- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
inşallah canım yaa çok heyecanlıyım 3 te randevum acaba büyüdülermi kaç taneler çok merak ediyorum inşallah çok uzamaz süreç çabucak kaliteli kaliteli büyürler1 Gün var aramizda benimde 4. Gun hadi beraber transfer olucaz ins
Daha pek belli olmaz canım bence benimkilere cuma tekrar bakacaklar bugun sayi veya büyüklük hakkında bisey demediinşallah canım yaa çok heyecanlıyım 3 te randevum acaba büyüdülermi kaç taneler çok merak ediyorum inşallah çok uzamaz süreç çabucak kaliteli kaliteli büyürler
hımm anladım canım bana doktorum %30 şans vermişti durumuma göre ama çarşamba günü daha net konuşuruz belli olur dedi ondan heyecanlıyımDaha pek belli olmaz canım bence benimkilere cuma tekrar bakacaklar bugun sayi veya büyüklük hakkında bisey demedi
bu gidişle bende öyle olurum gibi :))Amin ins sagol canim
O bekleme adamı deli ediyor ben 1 hafta geciktim stresden
sorma canım yaa ben şimdiden heyecanlıyımhayırlısı olsun inşallah canım çok heyecanlı bir süreçmiş ilk tedavim benim inşallah son olur
tedavin hayırlı olsun inşallah canımKızlar bende doktora gittim tedaviye başladık vitaminle estrofem diye bi ilaç verdi pazartesi tekrar kontrolüm var hepimiz güzel haberler alırız İnş
Ben geldim kontrolden sağ cevap vermemiş tedaviye sol da da 3 tane 10 mm varmış yumurtalar çok güzel görünüyor parlak canlı şekilleri düzgün kontür çizgileri çok güzel bunlar yeter bize az olsun öz olsun dedi ben de önce üzüldüm ama o öyle deyince ferahladım biraz pazartesi tekrar gidicem hayırlısı inşaAllahOhh başlayan başlayana hepimiz guzel sonuclar alalim
Bende cuma tekrar gidicem yumoslara baktirmaya
Saglikli 2 tane klsinda gerisi umrumda değil
Ben geldim kontrolden sağ cevap vermemiş tedaviye sol da da 3 tane 10 mm varmış yumurtalar çok güzel görünüyor parlak canlı şekilleri düzgün kontür çizgileri çok güzel bunlar yeter bize az olsun öz olsun dedi ben de önce üzüldüm ama o öyle deyince ferahladım biraz pazartesi tekrar gidicem hayırlısı inşaAllah
5. Günüm canım yok üzülmüyorum canım nasipte ne varsa o yaşanacak hayırlısı hakkımızdaAy tatlim üzülme tabiki
Tek olsun bizim olsun
Ins guzelce döllenir transferini olursun
Bugun kacinci gundu ignelerin ?
Evet canım :) senin kontrolünde doktor söylememişti dimi bişi
Aynen aynenEvet canım :) senin kontrolünde doktor söylememişti dimi bişi
Aynen canım benim önemli olan çok olması değil sağlıklı birşekilde ilerlemesi sonrada annesine sımsıkı tutunması5. Günüm canım yok üzülmüyorum canım nasipte ne varsa o yaşanacak hayırlısı hakkımızda
Ben devam edeceğim canım pazartesi son benim iğnelerim kullandığım ilaçlarHayalim mucize pazartesiye kadar iğnelere devammı edeceksin peki benim bu gün iğnelerin bitti yarın kontrolüm var gonal f ve menopur kullanıyordum sen hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve devamı edeceksin pazartesiye kadar
Bende gonal f 150 kullanıyorum manopur bi dozbi su ama bu gün benim iğneler bitti hemşirede sağolsun yanlış vurdu bu gün manopurla gonal dan kalanı karışturmış ikisini bir bi şırıngayla vurdu doktorumuz aradım bişey olmaz dedi ama canım sıkıldı bayaBen devam edeceğim canım pazartesi son benim iğnelerim kullandığım ilaçlar
Gonal f 150 akşam
Lucrin 10 ml sabah akşam
Menapur 1 su 2 toz
Genotropin gün aşırı 0,50 ml
Bu kadar ilaca rağmen 10 ml 3 yumurta olmuş hayırlısı inşaAllah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?