Arkadaslar selam, 2 gundur tuvalete cikamiyirum. Saglikli besleniyorum, kayisi yuyorum, bol su iciyorum, duphalac aliyorum. Ikinmaya aliskunim normalde ama suan ikinamadigim icin sis sis kaldim ole. Ikinmadan kabiz olmak kotu mu transfer sonrasi
kuzum ıkınma sakın dr ara söyle veya hakiki zeytin yağı iç bu kaşk

tekrar denersin kuzu dondurulmuşların varmı pki? Ben subatın 13de negatif aldım bu ayın 17de dondurulmuşlar için basladm inşallah hepimiz için hayırlısı olur
İlk transfer olacak ya canım benim ki 2 tane dondurulmuşum var 5.gün onlar transfer olacak benim transfer günüm 27si senin de Mayıs’ın 4-5 i gibi olur herhalde :)

Çok değişik bu duygu onun karnında olması dmi kuzu inanaabiliyotmusun bu farklılık oluyormu
güzel bi duygu canım Allahım isteyen herkese nasip etsin,,12.haftada tarama testleri vardı enseyi dönmedi cinsiyeti hemen gösterdi o gün 3 kez dr odasına girdim çıktı çok inatçı bir bebek 3.de ense ölçümü yapılabildi,,erken hissetmeye başladım hareketlerini de bu hafta işitme duyuları gelişiyor mesela gün gün takip ediyorum.drumla ilk anne sesini uğultu bir şekilde duy maya başlıyormuş,,korkuyorsunda çok bisi olacak mi olur mu diye endişe de çok oluyor merak ediyorum fazlasiyla hemen dr gidip ultrasonda bakabilir miyiz nasıl diyorum,,normal yolla olmadığı için çok evhamlaniyor insan,,inşallah bu kez kafan rahat bi şekilde transfere git kasma kendini beslenme is güç onlardada kasma,,düşün ben sıgara kullanıyordum tedavide bıraktım akdeniz anemi var cikolqta kistinden dondurulmuş yumurtada yoktu çok dualar ettik çok sukur oldu ama.kafam hep rahattı dr a gezmeye gider gibi gidiyordum hemsireler bile şaşırıyordu çok rahatsın diye,,olursa olur olmazsa olmaz diyordum eşimde aynı ben gibiydi şimdi benden daha daha mutlu,,

Kızlar bugün test günümdü.maalesef megatif.5 .gün kaliteliydi ama olmadı.nasip değilse olmuyormuş demek ki.umarım sizlerin olumlu sonuçlarını alırım.

Canım çok üzüldüm Allahım kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah var mıydı dondurulmuşların falan hayırlı böyleymiş demekki

Kuzum bunları okurken resmen gülerek okudum okadar mutlu oldumki inşallah bizlerde o günleri görürüz senn tek embiriyomu transfer edildiii

Benim doktorun hemşiresi prednol ilacını süt ile icmemi istemişti. Tadını az da olsa yumuşatiyordu.
Tez zamanda kollarımız bebeklerle dolsun inşallah

Aa öyle mi canım ilk defa duydum bende bi sorayım da eğer yine verirlerse öyle içiyim

kızlar merhaba transferimin 4 gunu ama adece sag tarafimda agrim var bugun itibariyle belim hafif agridi okadar.transefrin 2 ci gunjnden itibaren alt karin bolgem agrirdi ama simdi sadece aag taraf

Merhaba canım belirtilere hiç takılma olabiliyor ağrılar rahim işlem görüyor çünkü inşallah güzel sonuçlar alırsın

Selam kızlar geçen hafta cuma günü transferim oldu bugün 7. Günüm test yaptırdım 87,42 çıktı sonucum ama bi saat önce azda olsa kahverengi lekem oldu sizce normalmi

Canım tebrik ederim 7. gün için değerin çok güzel Allahım tamamına erdirsin inşallah doktoruna sor mutlaka iğne falan verir ama genelde oluyor yerleşme kanaması da olabilir

7. Gun yaptım canım kan testi daha yapmadım bugün 8. Gün işte bugünde hafif ağrım var adet olcakmis im gibi ama hafif anlamadım artık bıraktım kendi haline zaten
Eğer idrar testi yapacaksan erken gebelik testleri var üstünde 6 gün önceden yazıyor ondan al yap benimde bugün 7 günüm

Arkadaslar selam, 2 gundur tuvalete cikamiyirum. Saglikli besleniyorum, kayisi yuyorum, bol su iciyorum, duphalac aliyorum. Ikinmaya aliskunim normalde ama suan ikinamadigim icin sis sis kaldim ole. Ikinmadan kabiz olmak kotu mu transfer sonrasi

Canım ikinmamaya çalış birde varsa dondurulmuş bamya pişir ya da kurum bamya da olur kabızlığa iyi geliyor

Canım benim bizde seni izledik inşallah Rabbim nasip etsin sana da kısa zamanda evet zir süreçler gerçekten ama gucluyuz biz her şeyin üstesindir geleceğiz sonunda kavuşacağız evlatlarımıza inşallah

Ayy canım inşallah hepsi çok kaliteli olur sımsıkı tutunurlar sana da Allahım izniyle. Bencede sağlıkçı beslenmek çok önemli bu tedavi sürecinde ama istisnalar da var tabi nasip kısmet aslında bir yöndende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Merhaba canım belirtilere hiç takılma olabiliyor ağrılar rahim işlem görüyor çünkü inşallah güzel sonuçlar alırsın
tsk ederim ama bugun itibariyle agrim yok.heralde ilacalrdan diye dusunuyorum.yumurta toplamadan dir diyolar ama benim 7 yumurta toplanda arti sonrasinda agrim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…