Canım doktorlar diyorsa vardır bir bildikleri, zayıfken tutmayan olduğu gibi kiloluyken tutan arkadaşlarımız da var. %100 buna bağlı değil tabi ki ama verilen hormonlar kimyanızı bozuyor , kiloya göre veriliyorsa ekstra hormon demek bu. Senin kaliteli yaşayabilmen için de kilo vermen iyi olur yani. Diyetisyen in verdiği diyet sağlığını bozmadan zayıflamanı sağlar birde spor yaparsan fiziki olarak çok sağlam olursun. Zor bir süreç mental olarakta fiziki olarakta sıkı hazırlanmakta fayda var bence.

97 kilo boy 1.70 aslında dıştan pek te kilolu görünmüyorum 44 beden pantolon giyerim mesela üst olarak L beden giyerim ama doktorlara göre fazla işte
Bende 44 giyiyordum giderek sişiyorum rabbim herkese nasip e6tsın Dr una sor kilo ver derse dıyetısyene devam et kilo ver sonra basla canım

Son düzenleme:
97 kilo boy 1.70 aslında dıştan pek te kilolu görünmüyorum 44 beden pantolon giyerim mesela üst olarak L beden giyerim ama doktorlara göre fazla işte
MaşAllah boyun olduğu için göstermiyorsunudur son bi gayret sıkma , yaşam biçimin haline getir. Muhtemelen ekmek, hamur işi yahut tatlıyı çok seviyorsundur, bunlardan hangisine çok düşüyorsan onu azalt sadece diyet olarak değil bunu alışkanlık haline getirmen lazım. Düzenli proteinini karbonhidratını yağını da al , bu zaten ALLAH nasip ederse hamişken de emzirirken de böyle olacak, alışır gidersin kuzu. Diyerekten sıkar sonra bırakırsan olmaz. ALLAH hayırlısıyla pozitifi görenlerden eylesin.

Kesin vermelisin demedi ama tabi her zaman için ne kadar az kilo o kadar güzel sonuç bu herşeyde böyle bi kıyafet dahi olsa mankende durduğu gibi durmuyor bizde tabi bu tür duyumlar da alınca deneyenlere sormakta fayda var dedim tabi adetime de birkaç gün kaldı iğne başlanacak kaygı sardı sizlerin gidişat nasıl

Ben hamileyim canım ıkızlerım var rabbim nasip ederse 11+2yız bugün bence drunu ara görüş biraz zayıflatmak istiyorum de

İnşallah hepimiz görelim o sonucu tabi o saydıklarını kim sevmez ama ne kadar sıklıkla yiyorsun de İnan ayda 2 falandır ekmeği bile sadece kahvaltıda çeyrek ekmek kadar yiyorum öğle ve akşam yemeğinde hiç tatlıyı da bi yere gidersem ikram edilirse özellikle eve almam da yapmam da eşim de pek aramaz bende yememek için yapmam ama bünye işte genetikte var kilo

Ben hamileyim canım ıkızlerım var rabbim nasip ederse 11+2yız bugün bence drunu ara görüş biraz zayıflatmak istiyorum de
Maşallah çok çok sevindim sizin için Allahım inşallah bize de o günleri göstersin sağlıkla kucağınıza almanızı güzel günlerini görmenizi dilerim

Maşallah çok çok sevindim sizin için Allahım inşallah bize de o günleri göstersin sağlıkla kucağınıza almanızı güzel günlerini görmenizi dilerim
Saolasın canım Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere olur inşallah

Canmmm Allah yardımcın olsun inş en yakın zamanda sende anne olursun. Soğan kürü yaptın mı pko için çok iyi bir kürdür. Ayrıca anlamadığım kalanlar donduruldu demişsin madem çok sayıda var neden 2.gün transferi yaptı dr açıklama yaptı mı

Aslında şöyle yapsan hiç acele etmesen o fazla kiloları sağlıklı birşekilde versen çok iyi olur inan tedaviyi etkiliyor özellikle karın bölgesinde ki yağlanmalar..ilaca verilen cevap yumurta sayısı kilo sebebiyle etkileniyor bir de diyelim yaptırdın ve tuttu sonrası süreçte zaten çok fazla haraket edemiyorsun daha beter şişersin ilaçlarda şişiriyor..benim dr beni gördü kilo veriyorsun öyle başlıyoruz dedi başlatmadı bende yürüyüş yaptım spor verdim kiloları 3 ay verdiği vitaminleri kullandım daha hazır bir şekilde başladım tedaviye. Omega 3 koenzim q10 prebiyotik ayrıca organik arı sütü polen kullandım hafta da bir kaç gün avakado tükettim daha çok balık salata sebze tüketimi yaptım her gün bir ya da iki yumurta..bunlar önemli kuzum inş sonunda sende bende tüm isteyenlerde anneliği tadarız Allah yardımcımız olsun

Kızlar günaydın yarın transfer var bu kez inşallah olumlu sonuca ulaşım. Birde transferden 5 gün önce progesteron igne ye başlatıyor beni doktorum sizde transferden once mi kullandıniz
Evet canım bnde öyle kullandım. İnşallah sonucun olumlu olur canmm Allah yardımcın olsun bana da dua etHer şey yolunda gidecek inşallah dr a güven kuzum

Pkoluysan kilo sorun olur canim yumurta kalitesi ve yumurtlama azalir. Adet gorememe problem olur.

hehehehe sabah sabah güldürdün canım erkekler öyle maalesef bi nezle oluyo ölüyo bitiyo adam ama ben ona yapacağımı biliyorum az kaldıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…