Sanırım olmuş gibi canm hayırlısı olsun istersen garanti olsun bi kan testi yaptır

Anlatim hayatım;
Transferden sonra 7. Gün duş aldım ama onda da saçımı annem yıkadı. Uzanmak deil bu biliyorum ama kollarımı kaldırmak istemedim. 15 dk ILIK su ile o kadar.. giyinirken hrp yardım aldım hiç eğilmedim neredeyse.. saçımı ördürürdüm o kadar kirliydi ki
Herhün ananas ve akşamdan suya konmuş kayısılar yedim. Ikınmamak çok önemli biliyorsundur canım.. Sürekli yatmadım. 1. Gün sadece, diğer günler rahme kan gitmesi önemli diye evde küçük yürüyüşler yaptım. Protein ağırlıklı beslendim. Süt ve süt ürünleri de tabi.. hergün dua kitabı okudum.. ilaçlarımın satini hiç kaçırmadım.. gibi gibi..

dişlerini fırçala canım onda bişey yok olucak olucak güzrl haberlerini alıcaz inşallah en önemlisi inanmak kardeşim

Sanırım olmuş gibi canm hayırlısı olsun istersen garanti olsun bi kan testi yaptır

amin inşallah cnm..test günüm 2 mayıs çarşamba ben pazartesi yaptırayım bari diye düşündüm..merakıma yenilip prediktör aldım ama onlarında yanılma ihtimalleri varmış..hayırlısı artık Allah ne dilerse o olur..

Valla mutfak dolaplarina uzanirken bile cok korkuyorum ama dua ede ede yapiyorjm isimi gucumu banyo icin acele etmeyim o zaman Allah razi olsun kardesim insallah bende o testte cif cizgiyi gorurum o ladar istiyorum ki anlatamam anans bende hergun bi dilim yiyorum duydugum her seyi yaptim valla

Insallah tutmustir cnm ignenin etkisi gecmis bence kan ver iyice rahat etsin icin dilerim saglikli bi hamilelik gecirirsin

Amin Allah razi olsun Allah seninde gonlune gore versin kardesim saol

Selam kızlar benim embriyolardan kötü haber geldi bugün 3. gün bölünmeleri iyi gitmemiş PGT için uygun değil dedi embriyolog.. Gelin isterseniz transfer yapalım dedi kabul etmedim.. Tedavi iptal

Selam kızlar benim embriyolardan kötü haber geldi bugün 3. gün bölünmeleri iyi gitmemiş PGT için uygun değil dedi embriyolog.. Gelin isterseniz transfer yapalım dedi kabul etmedim.. Tedavi iptal
Hadi yaaaa çok üzüldüm canım demek hayırlısı değilmiş üzme kendini hiçbişey bitmiş değil umudunu asla kaybetme

İnşallah canım ya ne bileyim her şeyden tırsar oldum.çok kafaya taktım artık takmayacağım.
O kadar iyi anlıyorum ki seni , bende aynı durumdaydım benim rahim kalınlaştı transfer gerçekleşti . Şimdi de oldu mu olmadı mı korkusu var, sanırım bu korkular bebek
Hadi yaaaa çok üzüldüm canım demek hayırlısı değilmiş üzme kendini hiçbişey bitmiş değil umudunu asla kaybetme

Canım sıkma canını geçer inşallah belki ilaçdan değildir ya hemen ümitsizliğe kapılma yat dinlen bol bol ama arada da yürü hayırlısı olsun hakkında inşallah kuzum benim

Canım artar sen hiç merak etme nar suyu içebilirsin aynı zamanda kalınlaşmasına yardımcı oluyor

Canım Allah razı olsun amin inşallah seninde cuman mübarek olsun. Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah

Canım bu söylediklerine göre tutmuş galiba inşallah kan da da güzel değerler görürsün bence 9. güne kadar bekle öyle kan ver hiç strese girme inşallah sana bağışlasın Rabbim yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…