Evet canım bnde öyle kullandım. İnşallah sonucun olumlu olur canmm Allah yardımcın olsun bana da dua etHer şey yolunda gidecek inşallah dr a güven kuzum
İnşallah canım hepimize dua ediyorum. İnşallah hepimiz buraya hamileyimm diye yazabiliriz. Zaten bizden başka kimse bizi anlamaz. Onun için bende bu denemem de hiç kimseye söylemedim. Eşimle ikimiz biliyoruz bir tek.

Kuzumm çok sevindim çok şükür sende başlıyorsun artık Allahım devamını da getirsin inşallah sen içini feraht tut canım benim gecikmeli adette oluyor öyle parça gelmesi hadi bismillah artık sende gün saymaya başlayacaksın Allahın izniyle

Kızlar benimde adetim 2 gün geçti normalde 1 gün bile saşmaz test yaptım 2 kere ama negatif bu ay bı sebebsiz beklentilere girdim nedense hamile olduğumu düsünmüstüm normalde hasta olmama 2-3 gün kala ağrılarım olurdu ama bunda öyle pek belirgin bı ağrı yok bide acayip uykucu oldum ama heralde psikolojikmiş

Canım belkide vücudun kendini hamileliğe hazırlıyordur

Merhaba canım hoşgeldin demekki doğru zmaan değilmiş hayırlısı böyleymiş öyle düşünmek lazım Allahım inşallah daha fazla bekletmeden nasip eder Kendini hazır hissettiğinde başlaman senin için çok daha iyi olur güzelce beslen kilon varsa sporunu yap daha sonra pozitif bir şekilde yeniden başla faydasını göreceksindir. Allahım gönlüne göre versin inşallah canım

Merhaba canım Allah razı olsun Allahım sanada hepimizede yaşatsın o güzel duyguyu en kısa zamanda ilk denemende pozitif sonuç alırsın inşallah Çok aşırı bir kilon yoksa sorun olmuyor genelde canım ama maalesef ilaçlar daha da fazla aldırıyor ve aşırı şişkinlik yapıyor ama bir süreliğine transferden sonra test gününden sonra şişlikler biraz daha gecikiyor eğer yapabilirsen vermen senin için daha iyi olur hayırlısı olsun hakkında inşallah

Canım hiç kaygı sarmasın emin ol herşey çok kolay ve öyle canını acıktacak bir durum da yok bu süreçte stres yapmamaya çok dikkat et kaliteli yumurtaların olması ve transferden sonra bebeğinin tutunması için stres yapmaman çok önemli o yüzden rahat olmaya çalış

Kızlar günaydın yarın transfer var bu kez inşallah olumlu sonuca ulaşım. Birde transferden 5 gün önce progesteron igne ye başlatıyor beni doktorum sizde transferden once mi kullandıniz

Canım hadi inşallah sımsıkı tutunur sana yavrun yada yavruların Allahım pozitif sonuç almanı nasip etsin bu kez inşallah. Evet canım transferden önce başlatıyorlar hep genelde yumurta toplama işleminden sonra başlatıyorlar hayırlısı olsun hakkında inşallah güldürsün Rabbim yüzünü

Ben de öyleyim canım benim 4 gün gecikti tam tersi ağrılarım oluyor ama bir türlü sökülmedi sadece koyu kahve lekelenme oluyor bakalım ne zaman gelecek

Bu arada gunaydinnn kizlarr. 5.gunden merhaba

Günaydın canım oh maşallah az kalmış güzel sonuçlarla gel inşallah canım

Günaydın kızlar umutlu yeni bir günden
kinalikadin canım test gününe yaklaşıyoruz

Hep böyle umutlu ol canım inşallah hepiniz sırayla vereceksiniz pozitif sonucları

Günaydın kızlarrr. Transfer sonrası 4.günüm. Zaman hiç geçmiyor sanki

Günaydın canım geçer geçer merak etme kendini oyala başka işlerle test günü geldiğinde nasıl geçtiğini anlamayacaksın

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…