Kuzum valla aradım ikiside vajinal nasıl olacak dedim hemşireye doktorla görüşüp dönüş yapacak birazdan bende anlamadım

Prednol
Proluton depot
Climara forte bant
Crinone jel
Hibor
Estrofem
Ben de promotil women kullanıyorum vitamin olarak

Allah allah bana vitamin falan vermedi yani folik asit dışında acaba iğne falan verecek miki banada merak ettim ilk transferimde yoktu

Allah allah bana vitamin falan vermedi yani folik asit dışında acaba iğne falan verecek miki banada merak ettim ilk transferimde yoktu
Ben vitamine baya önce başladım canım genelde yorgun hissettiğim için doktor takviye diye vermişti için de folikte var . Gerçi baya bir takviye oldu bana ŞİŞTİMMMMM:)

Arar birazdan kuzum yazarım bende bana da climara bant vermemiş o neki acaba bide tahlil vercem akşam bidaha kontrole çağırmadı transfer de görüşürüz dedi

Tamam canım kanı başka yerde mi vereceksin bugün gittiğinde almamışlar mıydı hiç kontrol olmadan 27 sinde gideceksin o zaman bantta estrofem görevi görüyormuş canım aynı şeymiş bende yeni öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…