Kızlar banada yüzde 60 dedi Dr tüp bebekte sanşim senin ilk tüp bebek mı tuttu canım sorun neydi sizin
Kizlar bana da doktor yüzde 80 dedi.
Esimde de bende de sorun yok sebepsiz yani. Birde yaşım 22 olduğu için daha yüksek şansın dedi. Ve 2tane embriyo koydu oyuzden bu kadar yüksek oran verdi sanırım ..

İnşallah tutunurlar test gününe 4gun kaldi :)

Günaydın bana da %60 dedi bizde de sadece benim sağ tüpüm kapalı 1asilama negatif 1tüp bebek negatif şimdi dondurulmuşlar için başladım çarşamba günü. Inşaallah senin için hayırlısı olur

İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım
.
Doktorun verdiği yüzdeler boşş aslında Allah ol dedikten sonra her şekilde olur..

Yaaaa hic sormayin ben bayaa sevmedigim sucugu bayila bayila hala yiyorum biraz uzak durayim dedim cunku hemen tekrarlamayacagiz tedaviyi arada girip bakiyorum ama sizleri unutmamm

Ye canım ye boşver ohh afiyet bal şeker olsun Kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsınız canım hayırlısı olsun inşallah arada bir yaz böyle özletme kendini

İnşAllah olumlu sonuçlar alırsın canım
Benim de yaşım 21 yaş ta önemli bı faktör tabiki öyle diyor Dr lar bnde 2 tane embriyo transfer istiyorum kısmet olursa dedim 35 yaş üstü ve 1 başarısız tüp bebek olması lazımmış ilk olduğu için tek yaparız dedi
İnşAllah sen güzel haberler verirsin canım

Canımm güçlü olmaya çalış gerçekten yaşadıklarımız çok zor şeyler Rabbim böyle imtihan ediyor bizide sadece biraz zamana ve sabıra ihtiyacımız var kafanı dağıtacak şeyler yapman seveceğin şeyler yapman senin içinde çok güzel olur gerçekten inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin Allahım kan değerlerinde o güzel değerleri görmeyi nasip etsin kuzum benim ümidini kesme

Evet yasak olduğu için 1den fazla koymuyorlar canım. Benim doktorum da hep gizli tutmaya çalıştı

Ayy canım inşallah pozitif sonuç alırsın ilk denemende Rabbim hepimize nasip etsin az kalmış bakalım bizede öyle bir ihtimal vermişti hala veriyor hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…