Canım bu hücreli olayı ne ya benim baya öğrenecek şeyim var sanırım
aynen öyle.aslinda kaçıncı gün olduğu yada kalitesinde pek önemi olmuyor nasip olacaksa eğer rabbim nasip ediyor.. pek arastirmamak gerekiyor yoksa işin icinden çıkamıyor insan.b3n tüp bebeğe başlamadan önce binlerce sayfa okudum falan ve araştırıp seninki şöyle benimki neden böyle diyenler hep ya boşa kendini üzdü yada strese girip olumsuz sonuç aldı. Oyuzden ben kendi kendime soz vermistim hiç sorgulamadım hiçbirşeyi kafama takmadım halada ole.

yaaa ne guzel.allah kucagina almayi nasip etsin.peki belirti falan varmi.benim ilk gunum bugun aisilik var bide kaz
Şişlik olmuştur bende ama diğer türlü belirti olmadi .hatta sislik çok fazlaydi kasik ağrısı falan oldu ohss olup 10 gün. Hastanede yattım .eğer sislik idrar sikisikligi nefes almada güçlük olursa dr. Git(taze transfer olanlar) amin inşallah sağlıkla kulaklarımıza alırız herbirimiz anneliği tadariz:)

inalalah cnm.suan zaten sivi cok tukettigim icin surekli idrara xikiyorum ilk gun diye tedirginim fazla kalkmakda istemiyorum

inalalah cnm.suan zaten sivi cok tukettigim icin surekli idrara xikiyorum ilk gun diye tedirginim fazla kalkmakda istemiyorum
Bende ilk iki gün yattım sadece yemek için kalktım eşim hazırlamıştı.. sonraki günler her tuvalete kalktigimda evi dolaştım yavaş yavaş hareket olsun diye. 6 yada 7 gün sonra dusa girdim.kivi bol su tükettim

dilekçim sana bugn naptılar ne verdiler

Canım önce alttan ultrasonla muayene etti doktor daha sonra adetimi sordu düzenlimi değil mi kaç günde bir oluyorsun falan diye 32 33 dedim bende diğer doktorla da doğal siklus yapmayalım normal olsun ovülasyon geç olur dedi sanırım bir doğal var bide ilaçlı var daha sonra kan aldılar estrofem verdi 23 üne kadar günde 2 tane 23 ünden sonra günde 3 tane kullanacağım birde coraspinle folik asit verdi günde 1 tane onlarda 26 sına da ilk kontrol dedi bu şekilde yani kuzum

Bende çok araştırıyorum eşim yine kafayı yedin diyor Burada sizlerle muhabbet edince ama ister istemez bilgilendim fazlasına gerek yok zaten

doğal siklus ne Kuzu? Bkalm yarın gidip gitcm bkalm ne diycek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…