Off canım sorma bende hep basenlerden alıyordum şimdi de üst tarafdan almaya başladım
İnşAllah hepimiz bebek sahibi oluruz bebişlerimizi kucağimiza alırız doğumdan sonrada azimle kilo vermeye çalışan çıtır anneler diye topik acarizz burada ki dostluğumuz hep devam etsin inşAllah

İnşAllah hepimiz bebek sahibi oluruz bebişlerimizi kucağimiza alırız doğumdan sonrada azimle kilo vermeye çalışan çıtır anneler diye topik acarizz burada ki dostluğumuz hep devam etsin inşAllah

Ayy kuzum benim ne güzel olur valla ya inşallahhh Allahım o günleride yaşatsın inşallah

Ayy canım ne kadar güzel yapmışsınız ya insanın severek kendi işini yapması kadar güzel birşey yok gerçekten ne güzel doğayla hayvanlarla iç içe en çok istediğim yaşamdır benim inşallah yakın zamanda yavrucaklarınızda katılır size daha da güzel olur Allahım hepimizin yüzünü güldürsün evlatsız ev bırakmasın inşallah

Ay inşallah canım benim yaa.. rabbim nasip eder o güzel haberleri almayı inşallah ... Sen transfer oldun mu
Yok canım bu ay la temmuz arasında kaldık temmuza erteledik tüp bebegi bu ay sadece göbekten iğneyle yumurta tedavisi verdi rahim filminden sonra böylede hamile kalan olmuş bizde şansımızı deneyelim dedik canim kısmetse temmuza düşünüyoruz

Hadi inşallah hiç gerek kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin inşallah canım :)

Merhaba arkadaslar, bizde ilk tup bebek denememizi gerceklestirdik. İlk tahlilim pazartesi gunuydu pozitif cikti cok sukur. Hesabima gore 4 haftalik degerim 379 cikmisti doktor iki gunde bir tekrarlamami istedigi icin ikinci tahlilde 667 cikti yukselis var endiselenmeyin dedi bugun tekrar yapmami istedi. 15 gun sonrada kontrole cagirdi. Ama ben dayanamadim kendi doktoruma kese kontrolu icin sordum cumartesi gelirsen goruruz dedi gidicem ama karindan gorunmesse alttan baktirsammi emin olamiyorum suan 4 hafta 3 gunluguz umarim saglikli bi gebeliktir. Rabbim herkese nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin insallah guzel haber alalimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…