İnşallah canım birde birşey soracağım. İlk transferde benim canım çok yanmıştı sizin de öyle oldu mu? 2. den korkuyorum şimdi onun için ama yapacak birşey yok tabi.
Hayır olmadı canım kendini olabildiğince rahat bırakman lazım kastıkça canın acır rahat olmak önemli

kızlar merhaba transferin 3. Günündeyim adet sancıları çekiyorum 3 gündür bebeğin tutunacağı anlamına mı geliyor bu daha önce böyle ağrı yaşayan oldu mu
Hayırlı olsun canm benmde transferin 4.günü ve aynı ağrıları bnde yaşıyorum dün hiç bir ağrım yoktu bugün başladı.Bebeğin tutunacağı anlamına geliyor denemez yapılan işlemlerden ilaçlardan olabilir bebek belirtileri için çok erken tutmuş bile olsa. Çok fazla yan yatmamaya çalış dinlen inş olumlu sonuçlar alırız

Aynen çok kasıyorum kendimi. Muaynelerde de öyleyim ama elimde değil artık
İşte canın acımaması için bu defa hiç kasma ve rahat bırak kendini işlem yapılırkende kasılmazsın o zamn. Bende başta öyleydim sonra rahat bırakınca kendimi canım daha az yandı meğer boşuna stres yapmışım

Transferden önce rahatlatıcı bir ilaç iğne falan veriyorlar mı acaba?

Canım inşallah bu kez nasip olur güldürür Rabbim yüzünü Allah yardımcın olsun

kızlar merhaba transferin 3. Günündeyim adet sancıları çekiyorum 3 gündür bebeğin tutunacağı anlamına mı geliyor bu daha önce böyle ağrı yaşayan oldu mu

Merhaba canım ilk 3 gün adet ağrıları şeklide ağrılar olması çok normal kişiden kişiye göre değişebiliyor ama belirtilere sen fazla takılma canım daha çok erken belirtiler için ama inşallah tutunduğu anlamına geliyordu ağrıların

Transferden önce rahatlatıcı bir ilaç iğne falan veriyorlar mı acaba?

Yok canım transferden önce hiçbirşey verilmiyor sonrasında da verilmiyor şiddetli ağrı olmadığı halde sen bol bol dua oku o sırada başka şeyler hayal et kendini oraya verme çok kasmamaya çalış kendini kuzum

Acaba diyorum çok kasıldığım için mi tutmadı. Şimdi korkuyorum ilkinde ne olacağını bilmediğimden korkmamıştım ama bu sefer daha kolay geçer inşallah. Artık kasmamaya çalışcam yapacak birşey yok. Bir an önce rabbim olumlu sonuçlara ulaştırsında bunları çekerim ne yapalım.

Yok canım hiç kendini suçlama Allahım naip etmemiş kendini kasmanla alakası yok tutmamasının sadece kastığın zaman acı hissedersin fazla kımıldamamaya çalış sakin ol rahat ol canım inşallah bu sefer daha kolay geçer pozitif sonuç alırsın inşallah canım maalesef zor yollardan geçiyoruz bebek için herşeye katlanıyoruz yeterki gelsinlerde herşeye razıyız tabi Allahım büyük

Canım geç olsunda güç olmasın yeterki Rabbim bu çektiğin zorlukları en kısa zamanda mükafatlandırır inşallah. Gönlünce olsun herşey Allah yardımcın olsun inşallah
Ne diyim cnm valla uğraşıp duruyorum Rabbim görüyor isyan da etmedim hiç kabullendim.İnsan hissediyor herhalde ben tedaviye başladığımdan beri olmayacak diye hissetmiştim hep.Eşim tedavi olduktan sonra olacak diye umut var içimde inşallah hislerimde yanılmam Seninde herşey gönlüne göre olsun inşallah sağol cnm desteğin için

Canimm merhabaa verdim negatif benim 49 cikti uzulmedim bu da boyle olacakmis kabullenmisim zaten

Canımm çok üzüldüm ya olsun pes etmek yok Rabbim böylesini hayırlı görmüş demekki doğsaydı sağlıksız olacakdı belki öyle düşünmek lazım Allahım tekrardan nasip eder bu sefer kucağına aldığın gümleride görürsün Allahın izniyle inşallah canım benim hiç üzülme sen spora devam ve gelsin sucuklar o zaman

merhaba B black14 cnm olacaksa sen amuda da kalksan bütün gün hoplasan da olur sakın kendini suçlama.Ben inanılaz korkmuştum transferde ama korkacak bişey yok normal muaneden farkı yok ztn bi yerimizi kesmiyorlar tmm insanı rahatsız ediyor ama uzun bi işlem değil ztn inşallah bu transferin çok güzel geçer acıdan daha cok bebegımı bana verıyorlar dıye dusun belkı daha rahat olursun bol sanslar

Eveeet sucuuuuk bu aksamki yemegimiz sucuk ekmek esim soz verdi sanki hergun sucuk yermis gibi canimin istemedi cok komedi ya spora da lazer epilasyona da yardiricam valla sacimi da boyaticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…