Ayy hemde nasıl eşim her sferinde gülüyordu içtikten sonra surat ifadelerimden dolayı bu zamana kdar öyle bir hap içmemiştim hiç

Benim doktorun hemşiresi prednol ilacını süt ile icmemi istemişti. Tadını az da olsa yumuşatiyordu.
Tez zamanda kollarımız bebeklerle dolsun inşallah

Kızlar bugün test günümdü.maalesef megatif.5 .gün kaliteliydi ama olmadı.nasip değilse olmuyormuş demek ki.umarım sizlerin olumlu sonuçlarını alırım.
Canım üzüldüm çok kaçıncı denemendi hangi hastanedesin benimde 3 4 günüm kaldı teste işte benimde 5. Gun ilki de t. Gundu ama negatif oldu olmayınca olmuyor canım ne zaman nasip ederse o zaman olacak yapacak birsey yok biraz topla kendini Sonra tekrar dene canım olana kadar devam napalim

CNm ilk denememdi bahçeci fulyadaydım oldu gözüyle bakılırken olmadı arkadaşım .çok zormuş.senin 2.deneme mi arkadaşım

kızlar merhaba transferimin 4 gunu ama adece sag tarafimda agrim var bugun itibariyle belim hafif agridi okadar.transefrin 2 ci gunjnden itibaren alt karin bolgem agrirdi ama simdi sadece aag taraf

Kızlar, dün OPU oldum. İlk denememde 10 yumurta toplanmış 7'si döllenmişti. Doktor senin yaşında 15-16 olmalı en az demişti. (çikolata kistim var yaşım 32) O dönem sağlıksız besleniyor, pirinç, şekerli içecekler, pastalar, pakete girmiş yiyecekler, fast food, börek, kek,pizza gırla idi. :) 3 ay ara verdik bu sürede ben sağlıklı beslenmeye başladım. Protein ağırlıklı beslendim, spora başladım. Beyaz şeker ve unu hayatımdan çıkardım. Bir kere doğuştan kabız olduğumu düşünüyordum hiç de değilmişim. :) İkincisi bu kez 19 yumurtam oluştu 14'ü döllendi yani tam iki kat embriyom var. Gel de sağlıklı beslenmenin önemine inanma şimdi. Dr. Ahmet Aydın'da yedikleirmizin bu alandaki etkisinden bahsediyordu zaten. şimdi geldik asıl meseleye, yumurta kalitesine. geçen sefer kalite kötü iki. İdi adet transfer etmiştik olmadı. Eh kalite de fark ederse ben bunu forumdaki her yere yazmaz mıyım sağlıklı besleniiiiiiin!!! Diye. :)

32 yaş için doktorun söylediği 15-16 yumurta çok abartılı bir değer. Ben 34 yaşındayım amh’ım çok iyi ama 7 yumurta toplandı 7si de olgun çıktı 7si de döllendi 6sı 5.güne kadar çok iyi kalite olarak geldi. Sen sayılara takılma canım önemli olan kaliteli embriyolar oluşması. Ayrıca çok fazla yumurta oluşması demek, yumurtaların aşırı uyarıldığı anlamına gelir ve ohss denilen hastalığa sebep olur ki bu çok fena bir durum. Allah kimseye yaşatmasın.

bebişlerimiz olsun diye herşeyi yaparz kuzu yeterki olsun. Hangi ilaçları verdiler snn ikinci denemenmiydi ? Kusura bakma unutuyoruz ondan srdum
Yok canım ilk transfer ama donmuş olacak ohss oldum çünkü opudan sonra
Clexane
Azitro
Prednol
Crinone
Coraspin
Estrofem
Proluton depot
Progestan
Neofortil woman
Bunlar canım pazar başlicaklarım.. şuan estrofem kullanıyorum adetten beri coraspini de opudan sonra hep kullandım

Kızlar bugün test günümdü.maalesef megatif.5 .gün kaliteliydi ama olmadı.nasip değilse olmuyormuş demek ki.umarım sizlerin olumlu sonuçlarını alırım.
Allah yardımcıniz olsun 8nsallah en hayırlı ve kısa zamanda rabbim pozitif görmeyi ve sağlıkla süreç geçirmeyi nasip eder

Sonuna kadar katılıyorum . Bende tedaviye başlamadan 2 ay önce beyaz un ürünleri paket yiyecekler hazır gıdalar pirinç pilavı asitli yiyecek hazır meyve suları vs.biraktim vücudum kendine geldi sonuç güzle oldu sukur

Aman ne bileyim, kendime sevinecek bişiler arıyorum. :) Geçen sefer dondurmaya hiç kalmamıştı, şimdi biraz daha ümidim var. Hem onun için hem blast için. :)

Aman ne bileyim, kendime sevinecek bişiler arıyorum. :) Geçen sefer dondurmaya hiç kalmamıştı, şimdi biraz daha ümidim var. Hem onun için hem blast için. :)
İnşallah istediğiniz gibi olur her şey. Sağlıklı beslenmeyle ilgili söylediklerinize de katılıyorum. Hayatımızın her döneminde dikkat etmeliyiz bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…