maşallah

Kızlar şeytana uydum gebelik testi yaptım tabiki negatif çıktı Bugün 7. Gunum erken gebelik testi sanirim bu kez de olmadi
Kendinizi strese sokmayin lekelenmem olmustu benmde 8.gunde doktorum test yapmami istemisti olumsuzdu ama asıl test guunum 11.gundu ge guzel sonucu aldim o 3 gunde uzuldugume degmedi hayirlisi neyse o oluyor zaten ama bu erken test yapmak stresten baska bir sey olmuyor sakin endiselenmeden bekleyin gununuzu guzel haberler bekliyoruz insallah

Canım tebrik ederim maşallah kan değerlerin gayet güzel Allahım tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride gör inşallah Doktorlar genelde alttan bakıyorlar canım korkma güven doktoruna sıkıntı olacağını sanmıyorum ama inşallah karnından görülür aminn inşallah canım sağol Allah razı olsun

allah kucağına almayı nasip etsin alttan bakmaz zaten karindan görünür içini ferah tut cnm.

Günaydın kızlar transfer süresi boyunca hergün Türk kahvesi içen var mı aranızda
bana çay kahve kolayı yasaklamıştı doktor. İlk söylediği şey de buydu hatta. Ama çok canın istiyorsa günde 1 fincan türk kahvesi içebilirsin demişti. Ben hiç içmedim. Kafein var neticede içinde. Riske atıp bebeğe zarar versin istemedim. Hala da içmiyorum.

Benim hamile arkadaşlarım günde maksimum iki bardak Türk kahvesi içiyordu. Doktorları tavsiye de etmişti. Çocuğun zeka gelişimini etkiliyormuş.
Maşllah çocukları gerçekten zehir gibi. Neye göre diyor doktorlar merak ediyorum.

Aslında anne daha iyi bilir içine sinmiyorsa en iyisi içmemek.

Sağol canım inşallah öyle olur gerçi 7. Gun erken ama en azından negatif alistirirm kendimı keşke pozitif görsem inşallah hersey guzel olur desteğini için çok tesekkurler

Kızlar dün idrarda negatif gördüm ya gece rüya gördüm kan testi yaptiriyorum değerim 33 cikiyor diyorum ki negatif benim hayır diyorlar pozitif ama diyorum bu rüyada hayır diyorlar öyle inan buna falan herhalde üzüldüm dün ondan oldu

Üzülmek için erken değil mi? Buradaki herkes bir yavru içinde bekliyor umut ediyor tek değilsiniz ki. Şimdiden sitrese girmeyin herşey güzel olucak

Cnm kaçıncı gün yaptın idrar testini daha dur bakalım kan testi yapmamoşson

Bu gün burası biraz durgun. Benim embriyolar 4. gününde. Durumları nasıl acaba merak ediyorum Gerden gelen embriyo yetişti mi acaba kardeşlerine dondurulmaya embriyo kalacak mı aklımda yüzlerce soru var
Evet genel itibari ile durgunluk var sanırım benim hiç keyfim yok bugün çalışıyorum ama nasıl Allah bilir kim ne söylerse anlamıyorum
Arayıp haber vermiyorlar mı Canım ? İçini ferah tut hayırlısıyla her şey olur Allah'tan ümit kesilmez.

Evet arayıp haber veriyorlar ama yarın arayacaklar. Bu gün kasık ağrım çok fazla. Normalmi acaba.Opunun üstünden 5 gün geçti.Gün geçtikçe ağrı artıyor sanki.Yada adetimde yaklaştı.Bu ay opu olduğum için adetim çok sancılı geçicek sanırım.

Hadi hayırlısı bakalım .Normaldir canım biraz sancılı geçebilir sonuçta bir işlem yapılıyor yeterince hassas zaten ilaçlardan dolayı .

benimde drum yasaklamadı 2 fincana kadar içebiliyorum zeka gelişimini desteklediğini söyledi bir çok kişi rahat olun ben tedavi boyunca transferden sonra hep içtim.

benimde drum yasaklamadı 2 fincana kadar içebiliyorum zeka gelişimini desteklediğini söyledi bir çok kişi rahat olun ben tedavi boyunca transferden sonra hep içtim.
Bende öyle duydum o yüzden çevremdeki herkes içti hamileyken... Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini.

Daha hiç içmedim ama ben kahve koliğim diyebilirim bugün bir tane içilen ama
Benim dr.kesinlikle yasaklamisti.icmedim hiç halada içmiyorum.pozitif. sonuç sonrasıda haftada1 demişti ama onuda içmedim kolik olmama rağmen canım istemiyot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…