güzel bi duygu canım Allahım isteyen herkese nasip etsin,,12.haftada tarama testleri vardı enseyi dönmedi cinsiyeti hemen gösterdi o gün 3 kez dr odasına girdim çıktı çok inatçı bir bebek 3.de ense ölçümü yapılabildi,,erken hissetmeye başladım hareketlerini de bu hafta işitme duyuları gelişiyor mesela gün gün takip ediyorum.drumla ilk anne sesini uğultu bir şekilde duy maya başlıyormuş,,korkuyorsunda çok bisi olacak mi olur mu diye endişe de çok oluyor merak ediyorum fazlasiyla hemen dr gidip ultrasonda bakabilir miyiz nasıl diyorum,,normal yolla olmadığı için çok evhamlaniyor insan,,inşallah bu kez kafan rahat bi şekilde transfere git kasma kendini beslenme is güç onlardada kasma,,düşün ben sıgara kullanıyordum tedavide bıraktım akdeniz anemi var cikolqta kistinden dondurulmuş yumurtada yoktu çok dualar ettik çok sukur oldu ama.kafam hep rahattı dr a gezmeye gider gibi gidiyordum hemsireler bile şaşırıyordu çok rahatsın diye,,olursa olur olmazsa olmaz diyordum eşimde aynı ben gibiydi şimdi benden daha daha mutlu,,