Merhaba hanımlar ben tüp bebekle hamile kaldım çok şükür Allahım size de nasip etsin tez vakitte hepiniz dualarımdasınız Allahım emeklerinizi çabanızı boşa çıkarmaz inşallah
Gözün aydın canım, ALLAH kucağınızda da göstersin inşAllah , amin inşAllah darısı bize de nasip olur inşAllah

Yaaaaa valla ya itekleye itekleye buyutucez ya da Allah korusun ama hala sakinim inanilmaz degil mi
prensen yarin guzel haberlerimiz olsun mujdeleyelim insallah arkadasiiim

Yaaaaa valla ya itekleye itekleye buyutucez ya da Allah korusun ama hala sakinim inanilmaz degil mi
prensen yarin guzel haberlerimiz olsun mujdeleyelim insallah arkadasiiim
Insallah canim benim. Dön dön uyuyamiyorum. Yarin ınsallah guzel haberler aliriz Rabbim yardımcımız olsun

Saol canmm cevabin icin insallah pozitif olur benim sonucumda dedigin gibimerak ettim ilk defa duydugum bir ilac ins ise yarar eve gecmene de cok sevndim
Inşallah pozitif olacak canım allahın izni ile.gunluk ictigin bi şişe suya 786 defa besmele çek ve duani et onu iç .

Inşallah pozitif olacak canım allahın izni ile.gunluk ictigin bi şişe suya 786 defa besmele çek ve duani et onu iç .
Tamam canım saol hemen yapacağım dediğini. İnşallah olumlu olur ya bugün transferin 4.günü şişlik yok çok hafif adet ağrısı var o kadar gerçi belirtiler için erken ama. Sende iyisin inşallah Allah sağlık huzur nasip etsin bebişinle sana

Amin canım inşallah. Iyiyim yatmam gerektiği söylendi hep yatıyorum. Dualar ediyorum heebirimize. Inşallah sende hep pozitif düşün kivi ye bol bol su iç güzel haberi alacaksın . Ben çok umutluyum.allahim emeklerinin hayallerinin karsiligini versin aminnnn:)

Günaydın kizlaaaaar kan verdim ama eşime siz verdim o gelmeden sonucu almayacağım. 12 gibi gidip alacağız. Çok heyecanlıyım mideme kramplar giriyor
Hadi inşallah olumlu sonuç alırsın allah yardımcın olsun.saatler artık sana ay gibi gelir

bosver kuzum milleti hepsi laf olsun torba dolsun diye konuşuyorlar yeterki sen iyi ol ver laflaarını insalllah olucak birgun bizimde bebişlerimiz inanamiycaz onları her gördüğümüzde anne anne diycemkkkkkkkkk ekimin kaciı kuzuuuuuuu bende ekimin 26

Sucuklu ekmek deme yaav ölecem canım nasıl çekiii bir de cips ovvvinş iyi çıkacak unut sucuğu
Kuzuuuu snuçun pozitif olsunda bosver yeme sucuk ekmekkk cipside evde yap ye bi ara ben öyle yaptm norml cipsten bi farkı yoktuuu )) hadiii gözün aydnn kaaldı sekiz günün oleyyyyyyyy

Çok şükür canım inşallah her şey yoluna girecek yat dinlen Rabbim şifa versin sizi korusunYapıyorum dediklerini canm bnm hakkımda hayırlısı inşallah. 786 besmeleyi de hemen yaptım teşekkürler

Kuzuuuu snuçun pozitif olsunda bosver yeme sucuk ekmekkk cipside evde yap ye bi ara ben öyle yaptm norml cipsten bi farkı yoktuuu )) hadiii gözün aydnn kaaldı sekiz günün oleyyyyyyyy
Ömür boyu yemeyim yeter ki be kuzum razıyım inşallah olumlu olur da hayalkırıklığı yaşamam yine çok zor toparlıyorum Allah yardımcımız olsun

Günaydın kizlaaaaar kan verdim ama eşime siz verdim o gelmeden sonucu almayacağım. 12 gibi gidip alacağız. Çok heyecanlıyım mideme kramplar giriyor
Canmm inşallah senden de pozitif gelecek inşallah yazacaksın burayaAllah yardımcın olsun

Çok şükür canım inşallah her şey yoluna girecek yat dinlen Rabbim şifa versin sizi korusunYapıyorum dediklerini canm bnm hakkımda hayırlısı inşallah. 786 besmeleyi de hemen yaptım teşekkürler
Allah kabul etsin canımmm şifa olsun

Ömür boyu yemeyim yeter ki be kuzum razıyım inşallah olumlu olur da hayalkırıklığı yaşamam yine çok zor toparlıyorum Allah yardımcımız olsun
Aynn kuzu bosver yeme bebişine zararlı annesi naasll koruycanı bilir onuuuu baksana nasl düşünüyorsun kuzum ya pozitif olucaak hayalll kırıklığına ugramıycaksn alllahn izniyle çok gzell olucakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…