Evde vardı işte salak gibi yaptım artık negatif sonuca hazırım pozitif olursa süpriz olur bana heralde nasip artık canım en azından birden duyunca şok olmam

Bnde bı ben miyim diyordum evlenince kilo alan yanlız değilmişim bnde 45 kiloyum evlendiğinde smdi 60 ama göstermiyorum heralde Dr a ne zaman gitsem kız senin neren 60 diyoo

Yok canım merak etme yalnız değilsin valla bende 65 oldum banada göze batacak kilon yok diyorlar ama işte kafama takıyorum yinede kıyafetlerim olmayınca

Evde vardı işte salak gibi yaptım artık negatif sonuca hazırım pozitif olursa süpriz olur bana heralde nasip artık canım en azından birden duyunca şok olmam

Kuzum benim kıyamam sana dualarim seninle inşallah çok güzel kan değerleriyle karsilasacaksin test gününde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Yok bitanemmm belli olmadı amaa bugün 75 lik kalçadan iğnede verildi. Sona yaklaşıyorum sanırım

Evet canım yaklaşıyorsun arrik inşallah hep beraber bekleyeceğiz test günlerimizide Allahım güldürsün hepimizin yüzünü inşallah

hele bi başlayın muayeneydi şuydu buydu zaman su gibi akıp gidiyorr vallaa. Sizlerde başlayacaksınız hayırlısıyla canlarım benimmmmm

Başladık sayılır artık kuzum benim 3. Günüm bugün ilaçlar da inşallah ilk kontrolumde belli olur transfer tarihim alırım biran önce yavrularımı

Canım adına üzüldüm gerçekten.ama pes etmeden yılmadan mücadelemiz sürecek.moralini bozma kendini topla ve tekrar dene.

Yaaaa hic sormayin ben bayaa sevmedigim sucugu bayila bayila hala yiyorum biraz uzak durayim dedim cunku hemen tekrarlamayacagiz tedaviyi arada girip bakiyorum ama sizleri unutmamm

kinalikadin arkadasimm simdi goruyorum inan ki cok cok uzgunum.. ama ne olur kendini salma. Guc seninle olsun! :) buyuk umutlarla ciktigimiz bu asiri zor yolda birlikteyiz! Butun uzuntuyu yok ettigim tek yer spor. Umudumu kazandigim azimlendigim yer de.. suan seni bir parca guldurebilmek adina sucuklar yendi mi diye sormak istiyorum ben adeta ilk sok dalgasini 2 gun yiyerek atlattim da. Sanki her gun kahvaltida sucuk yermisim gibi. Haala ne alaka oldugunu cozemedim.

Yok canım merak etme yalnız değilsin valla bende 65 oldum banada göze batacak kilon yok diyorlar ama işte kafama takıyorum yinede kıyafetlerim olmayınca
Valla bnde takıyorum ne yazık ki canım ya bide benim belim ince kilo alınca basenlerimden belli oluyor bide göbek tabii

Kuzum benim kıyamam sana dualarim seninle inşallah çok güzel kan değerleriyle karsilasacaksin test gününde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
İnşallah canım artık yoruldum gerçekten dayanma gücüm kalmadı hep iyimis gibi duruyorum ama gerçekten yoruldum bu saatten sonra kendi sevdiim işleri yapmaya karar verdim zaten madem çocuk yok kendim için yaşarım işi de bırakıp kendime bir butik açacam öyle karar verdim hayata bir şekilde tutunmak gerek tutunmaya çalışıyorum bendé

Canım eşimle biz de işleri bıraktık, işimizi kuruyoruz bizi bu süreçle beraber aileler de yıprattı. Kafa olarak bittik sırf ailesiyle daha fazla uğraşmaya gücüm kalmadığı için boşanmayı bile düşünür olmuştum, işi gücü bıraktık kafa olarak yorucu bir işteydik. Şimdi fiziki olarak daha yorucu bir iş kurduk tavsiyemdir, düşünmeye çok vaktiniz olmuyor yoruldukça rahatlıyorsunuz. Arıcılık tesisi kuruyoruz bizde transfer falan yapıp ana arı üretiyoruz, yeni kızlarımız oluyor bebek gibi bakıyoruz onlara. Birde oğlumuz oldu Kangal 2,5 aylıkken geldi gece boyunca 10 kere falan zıplayıp kalkıyorum sesine bir şey mi oldu neden havlıyor diye, sabah erkenden kalkıp yumurta haşlıyorum sütünü ılıtıp kahvaltısını veriyorum. Günde 3 öğün besliyorum onu yavrum o da çıldırıyor beni görünce. Sizde işinizi kurun faydası olur birde kendinizce, yaşam koşullarınıza göre hayvan edinin bence mutlaka bana terapi gibi geldi. Doğa aşığıyım ben resmen yeşili görmeye aş eriyordum şimdi doğada iş kuruyorum. Sizde neden zevk alıyorsanız onu yapın bence gerisi gelecek zaten kendisine faydası olmayanın başkasına da faydası olmuyor, güçlü olun

Öyle bir yüzde vermediler bana ama genel olarak çift embriyo konulduğunda yüzde 60-65 tek embriyoda 40-45’tir dedi doktorum transfer esnasında. Ama o arada bana tek embriyo transfer ediyordu Neyse ki tuttu
Kızlar banada yüzde 60 dedi Dr tüp bebekte sanşim senin ilk tüp bebek mı tuttu canım sorun neydi sizin

Sağol canım ne güzel yapmışsınız bende öyle karar verdim işi de sevmiyorum zaten mutsuzum daha da mutsuz olmak istemiyorum birseyler yapmam gerek diye dusundum şimdi araştırıyorum canım bakalim

kuzucum kendini kapatma iyice kötü olursun bunu bize yapma biz seni çok özlüyoruz kendini karamsatma ne insanlar var bi kadın 10kere bi hastanede yapıyor tutmuyor 7kerede başka hastanede ypıyor kadının yeter diyor bırakıyor sonra dr biikere daha diyor ve yapıyorlar 18cide tutuyor sende ümidini kaybetme keşke elimde olsa seni yanında olsam sen bylesinya yemin ederim bende çok ktüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…