Evet canım maalesef banada öyle geliyor o kadar zaman negatif sonuçları görmekten tek çizgileri görmekten dolayı hiç olmayacakmış geliyor bo çift çizgiyi görmenin hayali bile o kadar güzelken gerçeğini gerçekten tahmin edemiyorum Allahım gerçekleştirsin bu hayallerimizi inşallah kısa zamanda kuzum aminnn inşallah çok çok çok aminnn

cnm benimde 4.günüm 20 Nisan test tarihim benimde 5.gün embriyosu .
bence test tarhini bekle sende bende bekleyeceğim hakkımızda hayırlısı .

arkadaşlar transfer sonrası günler çok uzun geliyor ....
Kesin o günler geçmek bilmez bende şimdi mayıs ayı gelsin de tedaviye hemen başlayalım diyorum günler geçmiyor :) İnşallah 9 ay geçmiyor dediğimiz günleri de görürüz

inş kuzum hakkımızda hayırlısı olsun . sen hangi aşamadasın cnm ?

Ben şubatta kimyasal gebelik yaşadım ilk denememde canım şimdi dondurulmuşlarla yeniden başlayacağız adet olmayı bekliyorum gideceğim 2 . günü az kaldı yavrularıma kavuşmama inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün kısa zamanda inşallah canım

Kizlar slm nasilsiniz heyecanli beklemelere devam ediyoruz galiba ben bugun dr gittim ayin 30 beri adetim devam ettigi icin bu ay beklemeye karar verdik onumuzdeki aya kaldi benim transfer zaten bende kendimi cok iyi hissetmiyodum daha guzel oldu bi ay beklemek eskiden bi gun bile beklenek istemezken suan bu hbr bi anda kabul etmeme cok sasiriyorum ins hepimiz bi gun hamileyimmmm yazacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…