2 embriyo ikiz olma olasılığıda vaar dimi kuzu . Evet bana da dedi çözülür bakılır hangisi iyiye gidiyorsa o konuluyor
Nasıl yani bnm suan 2 embriyom var biri ni koyacak biri çöpe mi gidecek anlamadım o kadar stres igne embriyo nasıl olacak diye bekleme si

Son düzenleme:
Kuzu ben suan dondurulmuş için gidiyorum bugün ilk muaynemdi 25 tekrar gitcem 15 gün sürüyor her hafta gidiliyor herhalde kafanı topla öyle yaptr kuzu senin kaçıncı denemen
Bnm ikinci denemem ilki başka yerde yaptırdım. Bunu bahceci de. Öğretmenlik yapıyorum nöbeti var şimdi mayısta son sınavlar. Haziran i beklemek gerekiyor. Çok zor geliyor 6 yıldır hep bekledim kuzumm

hosbuldum buldum kuzu iyi geçti estrofem verdi günde 1kere 22sinden sonra 2defa içilcek 25de tekrar gtcem ama benim hastanemii tek öyle heryermi anlaamaadm 2muaynede transfer parasını istedi sekreter
Hemen hemen aynı canım bizim benim de 20sinden sonra 2 ye çıkacak 26 da gidicem tekrar. Acelesi neymiş kaçıyorsun sanki :)

Nasıl yani bnm suan 2 embriyom var biri ni koyacak biri çöpe mi gidecek anlamadım o kadar stres igne embriyo nasıl olacak diye bekleme si
yok Kuzu cozülüyomuş bakiyorlla hangisi iyise onu alıyorlar kutüyu koymuyorlar benim 5.gun embiriyosuydu senin kaçıncı gün

Bnm ikinci denemem ilki başka yerde yaptırdım. Bunu bahceci de. Öğretmenlik yapıyorum nöbeti var şimdi mayısta son sınavlar. Haziran i beklemek gerekiyor. Çok zor geliyor 6 yıldır hep bekledim kuzumm
bu ikinci dondurulmuşla olacak yani dimi ilki nerdeydi kuzu inşallah haylisi olur senin için

yok Kuzu cozülüyomuş bakiyorlla hangisi iyise onu alıyorlar kutüyu koymuyorlar benim 5.gun embiriyosuydu senin kaçıncı gün
Bnm de biri 5.gün diğeri 6.gun cnm . Ozmn ikisinide koysun. Ama kabul etmiyor. İyide zaten kötü olsa 5.güne gitmez ki . 3.güne bile yetişmiyor bi çoğu

Hemen hemen aynı canım bizim benim de 20sinden sonra 2 ye çıkacak 26 da gidicem tekrar. Acelesi neymiş kaçıyorsun sanki :)
bn 25 gtcem sen Dlk2606 Aynı gün gtceksinizz kuzu sanki kaaaciyoruz diğerinde yariisını opu günü aldilaar diğer kalanı transfer günü atladilar bundan daha 2.ci muayenede istiyorlar

Bnm de biri 5.gün diğeri 6.gun cnm . Ozmn ikisinide koysun. Ama kabul etmiyor. İyide zaten kötü olsa 5.güne gitmez ki . 3.güne bile yetişmiyor bi çoğu
o nasipp kuzu 3 5 günü farketmez tuttuktan sonra ama daha önceki başarısızlıklara bakiyoorlaarmiş 2embiriyo için arama 2embiriyo ikiz şansı oluyor

bn 25 gtcem sen Dlk2606 Aynı gün gtceksinizz kuzu sanki kaaaciyoruz diğerinde yariisını opu günü aldilaar diğer kalanı transfer günü atladilar bundan daha 2.ci muayenede istiyorlar
Evet canım aynı günler de bekleriz sonuçları kısmetse . Bakalım bizim ki ne zaman isteyecek

bu ikinci dondurulmuşla olacak yani dimi ilki nerdeydi kuzu inşallah haylisi olur senin için
Evet cnm ama burda ayrıca aynı aşamalardan geçtim igne muayene opu falan.diğer hastane bana bi buçuk günlük embriyo koydu ve bi sürü para harcadım. Çok uzuldum ama yapcak bişey yok. Kaderimiz i yaşıyoruz. İnş hakkımızda hayirlisiyla olsun.Rabbim kucaklarimizi doldursun.

o nasipp kuzu 3 5 günü farketmez tuttuktan sonra ama daha önceki başarısızlıklara bakiyoorlaarmiş 2embiriyo için arama 2embiriyo ikiz şansı oluyor
Cnm cok sordum kusura bakma şimdi bir tane embriyom konulunca diğeri kalmayacak mi yani . Bn bi şansım daha olur diye seviniyor dum da şimdi ne yapacağımı bilemedim

Sabaha birşey kalmadı geçti çok şükür. Ama yine tahlil istedi doktor. Tedbir alalım dedi. Kalp atışlarını da duydum kuzumun. Çok şükür allah hepinize nasip etsin insallah

Cnm bencede iki koydur her ne kadar yazmasamda herseyi okuyorum canlar bana dr soledigi neydi biliyo musun dondurulmus olanlar hepsini cozduruyoz o yuzden ikisinide koyabiliriz dedi bende iki isterim dedim ins adet olunca yapilcak banada transfer

Aa canım şükür seninde az kalmış o zaman gün saymaya başlayacaksın sende artık inşallah olumlu pozitif olur sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…