tsk ederim ama bugun itibariyle agrim yok.heralde ilacalrdan diye dusunuyorum.yumurta toplamadan dir diyolar ama benim 7 yumurta toplanda arti sonrasinda agrim olmadi

Evet canım ilaçların da etkisi çok olsun az da toplansa işlem görüyor sonrasında ağrı yapabiliyor benimde 15 tane toplanmıştı hiç agrım olmadı ilaçlar şişkinlik yapıyor ida ağrıya neden oluyor sen rahat ol canım stres yapma düşünme hiç belirtileri

saol cnm sen ne durumdasin peki?

Canım umutsuz olma seninle dualarim inşallah kanda güzel değerler alacaksın
İnşallah canım öyle birşey olursa ne yaparım bilmiyorum uçarim herhalde sevincten ama bir yandan iyi oldu şu an hiç stres yapmıyorum nasılsa olmaz diye öyle çok dikkat edip panikle değilim tabiki dikkat ediyorum da ilk başlarda gibi değilim ama nedense içimde de hep bir ses hamilesin sen diyor bilmiyorum nasip te ne varsa o olsun ama hiç belirti yok ya da artık kendimi de dinlemiyorum ondan ama senin desteğin çok güç verdi bana Canim umudum olmasa da acaba olabilir mi diyorum hep sen böyle konuştukça teşekkür ederim yinede olsa da olmasa da yapacak birsey yok denemeye devam edeceğiz

Kuzum bunları okurken resmen gülerek okudum okadar mutlu oldumki inşallah bizlerde o günleri görürüz senn tek embiriyomu transfer edildiii
2 embriyo transfer edildi kuzum biri kaliteli biri düşük kaliteydi.17yumurtadan tek kaliteli yumurta kaldı 2 yumurta daha orta kaliteydi dondurmadi,,çikolata kistinden olduğunu söyledi dr,,normal doğumda biraz temizleniliyor diyor lar,,çikolata kisti kronik sürekli tekrarlıyormus çoğu kadının kabusu ama hamile kalmaya engel değil,,senin dondurulmuslarda kalite nasıldı,,çok şükür dondurulmuslarin var,,

saol cnm sen ne durumdasin peki?

Canım benimde ilk denemem 20 şubatta kimyasal oldu 2 ay dinlenme verdi şimdi dondurulmuş tecavüzündeyim 4 gün oluyor ilaclarima başladım transfer tarihini bekliyorum Rabbim ku kez nasip eder inşallah

Canım benim ınsllah o içinde ki ses doğru cikacak ve güzel haberler alacaksın Allahım ağlatacaksa da sevinçten aglatsin inşallah kuzum benim Allahtan umut kesilmez ama olmasada devam edeceğiz o genişleri kucagimiza alacağız sonunda bak göreceksin inşallah

allah'a skurki tuttu bebişin bende 3tane vardı biliyosunki iyi kaliteli dediler 5.gun embiriyosu bllast yani inşallah iyi olurlarda tutunurlartutunurlar bebisllerim

Canım benimde ilk denemem 20 şubatta kimyasal oldu 2 ay dinlenme verdi şimdi dondurulmuş tecavüzündeyim 4 gün oluyor ilaclarima başladım transfer tarihini bekliyorum Rabbim ku kez nasip eder inşallah
insallah cnm allah bitin iateyenlerin kucagina evlat almayi nasip etsin evlat sevgisi hasreti baska bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…