Benim sadece kendi ailem biliyor bir de mecburen iş yerindekiler malum izin alma konusunda çok yardımcı oluyorlar tabi bir de psikolojimi bildikleri için iş yerinde kendi halimdeyim zorlamıyorlar çok . Geri kalana gerek yok

Aynen canım en iyisi benim iş yerimde de patronum biliyor sadece sağolsun her konuda yardımcı oluyor hiç sıkıntı yapmıyor izin konularını inşallah güzelce atlatırız bu süreci

bende kuzum ya bn anaastezili oluyomya acaba acıyommukki anestezi almasm

Canım valla ben hiç hissetmedim bile bi ilk başta sildiğini hissettim sonrası normal muayene gibiydi 3 4 dakikada bitti ama kendini kasmaman rahat olman lazım

Canım valla ben hiç hissetmedim bile bi ilk başta sildiğini hissettim sonrası normal muayene gibiydi 3 4 dakikada bitti ama kendini kasmaman rahat olman lazım
Valla çok kasıyorum ben kendimi muayenede bile spekulum hiç tktirmadm transfer rahim filmi opu ve vjinusmuda tkildi

Hayatımda o kadar çok ilaç içtim ama bunun kadar iğrencini görmedim acı çok . İğrenç bir tat bırakıyor ağızda

Ayy hemde nasıl eşim her sferinde gülüyordu içtikten sonra surat ifadelerimden dolayı bu zamana kdar öyle bir hap içmemiştim hiç

ay o göbek olayı bende de var. İşyerinde bir abla fiziğime çok özenirdi hatta senin yüzünden diyetisyene gidiyorum felan diyordu. buraya gelirken belini ince gösterecek kıyatfetler giyme diyordu. Sabah bende nasıl bir göbek çıktıysa bana gülüyor oh seninde göbeğin çıktı diyor bana valla bide suratıma karşı nasıl gülüyor bi görseniz kaldıki tedaviyide biliyor. Bende tedaviden bu göbek doğrurunca nasıl veriyorum baka izle dedim.Sabaha sabah moralimi bozdu ya üzerime polar giydim

aman boşver hep beraber zayıflarz artk bbşlerden sonra

insllh kuzu ama bn kendimi anlamdan evlenirken 42 kilooydum bi evlendim 60 oldum bekaarkn hiç kilo almazdm

Ayyy gerçekten suyu iciyodumm ILacın tadı ağzımda dagiliyordu çok ktü

Valla bende evlenince aldım evlendiğimde 48 kiloydum
Evet canım baya kötü ve acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…