Ya ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki tutmayacakmış gibi hissediyorum. Oturup ağlayasım var. Niye bu kadar umutsuzum onu da bilmiyorum. Zamanda hiç geçmiyor. Test gününü hep sonucu öğrendikten sonra ne kadar ağlayacağım düşünürken buluyorum. Hiç olumlu düşünemiyorum nedense. Şu cumartesi de gelseydi bi an önce.

Hormon etkisi bu bence bol su iç , romantik komedi izle kendini oyalayacak birşeyler bul güzel düşün, güzel olur inşAllah

Hormon etkisi bu bence bol su iç , romantik komedi izle kendini oyalayacak birşeyler bul güzel düşün, güzel olur inşAllah
İnşallah canım ama bugünki arkadaşların negatif sonuçlarına da üzüldüm. Ve sanki daha karamsar oldum. Gerçekten süreç çok zormuş. Rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

tugken Canım nasılsın daha iyi oldun mu inşallah bebişde sende iyisinidir
Çok şükür iyiyim canım dün çıktım hastaneden.evde dinleniyorum .annem geldi 1 hafta o bakacak sonrasıda Allah büyük idare edeceğiz sakın ağır kaldırma is yapma dedi dr. Yumurtalar istenilen seviyeye gelene kadar muhtemelen 3 ayı doldurana kadar böyle devam edecek. Inşallah sağlıkla kucağımiza alalım da razıyım yerdeysen nasılsın az kaldı sanada degilmi nisanda başlayacaktın sanki

Canım herkes sanırım bu korkuyu yaşıyor ben daha şimdiden tedaviye başlamadan olumsuz haberi alıp ağladığımı hayal ediyorum eyvah ki ne eyvah :) valla sana ne iyi geliosa onu yap hobi falan edin canım ne bilim ay ne değişik bi his bu kafandan söküp atamıyosn :)

Eveeet sucuuuuk bu aksamki yemegimiz sucuk ekmek esim soz verdi sanki hergun sucuk yermis gibi canimin istemedi cok komedi ya spora da lazer epilasyona da yardiricam valla sacimi da boyaticam
canım bende tüp bebek öncesi lazeri hallettim saçlarımı platine bayattım istediğimi yedim falan son 1.5 ay kala bi başladım spora ve diyete 66 dan 60 a düştüm ohhh rahat rahat

Kuzucuklar aldığımız hormonlardan oluyor karamsarlığa kapılmayın.Evi süpüremiyorum diye ağlamışlığım var benim de reklam film fln allah ne verdiyse her şeye ağlıyordum ve aşırı sinir vardı ama geçiyor geçecek kasmayın kendinizi.Komik şeyler izleyin kafanız dağılsın.İnşallah emeklerinizin karşılığını alacaksınız olumlu olmaya çalışın kendinizi zorlayın.Kendinize acımak kolay mühim olan kendinize inanmak inanın kendinize geleceğin analarıDerdi veren rabbim dermanı da sabrını da verir öpüyorum sizi minnoşlar.

ay cnm ya çok geçmiş olsun hormonları yiye yiye sonuc bu iste napıcan tez zamanda gecer ınsallah.3 ay da gececek 9 ay da gececek sen rahat ol artık bebısın buyuyecek cok tatlı bır bebegın olacak ınsllah cnm benım

Fizikten ziyade Mental olarak zorlayıcı bir süreç. Evet buradaki arkadaşların negatifleriyle üzülüp pozitifleriyle şenleniyoruz çok normal öyle etkilenmen. Tanımasakta Dua ediyoruz her birimiz ; birbirimize bu kadar güç var yani her birinizin arkasında elbet bir gün Rabb im nasip edecek , ALLAH her birimizin gönlüne inşirah salsın, hayırlısıyla tez vakitte kucaklarımızı doldursun, geçecek bu çileli bekleyişler , zafer elbet bizimdir

Evi süpüremiyorum diye ağladın mıııııı ALLAH iyiliğini versin

Hahahah o zaman eşim yandııı birazcık da naz yaparım zaten derim ee bunlar hep hormonlardan valla benim bi suçum yok Bu arada güzel yazın için teşekkür ederim tatlımm inşallah bu günleri gülerek bebişlerimize ilerde anlatacağız

Canım hormonlardan bunlar hep sen başka şeylerle oyala kendini sürekli aklına getirmemeye çalış kuzum cumartesi günü Allahım pozitif sonuçlar almanı nasip edecek inşallah sonra diyeceksin neden böyle düşünmüşüm diye inşallah

Çok şükür canım benim çok sevindim yavrun için katlanacaksın artık yomayacaksın kendini Allahım kavuştursun inşallah sağ salim Evet adetim gecikmişti doktorum söktürücü verdi kullan olunca 2. günü gel başlayalım dedi az kaldı yavrularımı almama çok mutuyum valla Rabbim banada nasip eder bu kez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…