Ben vitamine baya önce başladım canım genelde yorgun hissettiğim için doktor takviye diye vermişti için de folikte var . Gerçi baya bir takviye oldu bana ŞİŞTİMMMMM:)

Hımm anladım canım bende kimyasal olan transferimden beri kullanıyorum folik asiti valla yine bir sürü ilaç kullanacağız şişeceğiz ya zaten zar zor vermeye çalışıyorum aldığım kiloları ama veremiyoruz ilaçlardan dolayı

Kuzum benim doktorun özel muayenehanesi var oraya gidiyorum bi tüp bebek merkezi ile anlaşmalı orda yapıo bağımsız yani :) hastane de olmayınca da böyle sıkıntı oluyo rapor işleri falan da sıkıntı

Ya kendimi bildim bileli hayatım diyet yapmakla geçti sürekli dikkat ettim pcos sağolsun . Gerçi çok zayıf olmadım ben hep balık etli ama artık hissediyorum aldığımı ben bir de şeker ilacı kullanıyorum Glucophage .

Kuzum benim doktorun özel muayenehanesi var oraya gidiyorum bi tüp bebek merkezi ile anlaşmalı orda yapıo bağımsız yani :) hastane de olmayınca da böyle sıkıntı oluyo rapor işleri falan da sıkıntı

Ha şimdi anladım canım evet bir kaç yer öyle yapıyor daha öncede duymuştum

Anladım canım senin o ilaçda tetikliyordur pcos da varsa oda aldırıyordur pozitif alalım bi doğuralımda veririz hepsini inşallah tek derdimiz o olsun

Aynen ben de öyle

Whatsapp durumumda fotoğrafımı paylaşmıştım geçen paylaştıktan 2 dakika sonra yazan yazana hamile misin çok kilo almışsın ve daha neler neler bende en sonunda dedim evet hamileyimde söylemiyorum size saklıyorum gizli büyütcem çocuğumu dedim İyice moral bozuyorlar

Valla hiç bir yer de fotoğraf paylaşmıyorum bu ara bir de onlara dert anlatamam kimse bilmiyor zaten

Sosyal medya hesaplarımı da kapamıştım uzun süredir herkes merakta tabi şimdi sadece instgrm açık yine de paylaşmıyorum merak etsinler

Valla hiç bir yer de fotoğraf paylaşmıyorum bu ara bir de onlara dert anlatamam kimse bilmiyor zaten

En iyisini yapıyorsun canım o günden sonra bende atmadım zaten insanlar sürekli bir açık arama peşinde bizde de bilmiyor kimse sadece benim annem birde eşimin anne babası görümcem biz arabamızı küçülttük bi alt modelini aldık para arttırmak için tedaviye vereceğimizden soran sorana özelliklede eşimin arkadaşları yok siz o arabayı satmazdınız yok daha yeni almıştınız vs. ne desek inanmıyorlar da başka iş var bunun içinde diye açık herkes valla Allah yardımcımız olsun

Benim sadece kendi ailem biliyor bir de mecburen iş yerindekiler malum izin alma konusunda çok yardımcı oluyorlar tabi bir de psikolojimi bildikleri için iş yerinde kendi halimdeyim zorlamıyorlar çok . Geri kalana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…