kontrolde yumurtaların ne durumdaydı canım seninle aynı gün başlamışız bende cumartesi başladımBen daha 5 gün kullandım iğneleri adetin 3 günü başlattı geçen cumartesi başladım 19 kontrole çağırdı manopur olan bitti gonal f de kafam karıştı 225 kullanıyorum acaba tekrarmı başlatacakki gonal f ye bilemedim off zormuş bu işler
Benim adetin ikinci günü gittiğimde bişey demedi kan verdim sonuca göre ilaçlara başladım yarın ilk kontrolü yapacak inşallah ne durumdayım bilemiyorum ama iğnelerin ikisinde bitti bu gün5 gün çok az ama en az 10 gün vuruyorsun diye biliyorum hemşire bana ilaçları gün gün ayarlayıp veriyor peki kontrolde yumurtaların ne durumdaydı canım seninle aynı gün başlamışız bende cumartesi başladım
İnşaAllah canım :) doktorumun dediği şey çok yumurta olmasını istemiyorum zaten ona göre ayarladım ilacının dozunu az olsun kaliteli olsun benim amacım bu sayıya takılma bu yüzden ben öyle istedim dedi bana ben çok güveniyorum doktoruma olumlu hissediyorum hayırlısı canımGenel olarak diyelimGonal F fazla sayıda yumurta olmasını, menapur veya Monagon hem sayı artışı hem oluşan yumurtaları büyütmeye, cetrotide büyüyen yumurtalar kendi çatlamasın diye kullanılıyor. Yani Dr her kontrolde bakıyor, çok yumurta elde etmeye devam etme veya olanları büyütme gibi durumlara karar verip ilaçlarınızı ona göre ayarlıyor. Benim hep 6-7 günde az ama büyük yumurtalarım oldu.
Bu yüzden ilk denemede az yumurta olursa üzülmeyin. Dr da sizin vücudunuzu tanıyor. Tabi bu ilk denemede pozitif olmayacak anlamına da gelmiyor. Inşallah ilk denemede embriyolar annelerine tutunuverir ve bir daha uğraşmanıza gerek kalmaz o ayrı
İnşaAllah canım :) doktorumun dediği şey çok yumurta olmasını istemiyorum zaten ona göre ayarladım ilacının dozunu az olsun kaliteli olsun benim amacım bu sayıya takılma bu yüzden ben öyle istedim dedi bana ben çok güveniyorum doktoruma olumlu hissediyorum hayırlısı canım
Ayyy inşaAllah canım ya ben en başından beri hep olumlu hissediyorum bu yüzden hiçbirşey zor gelmiyor iğneler kontroller vs. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşaAllahOlumlu hissetmek çok önemli, bazen insan hissediyor, ben de son tedavide çok olumlu hissettim. Bence senin de sonucun pozitif olacak, benim tahminim böyle :)
Kızlaaar selamlar
Bende üçüncü günüm bugün Gonal-f 187,5 vuruluyorum hergün. Yani bugün 3. İğnemi vuruldum pcos var bende. Bir başarısız aşılamadan sonra direkt tüp bebek istedik iki senelik evliyiz. Doktorum pcos ta genelde embriyo dondurup bir iki ay sonra transfer yapıyoruz buna hazırlıklı ol dedi. Bende öyle olsun istiyorum zaten kafam rahatken gider transfer olurum siz ne düşüyorsunuz Benimle aynı zaman da başlayan var mı iğnelere
Ben daha 5 gün kullandım iğneleri adetin 3 günü başlattı geçen cumartesi başladım 19 kontrole çağırdı manopur olan bitti gonal f de kafam karıştı 225 kullanıyorum acaba tekrarmı başlatacakki gonal f ye bilemedim off zormuş bu işler
Ayy etmezmiyim canım hoşbuldum evet aynı sayılırız inşallah zaten doktorum da dondurulmuşlardan daha iyi sonuçlar alıyoruz dediCanim hosgeldin hayirli olsun tedavin
Duymustum 1 ay bekletmeyi hatta dondurulanlafin daha iyi tutunduğunu diyenlerde var
Benimde pazar günü basladi tedavim ayni sayılırız 1 gun var aramizda. Durumlardan haberdar et bizleri
Kaç yıllık evlisin canım problem nedirIkinciyi de kullanırsın canım hesapla iste
225 den hergun 4 gunde kutu bitiyor 900lük
Bende gonal f 100 vuruyorum menopur 37.5
Genel olarak diyelimGonal F fazla sayıda yumurta olmasını, menapur veya Monagon hem sayı artışı hem oluşan yumurtaları büyütmeye, cetrotide büyüyen yumurtalar kendi çatlamasın diye kullanılıyor. Yani Dr her kontrolde bakıyor, çok yumurta elde etmeye devam etme veya olanları büyütme gibi durumlara karar verip ilaçlarınızı ona göre ayarlıyor. Benim hep 6-7 günde az ama büyük yumurtalarım oldu.
Bu yüzden ilk denemede az yumurta olursa üzülmeyin. Dr da sizin vücudunuzu tanıyor. Tabi bu ilk denemede pozitif olmayacak anlamına da gelmiyor. Inşallah ilk denemede embriyolar annelerine tutunuverir ve bir daha uğraşmanıza gerek kalmaz o ayrı
Kaç yıllık evlisin canım problem nedir
Canım ben iğnelerle normal yoldan denedik kimyasal gebelik oluştu düştü. Sonra iki ay önce aşılama yaptık tutmadı. Şimdi de tüp bebek yapmaya karar verdik pcos var bende. İki yıllık evliyiz 23 yaşındayım
canım ne güzel dediği gibi 3 olsun sağlıklı olsun inşallahBen geldim kontrolden sağ cevap vermemiş tedaviye sol da da 3 tane 10 mm varmış yumurtalar çok güzel görünüyor parlak canlı şekilleri düzgün kontür çizgileri çok güzel bunlar yeter bize az olsun öz olsun dedi ben de önce üzüldüm ama o öyle deyince ferahladım biraz pazartesi tekrar gidicem hayırlısı inşaAllah
amin inşallah canım 3 ü de sağlıklı kaliteli olarak 5. güne ulaşır inşallahcanım ne güzel dediği gibi 3 olsun sağlıklı olsun inşallah
İnşallah canım, benim hep 3. gün transferi oldu. Hayırlı olsun canım, inşallah annesine sıkı sıkı tutunur bebişin :)Aynen cok haklisin guzel aciklama yapmissin
Gozun aydin sag salimde kucagina al ins yavrunu
Benim ilk tedavimde 16 tane den 5. güne 1 tane kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?