Merhaba canım iyiyim ben çok şükür adet olmayı bekliyorum bakalım biran önce olurumda alırım yavrularımı artık. En iyisini yapmışsın bence canım kendini hazır ve iyi hissetmen çok önemli geç olsun güç olmasın doğru zamanda yapılsın yeterki o zaman sende inşallah önümüzdeki ay güzel haberler vereceksin bizlere Allahın izniyle inşallah. Allah razı olsun canım amin inşallah bu süreçtede güzel güzel beslenir tamamen hazır olursun yavrunu almaya

kızlar ben işe başladım evde çok canım sıkıldı .doktorum bahçeci Güvenç Bey bana söylediği yatsan gebelik şansın artmayacak bunu kabullen diyor. Git çalış dedi.
Canım bende çalışıyorum da izin almayı düşünüyordum transferden sonra 1 hafta sen ne kadar dinlendin ??

Canım en iyisini yapmışsın en önemlisi kafa rahatlığı inşallah sende en kısa zamanda güzel haberi bizlere verirsin

kızlar ben işe başladım evde çok canım sıkıldı .doktorum bahçeci Güvenç Bey bana söylediği yatsan gebelik şansın artmayacak bunu kabullen diyor. Git çalış dedi.

En iyisini yapmışsın canım işin ağır bir iş değilse senin açından çok daha iyi doğru söylemiş doktorun en azından başka şeylerle meşgul olur zamanını geçirmiş olursun hemde sürekli düşünüp stres yapmazsın hayırlısı olur hakkında inşallah kendini yormamaya dikkat et sen yinede

Canım bende çalışıyorum da izin almayı düşünüyordum transferden sonra 1 hafta sen ne kadar dinlendin ??

Canım bende ilk transferimde ilk 3 gün yattım sonra işe başladım ama bu transferimde izin alacağım 1 hafta çünkü sürekli oturuyorum bilgisayarın başındayım ve çok belim ağrıyordu birde müşterilerin stresi oluyordu ister istemez bende stres yapıyordum o yüzden bu sefer çalışmayacağım eve de uzak zaten arabaylada gelip gitsem yol yoruyor Senin işin nasıl yorucuysa sende izin al bence doktorlar zaten yorucu bir iş değilse almanıza gerek yok diyorlar

canım benim işim masabaşı .ayakta çalışmadığın sürece sıkıntı yok dedi bana . bende kafam dağılsın diye başladım .ama stres yapmıyorum işte buna dikkat edersin . ben 6 Nisanda transfer oldum 9 Nisanda işe başladım 3 gün dinlendim evde .Yine de sen bilirsin kendini kötü hissedersen gitme tabiki.Zaten bende hiçbir belirti yok.

Canım benim işim hiç yorucu değil ofisde 3 kişiyiz zaten akşama kadar oturuom ara ara ofisde yürürüm sürekli oturmam zaten işe de eşimle beraber gidip geliyoruz 10 dk evle iş arası o zaman bende boşuma 1 haftamı kullanmim ya 3 gün alırm yeter. İşyerindekilerede sölemicem tüp bebek ne uydurcam bilemedim

Anladım canım o zaman bence hiç izin falan alma 3 gün al yat dinlen başla sonra bizde eşimle gidiyoruz da uzak ama maalesef senin yakınmış rahat olursun senin içinde iyi olur hem zaman da geçer. Şehir dışına falan çıkacağız dersin ya da hastaydım falan dersin canım

Anladım canm bende Ramazana denk gelecek transfer artık kaynanamlarda yeriz 3 gün gündüzleride evde dinlenirm bakalım hayırlısı

9.
9. Gün ideal bak :) arada bi değer cikmaz

O zamana kadar artık düşüncem canım off çalışınca çok zor bu işler keşke kenarda birikmiş param olsada hiç gerek kalmasa böyle şeylere ama napalım şartlar işte

O zamana kadar artık düşüncem canım off çalışınca çok zor bu işler keşke kenarda birikmiş param olsada hiç gerek kalmasa böyle şeylere ama napalım şartlar işte

Evet canım kesinlikle öyle çalışınca zor sürekli izin al falan işte olmuyor bir süre sonra çekiniyor insan izin alırken ben patronuma açıkladım durumu Allah razı olsun elinden geleni yapıyor hiç sorun etmiyor izin konusunu Allah hepimizin yardımcısı olsun maddi manevi zor bir süreç sonu güzel olsun hepimiz için inşallah

Canım çok geçmiş olsun umarım tez zamanda toparlarsın. ALLAH yardımcın olsun . Haftasonu yeni katılan arkadaşlardan birkaçı Kaan aydos la alakalı birşeyler paylaşmışlardı, beklemek vakit kaybı oluyor tüp denedik o sürede demişler okumaya fırsatın oldu mu bilmiyorum benimde haftasonum çok yoğundu sonradan okudum.

İnşAllah kuzum bu esnada merak ettiğin başka bir doktora görün de rahimin nasılmış bir baktır istersen, merak ettiklerini de sorarsın.pıhtılaşma testi yaptırmıştın sen değil mi?

@KoncuyUmay merhaba canım teşekkür ederim geçecek inşallah.Okuyamadım açıkçası.Kaan Hocanın asistanı ile görüştüm.Bana eşimin değerleri düzelmeden tüp bebek yapmamızı önermedi.Sadece sayı azlığı da yok her şeyde sorun olduğu için yüksek ihtimal tekrar düşük olur dedi.Bende birşeyleri düzeltmeden tekrar denemek istemiyorum açıkçası.En az 3 ay ilaç kullanacak düzelme olursa en erken kurban bayramı zamanı deneme yaparım gibi geliyor.Bakalım doktorla bö görüşelim de ne diyecek.Cumartesi günü kontorle gidicem canım ne olur ne olmaz baktırsam iyi olacak.Pıhtılaşma testi yaptırdım cnm mthfr a1298c heterozigot diye birşey çıktı.Doktoruna göre değişiyor kimi iğne kullandırtıyormuş kimi hap.Benim doktorum bir vitamin verdi içi
nde B vitaminleri vardı araştırdım kullanılan bir şeymiş bu ve coraspirin vermişti bunun için.Artık gideceğim yeni doktor kim olursa artık o da belli değil başka bir tedavi uygulayabilir bekleyip görücez artık cnm

Canım geç olsunda güç olmasın yeterki Rabbim bu çektiğin zorlukları en kısa zamanda mükafatlandırır inşallah. Gönlünce olsun herşey Allah yardımcın olsun inşallah

Heyecanlı bekleyiş yani inşallah güzel güzel yumurtaların toplanır da hayırlı sonuç alırsın arkadaşım nerede başlayacaksın tedaviye. Ben şuan tedavideyim yarın 5.günüm kontorle gidecegim :)
Sende hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah canım benim Bülent Tıraş da başlayacağız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…