Bende söylesem sorun yapmazlar eminim ama eşim istemiyor söylememi maalesef

Kızlar olmadi nasip degilmis
Hiç üzülme hayırlı zamanı şimdi değilmiş demekki canım benim Rabbim insAllah en hayırlı zamanda doldursun göbişini sağlıklı hayırlı bı bebiş annesi olursun sende bunda da bir hayır vardır bol bol dua et bizleride kat içine bu mübarek günlerde Rabbim gönderecektir meleğini senin bebiş biraz daha fazla nazlı çıkmış o kadar

Çok üzüldüm canım ya sana bakayım diye girmiştim hevesle nasip değilmiş demek çok zor biliyorum. Allah yardımcımız olsun..inş bir sonraki denemende kavuşursun inşallah. Değer kaç çıktı ki

Nerde tedavi oluyorsun inşallah güzel sonuçlar alırsın canım ben tedavideyim şuan yarın 5.günüm kontrole gidicem hayırlısıyla

Ankarada Novaart Tüp bebek merkezinde canım Allah razı olsun kuzum inşallah çok çok kaliteli embriyolarınız olur Allahın izniyle

Canım benim üzülme ne olur bak biz çok güçlü kadınlarız senin için demekki hayırlısı buymuş Allahım en kısa zamanda seninde güldürsün yüzünü sanada yaşatsın o anneliği Allahım büyük hiç bir zaman ümidini kesme çabuk toparlanmaya çalış tamam mı varmıydı başka dondurulmuşun canım benim

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah bu defa kavuşursun evladına

İnşallah pozitif sonuç alırsın canım içini ferah tut

Allah hayırlı sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsin canım benim dualarım seninle

Allah hayırlı sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsin canım benim dualarım seninle
Teşekkür ederim canım. İnşallah bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul eder. Teyzem ümreye gitti 2 tane zıbın gönderdim kabeye sür dua et getir diye birini kendıme niyet ettim 2. si sizden biri olursa size gönderebilrim canım. İnşallah o zıbını giydirmemiz nasip olur.

Ayy canım gözlerim doldu çok tuhaf oldum okuyunca Rabbimden sen iste yeterki geri çevirmez zamanı gelince inşallah tadıcaz hepimiz bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…