Günaydın kızlar. Sabah şiddetli bir ağrıyla uyandım tam bir saat kıvrandım. baktım geçmiyor ilaç içtim.İşe gelmek zorundaydım. Şimdi gayet iyiyim.Sizler nasılsınız.

Yumurta toplamadan sonraki günlerde çok normal öyle ağrılar canım. İyiyim ben şükür zaman geçirmeye çalışıyoruz

Günaydın kızlar bugün 6. Gun bende hiç belirti yok sadece dün sağ kasigimda igne batıyor gibi ara ara kramplar oldu o kadar bugün birsey yok ama siz de var ki birseyler
Benimde 5 gün dün göğüslerim çok agrıdı bu bekleyiş en zoruymuş Senin ne zaman test günün kaçıncı gün embriyosu

Benimde 5 gün dün göğüslerim çok agrıdı bu bekleyiş en zoruymuş Senin ne zaman test günün kaçıncı gün embriyosu
5. Gun embriyosu benim göğüslerde hep ağrı şişlik var canim ama progesteron igne kullanıyorum o yapıyor ağrıyı onun dışında birsey yok zaten aman belirti de atamıyorum artık zaten benim bugün 6. Gun canim bu sefer 10. 11 gün falan yapıcam

Canım benim hadi bakalım güzel hayırlı haberlerle gel geri sende ilk adımını atmış olacaksın bugün yavrularını almak için Allahın izniyle
Inşallah kuzu bakalım artk ne olup olmiycana bu gece dua ettim hayrliysa rüyasını grüyüm diye görümcemin kızı hamiş onu görüyor bnde hamileym hala çok gzel dualar ediyordu rüyamda inşallah güzel olur

Canım belirtilere hiç takılma hiç belirtisi olmayıp tutan birçok belirtisi olupta tutmayan çok kişi var rahat olmaya çalış inşallah sende pozitif sonuç alacaksın
Valla zaten belirtilere takılıyorum canım zaten dr da o kadar erken belirti olmaz ilacın etkileri onlar demişti kasikta biran öyle igne batmasi gibi birsey oldu o kadar belki usutmusumdur inşallah canım tek duam pozitifı almak zaten !

cnm bu durum tamamen kişiye göre değişir mesala bazı kadınlarda fazla döllenmiş yumurta olmuyor bu kişilerde elde kalanlarıda riske atmamak için 3. gün embriyosu konulabilir... Bazı kişilerde ise fazla embriyo vardır en kalitesini seçmek için 5. güne kadar beklerler , gerisi Allahın takdiri .... Ben 2. denememle dondurulmuş embriyom ile hamile kaldım 5. gün embriyosu idi şükürler olsun tuttu... Ama ilk transferimde 5. gün embriyosu idi ama negatif sonuç aldım...

İnşallah canım benim inşallah dualarımdasın her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…