Ayyyy kızlaaaaar oku oku bitiremedim bitirince yazayım dedim bitirene kadar unuttun valla kime ne yazcam
Öncelikle kinalikadin canım o kadar üzüldüm ki anlatamam bir hevesle okuyordum hergün müjdeni vereceksin diye nasip değilmiş. ALLAH gönlüne esenlik versin, güç kuvvet sağlık versin tez zamanda isteğin gerçek olsun inşAllah. Napalım be kuzum vermeyince Mabud neylesin Sultan Mahmud biz aciz kullarız elimizden geleni yaparız gerisi Allah a kalmış vardır Mevlanın bir bildiği. Sen elimden geleni yaptın yapıyorsun ve eminim yapacaksın da kendini bırakma lütfen. Hulusi hoca ile görüştün mü ne dedi?

Allah razı olsun arkadaşım ne yapalım kısmet değilmiş üst üste negatifler beni çok yıprattı umudum kalmadı artık ama tabii Rabbim bilir. Hulusi hocaya whatsapptan haber verdim şaşırdı ilaçları bırak dedi adet olunca gel göreyim bir dedi. Sonra da 'daha bitmedi' yazmış. Hayırlısı ne diyeyim olmayınca olmuyor

Haklısın canım böyle hissetmekte ama hoca da haklı. Daha bitmedi bence de. Olacak inşAllah dişinle tırnağınla çabaladın ve muradına ereceksin inşAllah. Rabb im kimine hesapladığı tarihte nasip ediyor, kimine istemese de nasip ediyor , kimine de böyle mücadeleyle. Muhakkak var bir muradı en iyisini O biliyor keşke teslim olabilsek ama bizde beşeriz işte zorlanıyoruz. RABB im zorumuzu kolay etsin en kısa zamanda da hayırlısıyla hamile kalmayı bize de nasip etsin kuzum, ne zaman olur gecikmezse adetin?

Kızlar şeytana uydum gebelik testi yaptım tabiki negatif çıktı Bugün 7. Gunum erken gebelik testi sanirim bu kez de olmadi

Kızlar şeytana uydum gebelik testi yaptım tabiki negatif çıktı Bugün 7. Gunum erken gebelik testi sanirim bu kez de olmadi

Ama kuzum neden yaptım neden sabredemedin herkeste çıkacak diye birşey yok ki kişiden kişiye göre değişiyor o 7. Gün daha erken hem stres yapma yinede ben çok okudum 7. 8. gün idrar da negatif çıkıp kanda pozitif çıkan kendini üzme Allahım yaridmcin olsun inşallah kanda çıkar

Ayy saol be canım yazdıların çok doğru Rabbim büyük ne nasip ettiyse onu yaşıyoruz. Daha adet olamadım maalesef baya bir gecikecek gibi

kinalikadin canım nasılsın
Rabbim yardımcınız olsun en kısa sürede toparlan. Doktorunla görüş enine sonuna herşeyi konuş.. mucizen insallllaaaahhhhh doğal yolla gelir sana
Saol canım arkadaşım benim inşallah bir mucize olur ne diyeyim..Adet olunca gel bakalım dedi bilmiyorum ne yapacak ne anlatacak bende saldm artık elimden geleni yaptım bu saatten sonra umudum yok fazla o yüzden ne olacaksa olsun diyorum alıştırdım kendimi..hayırlısı diyorum

kinalikadin Kuzum bitanecik arkadaşım nerelerdesin senin desteğine ihtiyacımız var seni çok özledik
Bitanem benim Allah razı olsun inan hiç içimden gelmiyor çok sıkkınım bunalmış durumdayım sanırım toparlarım bir kaç güne bir de adet olamadım daha çok şiştim onunda stresi çok..inşallah yazarım yine bitanem Allah ım sizlere nasip edecek sana nasip edecek inşallah haberini bekliyorum

Bir de meraktan soruyorum geçen sefer bana yüzde 40 şans vermişlerdi şimdi yüzde 50. Yaşın 36 dan g3nç olsaydı oran artardı dediler. Sizlere ne oran veriyolar transfer öncesi :)
Öyle bir yüzde vermediler bana ama genel olarak çift embriyo konulduğunda yüzde 60-65 tek embriyoda 40-45’tir dedi doktorum transfer esnasında. Ama o arada bana tek embriyo transfer ediyordu Neyse ki tuttu

Ve dun idrar yolu enfeksiyonu icin acile gittigimde transfer olali uc gun olmasina ragmen kanda gebelik testi yaptilar ve negativ cikti. Sonra yukselir mi sizce
Canm ben 5.gün ohss sebebiyle hastaneye gitmiştim tahlil yaparken betahcg de yaptılar negatif çıktı. Ama 2 gün sonra yaptırdığım testte pozitifti:) hiç kafanı takma 3.gün çoook erken

kinalikadin canımmmmm kuzummmm benmmmm yaaaa nasılmışşş bakalımmm canımın taaa içiiiiiiii. Mesajları tek tek okuyamıyorum kuzummm amaa sen öyle güçlü öyle sabırlısınkiiiii Rabbmmmm çok güzel verecek ecrini gül yüzlümmm

Yok bitanemmm belli olmadı amaa bugün 75 lik kalçadan iğnede verildi. Sona yaklaşıyorum sanırım

Canım ben de aynı durumdayım, henüz adet olamadım. Tuhaf bir boşluk içerisindeyim, seni çok iyi anlıyorum... Bu günler de geçecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…