eveeeet çok şükürrr yaaaaa Sen nasılsınnn bakalımmm hamişş anneeee
Şükür canımm iyiyim kızzz beni moda sokuyon sonra yine hayalkırıklığı yaşamayıminşallah yarın güzel güzel haberler verirsin muayenen güzel geçer

İnşallah kuzum inşallah. Rabbim sağlıklısından hayırlısından versin hepimize Hepinize dua edicez burdan
Benimde 18 i test günüm bugün öğlene kadar kasık ağrılarından yanma gibi sancılardan ne çektim ama şimdi geçti şükür inş olumlu olur benim ve tüm isteyenlerin cnmm Allah razı olsun inş sende kalp atışını duyarsın sağlıkla pıtırcığın ya da pıtırcıkların

Benim transfer günümden beri kasık ağrım, baş ağrım, bulantım geçmedi. Öldüm öldüm dirildim. Ama pıtırcıklar için her şeye değer

Şükür canımm iyiyim kızzz beni moda sokuyon sonra yine hayalkırıklığı yaşamayıminşallah yarın güzel güzel haberler verirsin muayenen güzel geçer

Yok yok asıl o moda girkiii bebeğin sımsıkı tutunsunn balımmm ay inşaAllahh ama ağrım var bir de muayenenin ağrısı eklencek yandım ki ne yandımmm

Hadi gözün aydın o zaman inşAllah güzel geçer tedavin, gelişmelerden bizi de haberdar et. Zekai tahir de mi başlayacaktın? Benim de hep öyle oluyor adetim bi problem yoktur inşAllah

Evet kuzum zekai tahir hastanesi. Ay inşaAllah sıkıntısız geçer yaa

Tüp bebek deneyimlerimizi, umutlarımızı,dertlerimizi paylaşalım bu süreci birlikte geçirelim bizi bizden başkası anlamaz arkadaşlar..

Merhaba 28 yaşındayım
Tüp bebek deneyimlerimizi, umutlarımızı,dertlerimizi paylaşalım bu süreci birlikte geçirelim bizi bizden başkası anlamaz arkadaşlar..

Merhaba Sakarya'da yaşıyorum 28 yaşındayım 2 başarısız aşılama ve mart 2018de 1 başarısız tüp bebek(2.gunu transefri ) denemem var. Sorunum pco çok sayıda yumurtam oluştu kalanlar donduruldu ama olmadı maalesef 2. Deneme için zamana ihtiyacım var sanırım..

Merhaba kızlar Allah hepimizin dileğini versin inşallah ben 27 yaşındayım eşim 32 yasında 3,buçuk yıllık evliyim adet görmeyi bekliyorum tüp bebeğe bu ay başlıyoruz geçen ay ki adetimde hsg cekildi sonucum temiz eşimde sayı hareket azlığı dna hasarı var 2 buçuk yıldır denemediğimiz ilaç kalmadı son çare tüp bebek artık benim bi 10 15 kilo fazlam var çok sorun oluyor mu ilaçlarda falan çok kafama taktım transfere kadar sıkıp versem diyorum dirençsiz kalmazsam

Merhaba hoşgeldin inşAllah 2. Denemeniz başarılı olur. Doktorunuz ne önerdi bilmiyorum ama genelde 2 ay dinlenme tavsiye ediliyor diye biliyorum ben.

Tüp bebek de kilo çok sorun olmuyor canım 158 boyum 74 kiloyla başladım ben benim de fazlan vardı

Merhaba amin inşAllah canım sende hoşgeldin. Kilo versen faydasını görürsün tabi ama çok kendini yıpratma. Bu süreçte zaten sağlıklı beslenmemiz gerekiyor sana kilo yapan zararlıları ortadan kaldırıp yaş ve boyuna göre ideal günlük kalorin kadar beslenirsen zaten verirsin kilo sağlıklı bir şekilde . Öbür türlü birden kilo kaybı bünyeyi çok zayıflatıyor , kullanacağımız ilaçlarda sarsıyor zaten mazallah sağlığından olma canım.

Kaç kilosun canım

Diyetisyene gidiyordum ben aslında 8 kilo verdim ama o ara adet oldum hsg cekildi hsg sen sonra 1 hafta kanamam durmadı sonra haliyle adet hsg birleşince fazla kan kaybedip halsizleştim ilaç kullanıyordum bir de öyle olunca diyeti uygulayamadım 20 kiloya tamamlamayı düşünüyordum eğer gerçekten başarıyı düşürürse son bi gayret sıkıcam tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…