Canımm benimm ya Allahım inşallah bu kez nasip edecek sende alacaksın sağlıkla yavrunu yada yavrularını kucağına dualarımdasın her zaman Allah razı olsun canım benim sen sağol her zaman burdayız biz

Canimm merhabaa verdim negatif benim 49 cikti uzulmedim bu da boyle olacakmis kabullenmisim zaten
Hayırlısı olsun arkadaşım kısmet değilmiş şimdi kendini motive zamanı sporuna başla sucuk ekmeğini ye bomba bir şekilde geri dönüşün olsun inşallah

Eveeet sucuuuuk bu aksamki yemegimiz sucuk ekmek esim soz verdi sanki hergun sucuk yermis gibi canimin istemedi cok komedi ya spora da lazer epilasyona da yardiricam valla sacimi da boyaticam

Ohhh yarasın valla afiyet bal şeker olsun Yap valla canım hepsine git yaptır rahatlarsın biraz kimysaldan sonra bende gittim kuaföre saçımı boyattım bol bol gezdim çikolatalar cipsler ohh hepsini yedim valla şimdide zayıflayacağım diye uğraşıyorum

Oooo cipsi iyi hatirlattinnn doritos da aliyimmm

Canımm benimm ya Allahım inşallah bu kez nasip edecek sende alacaksın sağlıkla yavrunu yada yavrularını kucağına dualarımdasın her zaman Allah razı olsun canım benim sen sağol her zaman burdayız biz
inşallah hepimizin kucağı dolacak her şey geçecek unutulacak ve biz çok mutlu olacağız.

S sinemis25 ALLAH gönlüne göre versin inşAllah bu sefer olacak RABB im büyük , ALLAH yâr ve yardımcın olsun beslenmene dikkat et, suyu ihmal etme alışkanlık haline getir. Arı sütü tüketin eşinle, güvendiğiniz bir yerden alın. Sabah aç karına günlük 1 gr dil altına koyun kendiliğinden erisin bi yarım saat birşey yiyip içmeyin . 6 ay kullanmadan etkisini göremezsiniz demişti bize üretici üstatlardan . Bir an önce başlayın. Şifa olsun inşAllah
Kızlar olmadi nasip degilmis
Canım nasipten öte köy yok ne desek boş. Elbet üzüleceksin ama kendini yıpratma. Rahatlamaya çalış. Bol su tüket ve spor yap. Maddi manevi temizlenirsin bu süreçte bir dahakine 1 adım önden başlarsın. Umarım aldığın son negatif olur kuzum.

Canimm merhabaa verdim negatif benim 49 cikti uzulmedim bu da boyle olacakmis kabullenmisim zaten

Hayırlısı be kuzum bir dahakine çifte sevinç olur inşAllah. Planladığın gibi yap valla rahatlarsın. Beden Pert olunca kafa çok rahatlıyor yak kalorileri, gitsin aldığın extra hormonlar, mutluluk hormonu salgılasın vücudun. İnşAllah bundan sonra gönlünce olur her şey

Senin gebe kalma potansiyelin var bu da çok önemli ilk denemende bunu görmüş oldun ikincide olma şansı var yine senin. Bazen vücut kabul etmiyor her ay aynı olmayabiliyor.Spermlerle alakalı bir problem olmuş olabilir tutunamamayla alakalı bunun iyice araştırılması lazım senin yumurtalar kaliteli sonuç olarak kuzum. Bazen defalarca denemeye rağmen bir kere bile tutmayanlar var o hasta grubu çok daha zor. Sen bir süre dinlen hazırlan ye iç gez toz inanıyorum olumlu sonuç alacaksın nasıl olsa

Kızlar ben inanıyorum bikaç ay sonra hepimiz burada midemiz bulanıyor, cinsiyetimiz belli oldu, tekmeliyor diye yazacağız asla pek etmek yok biz güçlü kızlarıızzz yeeaahh

Ayy inşallah canım benim benim bende inanıyorum kesinlikle öyle

İnşallah canım çok heyecanlanıyorum

İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin

Bunu ben de yapmıştım kızlar. Ilk transferimde. Tam cuma vakti geri gelmişti zibin çok mutlu oldum ertesi gün de pozitif sonucu ogrenmistik

Ben de çok kastım kendimi çok umutsuzdum ama tuttu çok şükür. Kendini suçlama ondan degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…