Kuzum şimdi eve geldim bi torba dolusu ilaç yazdı doktor Rahim kalınlığına iyi dedi estrofemi günde 3 e çıkardı veeeeeee transfer tarihim de belli olduuuu
27 NİSAN
Gözünaydın canım bana ilk kontrolde hepsini yazmıştı ilaçların hayırlısı olsun canım benim

Benim yarın 2ye çıkacak ben bir de bant kullanıyorum 3 günde bir değişimli

Canım birkaç söylenti var tabiki öyle ama burada çok okudum ananas yiyip pozitif alanları tabi yinede sen bilirsin
Aman aman yok 1 tane çok fazla sadece 1 dilim
tamam 1 dilim ananas yenecek :) Birde benden size bir sır hamileyken ayva yenirse çocuk çok güzel olurmuş :) ben 3 kilo ayva attım buzluğa Eşim çok yakışıklı biridir (hava olarak algılanmasın sadece bilgi aktarımı yapıyorum) kayınvalideme sordum Sen bu çocuğa hamileyken ayva yedinmi dedim oda evet hemde çok yedim dedi o gün bende emin oldum

Aynen öyle günde 1 dilim ananas Ayy evet canım onu bende duydum iyi yapmışsın sormakla armut da gamzesi olmasını mı ne sağlıyormuş öyle birşey de duydum o zaman ne yapıyoruz hamile kaldıktan sonra bol bol ayva yiyoruz

Evet kız eşiminde gamzesi var benimde var o zaman listeye armutuda ekliyoruz.

Evet kız eşiminde gamzesi var benimde var o zaman listeye armutuda ekliyoruz.

Ahahah tamamdır armutuda ekledik benimde var küçük bir tane eşiminde çenesinde var çok hoşuma gidiyor hep diyorum inşallah çocuğumuzun çeneside böyle olur diye annem armut yapıyor demişti sorduğumda armut ve ayvayı bol bol yiyoruz o zaman

Benim kuzucumm gelmiş özlettin kendini canım benim iyiyim ben şükür sabırsızlıkla transferi bekliyorum sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor kuzum

Oyhhhhh Dileğimmmmmm benimmm yaaa internetim çekmeyince giremedim peek. Ama hep aklımdaydınnnn . Ben her gün muayene oluyorum cnım yaa 4 gibi anca geliyoruz eve. Bugün iğnenin 8.günü olacak. Sağ d en büyüğü 18, sold en büyüğü 17 olmuş. 3 gündür koldanda iğne vurdum. Bugün bide kalçadan verdiler. Bakalım ne olacak. Rahim kalınlığı 10 olmuş. E2 değerimde 1000 olmuş bugün.

Anladım canım benim oh oh maşallah herşeyin süper belli oldumu opu günü artık bir kaç güne olur yumurta toplama az kaldı seninde inşallah beraber bekleyeceğiz test gününü Rabbim sırayla pozitif sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah

Benimkinin çenesinde de çok hafif var çok büyük güzel durmuyor bu arada iyi ki küçük birde tam dudağına yakın bir yerde altta minnacık çizgi şeklinde var konuşurken bile çıkıyor o gamze. Biz ayva felan bahane galiba kocalarımızın kopyasını istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…