keyfini çıkar cnm yap valla naz anamız ağlıyor iğneleri vura vura beyin hamura dönüyor.Benim eşim 1 tane antibiyotik içti topu topu ben ilaç kullandım diye ortalıkta geziyordu.İğneleri kafasına batırmamak için kendimi bir kaç kere zor tutmus olabılırım.

Allah guzel kalbine gore versin insallah bazen insanin icine doguyor sanirim senin de 1 ay sonraya yapman demek ki daha hayirli olacak insallah pozitif olsun canim sonucun insallah..bu topigin ilk yazanlarindansin canmmm ins guzel haberini duymak nasip olur kuzumm

Ya normalde çalışıyorum hep boş vaktim olsa da şunu şunu yapsam diye düşünürken şimdi beklerken hiçbirşey yapasım Yok

daha nelere ağladığımı saysam buraya sığmaz sanırım sonra da ağladım diye kendime kızıp gene ağlıyordum.

Hahah ayy gerçekten çok komik ve zor bir durum ya bende işe eşimle gidiyorum transferden sonra yine eve dönüyoruz birgün işten yanlışlıkla arabada birşey düşürdüm sadece bana dikkat et hayatım kırılır parçasını bulamayız falan demişti gayet sakin bir şekilde ve öyle dedi diye eve gidene kadar ağlamıştım ya sonra ne yapıyorum ben falan dedim eşim bile şaşkın şaşkın bana baktı yazık hiç suçu yokken beni markete sokuyor hadi canının istediğini alalım diyor istersen dışarıda yemek yiyelim falan diyordu gönlümü almaya çalışıyordu Hormonlar bizi mahvetti

Aynen canım ya delirdim ben de bu lafa . Hep batırasım geliyordu

Bütün adamlara böyle oluyor sanırım.Kadın içinde erkek içinde zor gerçekten metal olarak hazır olmak lazım bu işlere girişilecekse.Yoksa toplamda 1 aylık süreç zehir oluyor insana.Ben kendimi eve kapadım tamamen her şey üstüme geliyor boğuluyor gibi oluyordum.Kısmet olurda bi daha deneyebilirsek kendimi eve kapatmıcam inşallah.Hormonlarıma söz geçirebilirsem tabi

Galiba canım aynen Kesinlikle öyle canım her iki tarafta ister istemez hep bir stres içinde oluyor bizim kadar onlarda stres yapıyor hazır olarak başlamak çok önemli gerçekten. Kapatma canım boşver çık gez dolaş zamanını öyle geçir evde hapsetme kendini hormonları yenmeye çalış

Amin kuzum aminn sizlerle yuzum guluyo sizlerle agliyom valla sizden baska kimseye icimi dokemez oldum rabbim hepimizin yuzunu guldurecek cnm az kaldi ben inaniyom

Inşallah sagsaglim alırız kucaklarimiza canım sende pozitif ol hep umutlu ol olacak insallah

Amin canım aynen dediğin gibi yumurtalar hala büyüyormuş o ilaçlardan allah korusun hem anneye hem bebeğe zarar . Insallah sende alacaksin yavrunu kucağına allahin izni ile

Amin kuzum aminn sizlerle yuzum guluyo sizlerle agliyom valla sizden baska kimseye icimi dokemez oldum rabbim hepimizin yuzunu guldurecek cnm az kaldi ben inaniyom
Bende öyle kuzum benim aynı içimi buraya döküyorum sadece. Etraftan kimse anlamaz bir dinlerler ikincide bunun çocuğu olmuyormuş yazık derler kimse şunu demiyor bu kadının elinde olan bir şey değil Allah nasip etmemiş diye. Sanki çatır çatır doğuranlar hemen hamile kalanlar bende üstün ya da daha sağlıklı yoo değil sadece Allah ona nasip ediyor veriyor o nasip etmezse sen istediğin kadar ben doğurganım yumurtalarım kaliteli diye övün..Herkesin bir sınavı var o kişilerde nasip olan çocukla sınav oluyorlar bizde evlatsızlıkla olumsuz denemelerle üzüntülerle..Allah sabır versin güç versin be kuzum

Eneaciz Kuzumm nerelerdesin nasılsın iyisinidir inşallah nasıl belli oluyor yokluğun merak ettim ne yaptın en son hasta olmayı bekliyordun oldun mu test falan yaptın mı

Canımmmmm nasıl mutlu oldum mesajınaa yaa, şuann öylee ihtiyacım varmış ki bu sözlerinee

Bir kaç gün önce evde test yaptım negatif çıktı. Sonra pazartesi arapça sınavımı oldum akşama birden adet oldum normalde iki gün sadece leke gelirdi. Budefa direk pembe akıntı gelince acaba dedim yine Bu sabah kan vermeye gidicem diye yattık. Sabaha çok kötü sancıyla uyandım Kan vermeye gidemedim anca öğlen gittim ve saçmalıkkk hastanede kanla gebelik testi yokmuş idrar varmış. Bende yapmadan döndüm eve. Apar topar hazırlandık geldik Ankara ya. Yarın inşaAllah başlıyorum. Parçada düşürdüm ama umarım gecikmiş adettendir

Yarın tedaviye mi başlıyorsun hadi inşallahhh

Hadi gözün aydın o zaman inşAllah güzel geçer tedavin, gelişmelerden bizi de haberdar et. Zekai tahir de mi başlayacaktın? Benim de hep öyle oluyor adetim bi problem yoktur inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…