Günaydın kızlarrr.. transfer sonrası 3.günüm. Hiç bir belirtim yok. Dün işe başladım. Normal hayatıma devam ediyorum. Ağır kaldırmak dışında her şeyi yapıyorum valla :) Hatta bazen unutup ağır bile kaldırıyorum galiba buarada transferden 1 gün önce hafif ohss durumu ortaya çıkmıştı, ona bağlı ağrılarım halen devam ediyor. Doktorun söylediğine göre bir süre de devam edecekmiş. Sadece Parol içebilirsin dedi o da hiç bir şeye yaramıyor zaten. Bazen diyorum bir arveles içsem bir majezik içsem hiç bir şeyim kalmayacak Ama bebiş için her şeye katlanıyoruz işte. O benimle olsun da ağrıları falan umursamıyorum Test günü için doktor 5.gün embriyosu olmasına rağmen transferden 12 gün sonrası yani 19 nisan dedi. Ama bence çok geç bir tarih. Ben 7.gün falan kan testi yaptırayım diyorum :)

Aynen zaman çok hızlı geçiyo daha dün opu oldum sanki mızmızlanıyodum 2 ay beklemek istemiyorum diye ama geçti gitti bişe de anlamadım

Evet o zamanlar geçmek bilmiyor gün gelincede ne çabuk geçti diyoruz pozitif alınca 9 ay nasıl geçecek bakalım inşallahh

Hadi gözün aydın canim cok sevindim az kaldi miniklere kavuşmaya.

Çok şükür evet canım Allah razı olsun

Canim benim yaaa cok tatlısın. Çok heyecanlıyım Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum hep.

Teşekkür ederim canımm en güzelini diyorsun canım benim sevindireceksin bugün hepimizi Allahın izniyle

Merhaba hanımlar ben tüp bebekle hamile kaldım çok şükür Allahım size de nasip etsin tez vakitte hepiniz dualarımdasınız Allahım emeklerinizi çabanızı boşa çıkarmaz inşallah

Tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin kucağına alacağın günleride gör inşallah canım aminn Allah razı olsun

Günaydın kizlaaaaar kan verdim ama eşime siz verdim o gelmeden sonucu almayacağım. 12 gibi gidip alacağız. Çok heyecanlıyım mideme kramplar giriyor

Yaa çok heyecanlı merakta bırakma bizide hemen yaz dualarım seninle canım benim

Günaydın canımm belirtilere takılmıyoruz kendi haline bırakıyoruz herşeyi kuzum kafamızada takmıyoruz birşeyi inşallah seninle yavrun ve Allahın izniyle bırakmayacak seni Normal hayatına devam etmen iyi ama dikkat et yinede kendini yormamaya çalış canım inşallah kısa bir süre sonra geçer ağrılarında rahatlarsın biraz bebekler için herşeye katlanıyoruz dediğin gibi Evet canım baya geç vermiş 7. günde çok erken olur gibi sen 10. güne kadar sabretmeye çalış sabredebilirsen tabi Allahım inşallah pozitif sonuç almanı nasip etsin

Aynen öyle valla canım duymamazlıktan geliyorum zaten İnşallah canım benim inşallahhh 4 Ekim bizimde canım tam 3 seneyi bitirmiş olacağız

Canım o soranlar bitmezz bitmez ilkini yap ee ne zaman 2. 2 yap 3 bitmiyor maalesef :) Ama işte biz şimdi hassas bi dönemden geçtiğimiz için üzülüyoruz haklı olarak eşim bile ne zaman çocuk die soranlar olunca tuhaf oluyor artık. Hiç aklıma gelmezdi birinin hamilelik haberini alınca içimin tuhaf olacağı haftaya görümcem evlencek inan o bile benden önce hamile kalır diorm ya sonrada kendime kızıyorum

Maalesef öyle canım benim doyumsuz bizim insanlarımızın bazıları kuzum benim inşallah o hamilelik haberini sende vereceksin kısa zamanda hepimiz vereceğiz inşallah Allahım güldürsün yüzümüzü gerçekten öyle benim eşimde bana belli etmemeye çalışıyoru üzüldüğünü ama anlıyorum ben Bizden sonra evlenen arkadaşlarının çocukları 1 yaşına girecek 2. yi yapacaklar neredeyse bende hep gülmeye üzülmemeye çalışıyorum sırf daha çok üzülmesin diye Allahım bizi de mükafatlandırır en yakın zamanda inşallah kuzum gerçekten zor zamanlardan geçiyoruz ama atlatacağız inanıyorum ben

Insallah pozitif yazarim buraya cani zaman hiç gecmiyor Rabbim hayirlis8 neyse onu versin

İnşallah canım benim inşallahh valla geçmiyor ya o kadar zaman geçiyor ediyorda şu son saatler geçmiyor inşallah hayırlı haberler alırısın canım Allahın izniyle

Hayal gibi geliyor hamilelik bebek ne bilim çok değişik duygular içindeyiz Rabbim inşallah dediğin gibi mükafatını gösterir ettiğimiz duaları kabul eder canm bu sıkıntılı günlerimize bebişlerimiz güneş gibi doğar Aminnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…