Selam kızlar benim embriyolardan kötü haber geldi bugün 3. gün bölünmeleri iyi gitmemiş PGT için uygun değil dedi embriyolog.. Gelin isterseniz transfer yapalım dedi kabul etmedim.. Tedavi iptal

Canım çok üzüldüm ya senin için hayırlısı böyleymiş demekki dua etmekten başka birşey gelmiyor elden Rabbim biliyor doğru vakti inşallah o vakit en kısa zamanda gelir senin için ümidini kesme hiçbir zaman

Canım bu söylediklerine göre tutmuş galiba inşallah kan da da güzel değerler görürsün bence 9. güne kadar bekle öyle kan ver hiç strese girme inşallah sana bağışlasın Rabbim yavrunu
aminn inşallah cnm..pztesi 10.gün oluyo o gün kan testi cmtesi pazarda idrar testi yapmaya devam ederim :)rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Canım sıkma canını geçer inşallah belki ilaçdan değildir ya hemen ümitsizliğe kapılma yat dinlen bol bol ama arada da yürü hayırlısı olsun hakkında inşallah kuzum benim

kinalikadin kızlar doktora gittim ilaç yapmış. Bu ilaç kötüymüş o yüzden baya baya suyla içilmeliymiş. Durumum sandığınız gibi hafif değil. Yemek boruma yara yaptı. Şurup verdiler

Kuzular kontrolden geldim ikizlerimin biri kesin erkek mis pipisini gosterdi doktor digeri biraz nazli onada erkek gibi dedi rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsin insallah darisi tum bekleyenlere olsun
Ayyy yerim ben onları yaa nazlı bebiş heheh Maşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikisinide erkek annesi oluyorsun he

Kuzular kontrolden geldim ikizlerimin biri kesin erkek mis pipisini gosterdi doktor digeri biraz nazli onada erkek gibi dedi rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsin insallah darisi tum bekleyenlere olsun

Oyy teyzesi yesin onları kuzum benimm maşallahh

kinalikadin kızlar doktora gittim ilaç yapmış. Bu ilaç kötüymüş o yüzden baya baya suyla içilmeliymiş. Durumum sandığınız gibi hafif değil. Yemek boruma yara yaptı. Şurup verdiler

Allah allah nasıl bir ilaçmış o ya kuzum benim korkma Allaha emanet yavrun inşallah pozitif olacak sonucun ne ilacıydı ki o ne işe yarıyordu vitamin falan mı ilk defa duyuyorum öyle bir ilaç

Ayyy yerim ben onları yaa nazlı bebiş heheh Maşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikisinide erkek annesi oluyorsun he
Aynen kuzum rabbim buyuk herkese nasip etsin insallah 1i hep erkek doguyodu icime 1 i kizdir insallah dedimya tutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…