Kızlar e2 ne anlama geliyor. Benim iğnenin 8.günü e2 değerim 1957 çıkmış bu ne demek bilen var mıdır?

Amh ın kaçtı canım. Benim de amh 3.4 idi ilk tedavimde 10 yumurtadan 8 i olgundu. Şuan 2.tedavimin 8.günündeyim bugün doktor amh 2.5 gibi görünüyor dedi bakınca demekki değerle görüntü uyuşmayabiliyor

Benim de 3.1 canım. Yaşıma göre çok iyi olduğunu söylemişti doktorum. Ama tedavi sırasında seninki gibi bişey demedi. Çok yumurtanın büyümesi iyi bişey değil gerçekten. Ben çok aşırı yumurta toplanmamasına rağmen hafif çapta ohss yaşadım ölüyorum sandım. O yüzden ohss riski olmadan az yumurta kaliteli yumurta her zaman idealdir :)

İnşallah bende senin gibi hamile kalırım:) sizde sorun neydi

Arkadaslar selam, 2 gundur tuvalete cikamiyirum. Saglikli besleniyorum, kayisi yuyorum, bol su iciyorum, duphalac aliyorum. Ikinmaya aliskunim normalde ama suan ikinamadigim icin sis sis kaldim ole. Ikinmadan kabiz olmak kotu mu transfer sonrasi

Arkadaslar selam, 2 gundur tuvalete cikamiyirum. Saglikli besleniyorum, kayisi yuyorum, bol su iciyorum, duphalac aliyorum. Ikinmaya aliskunim normalde ama suan ikinamadigim icin sis sis kaldim ole. Ikinmadan kabiz olmak kotu mu transfer sonrasi
Ikınma canın gece yatarken ve sabah kalkınca zeytin yağı ıç

Öyle valla canım amin inşAllah , ALLAH pişman etmesin şimdilik yorucu ama güzel

Merhaba kızlar hepinizi coook özledim. Desteğiniz icin cok cok teşekkürler. Kendimi ancak toparladım, bu kadar etkileneceğimi ben bile tahm8n etmiyordum. Cok zormuş sanki kalbimin ustune taş oturdu. Ama Rabbim ne eylerse guzel eyler. Nasip değilmiş Bir gün annelik hep8mize nasip olacak ınanıyorum. Hep8niz dualarımdasınız.

teyzelerı bizim bugün ikili testimiz vardı bebeklerinin biri kendini göstermedi diğerinin ense kalınlığı iyi dedi haftaya bira gıdecez inşallah dıgerındede bu sıkıntı çıkmaz

CNm ilk denememdi bahçeci fulyadaydım oldu gözüyle bakılırken olmadı arkadaşım .çok zormuş.senin 2.deneme mi arkadaşım
Aynen fulyadayim bende 2. Denemem ilki negatif hoca da bana kesin gözüyle bakıyordu ama olmadı 2. İçin bekliyorum bakalım transferim oldu doktorum kübra hoca senin?

Evet CNm ilk denememdi olacak gözüyle bakılıyordu ama olmadı.ne kadar süre sonra başladın
tekrar denersin kuzu dondurulmuşların varmı pki? Ben subatın 13de negatif aldım bu ayın 17de dondurulmuşlar için basladm inşallah hepimiz için hayırlısı olur

Inşallah senin için hayırlısı olsun kuzum rabbim gönlüne göre versin prednol crinone jel coraspirin bende kullaandm tabi doktorlar kiloya yumurtaliklara falan bakarak veriyor ilaclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…