Ahahahaöldümm beeCanmm bnmm yaa
Ben geçen de naptım bak adamın ağzına bakıyom yaptığı bi yorumu kacırmayım diye muayene esnasında yine bi gün dediki ben giyinirken o tam çıkıyordu “hoşuma gitmedi” ben bunu duydum neye dediğini soracaktım içeri girdim unuttum eve geldim aklıma geldi saçma sapan bi bahane buldum aradım bu arada bulduğum bahane çok saçmaydı adam bunun için mi aradın gibiydi ama en son kapatacakken neye çıkarken böyle demiştiniz hocam dedim adam dediki anlaşıldı cımbızla seçecez kelimeleri sana karşı biraz psikopatik bi vakayım dimi

Süpermiş yaaabnde öyle abartırım maalesef adam neden öyle dedi neden suratı bozuldu..vs takarım kafama çok zor hasta tipi dr lar gıcık olur. Benim dr saolsun sever gerçi beni çocuk gibi davranır

Ya hadi senden atak bekliyorum canım bu sefer :) kaçıncı gündü embriyoların kaliteleri falan nasıldı canım
Benim 3.gün transferi canım kalitelerine iyi dedi embriyolog ama benim daha önceki denememde de çok çok iyi demişlerdi tutmadı kimyasal gebelik geçirdim. O kadar alıştım ki negatif sonuçlara herhalde olumlu olsa çıldırırım sevinçten

Yaa kıyamam sana ben olacak annesi zamanı gelecek o totolar pataklanacak bile sizin sorun neydi canım öncekiler hep 3. Gün mü oldu

Yaa kıyamam sana ben olacak annesi zamanı gelecek o totolar pataklanacak bile sizin sorun neydi canım öncekiler hep 3. Gün mü oldu
Evet hep 3.gün. Eşimde ileri haraketli sıfırdı. Bende de fsh gen sorunu çıktı yeni daha önceki denemelerde kullandığım ilaçlar yaptı sanırım. Yumurtalar çok çok kaliteli değil 6 tane toplandı 5i döllendi 2tanesi 8 hücreli iyi dedi gerisi gitti. Allah kimseye yaşatmasın inşallah çok zormuş en güzel geçecek zamanlarım hastanelerde geçiyor 4 yıl gitti benim. Allah sana en kısa sürede nasip etsin inş

Çok geçmiş olsun canım ikimizin de kucağı dolsun inşallah...

Hadi gözün aydın canim cok sevindim az kaldi miniklere kavuşmaya.

Canim benim yaaa cok tatlısın. Çok heyecanlıyım Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum hep.

Aynen canım. İnşAllah Yarın güzel bir haber alırız senden alamazsakta umarım seni tatmin eden bir doktor ve merkez bulursunuz. Ben çok iyiyim birkaç senedir hobi olarak arıcılık yapıyorduk, bu sene teknik arıcılığa başladık. 3 gündür pestilim çıkıyor hiç düşünmeye bile fırsatım olmuyor, kafam rahat ama bedenen pertim. Milyonlarca kızım var acayip rahatlatıyorlar beni. Bugün yeni kovanlarına aktardık 15-20 tane soktu valla umarım zehiri de şifadır Kızların işi azalsın o zaman tüp denemesine başlayacağız inşAllah

günaydın cnm kusura bakma giremedim geçen hafta düşük çok zor oldu hala kanamam var 9 gün oldu.Üstüne bir de hasta oldum işler de çok yoğun bu ara eve gider gitmez yatıyorum anca kendime geldim.

Canım çok geçmiş olsun umarım tez zamanda toparlarsın. ALLAH yardımcın olsun . Haftasonu yeni katılan arkadaşlardan birkaçı Kaan aydos la alakalı birşeyler paylaşmışlardı, beklemek vakit kaybı oluyor tüp denedik o sürede demişler okumaya fırsatın oldu mu bilmiyorum benimde haftasonum çok yoğundu sonradan okudum.

İnşAllah kuzum bu esnada merak ettiğin başka bir doktora görün de rahimin nasılmış bir baktır istersen, merak ettiklerini de sorarsın.pıhtılaşma testi yaptırmıştın sen değil mi?

Ben birde bunlarin cogunda evde yalnizdim.. neyseki korkudan gebermeden atlattim o donemi

Yalnızlığa gıcık oluyorum yaaa iyi atlatmışsın valla benimde yaklaşık 5 sene oluyor evliliğim , eşim iş değiştirdi de şu son 1 sene rahat ettim. İlk Testlere gittiğimi hatırlıyorum , sebepsiz infertilite deyip aşılamaya yönlendirdiklerinde kafam donmuştu ne yapacağımı bilemez halde hastaneden iş yerine kadar ağlayarak yürümüştüm yolda. Hep yalnızdım o süreçte. Bir tik daha güçlü olman gerekiyor canım. Ben eşime hiç anlatmadım psikolojimi hata etmişim , sen de benim gibi yapıyorsan yapma öyle; en azından telefonda anlatta hissiyatını rahatla. O da yaşasın bu süreçleri senle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…