Canım eşimle biz de işleri bıraktık, işimizi kuruyoruz bizi bu süreçle beraber aileler de yıprattı. Kafa olarak bittik sırf ailesiyle daha fazla uğraşmaya gücüm kalmadığı için boşanmayı bile düşünür olmuştum, işi gücü bıraktık kafa olarak yorucu bir işteydik. Şimdi fiziki olarak daha yorucu bir iş kurduk tavsiyemdir, düşünmeye çok vaktiniz olmuyor yoruldukça rahatlıyorsunuz. Arıcılık tesisi kuruyoruz bizde transfer falan yapıp ana arı üretiyoruz, yeni kızlarımız oluyor bebek gibi bakıyoruz onlara. Birde oğlumuz oldu Kangal
2,5 aylıkken geldi gece boyunca 10 kere falan zıplayıp kalkıyorum sesine bir şey mi oldu neden havlıyor diye, sabah erkenden kalkıp yumurta haşlıyorum sütünü ılıtıp kahvaltısını veriyorum. Günde 3 öğün besliyorum onu yavrum o da çıldırıyor beni görünce. Sizde işinizi kurun faydası olur birde kendinizce, yaşam koşullarınıza göre hayvan edinin bence mutlaka bana terapi gibi geldi. Doğa aşığıyım ben resmen yeşili görmeye aş eriyordum şimdi doğada iş kuruyorum. Sizde neden zevk alıyorsanız onu yapın bence gerisi gelecek zaten kendisine faydası olmayanın başkasına da faydası olmuyor, güçlü olun