Kuzular kontrolden geldim ikizlerimin biri kesin erkek mis pipisini gosterdi doktor digeri biraz nazli onada erkek gibi dedi rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsin insallah darisi tum bekleyenlere olsun
canım hayırlı olsun oğluşun :) ikisi de sağlıkla doğsun ve büyüsünler inşallah

5.gün embriyosu 7.günde çıktı benim. Ama çıkmazsa üzülmemek gerek çünkü herkese göre değişiyor. Garanti olması için 10.günden önce yapmamak gerek.
Bende kesin dayanamam varya 10 güne gelmeden idrar testi yaparım olumsuz falan olursa orada şok yaşamak istemiyorum bide

Bende kesin dayanamam varya 10 güne gelmeden idrar testi yaparım olumsuz falan olursa orada şok yaşamak istemiyorum bide
ben 7.gün daha çok erken çıkmaz diyerek sabah 6'da idrar yapmıştım. Silik ikinci çizgi vardı ama çok netti :) sonra o gün kan verdim pozitif çıktı:) 5.gün başka bir sebeple hastaneye gidip kan verdiğimde negatif çıkmıştı.

Ahh nolcak bizim bu sabırsız hallerimizz

Kuzular kontrolden geldim ikizlerimin biri kesin erkek mis pipisini gosterdi doktor digeri biraz nazli onada erkek gibi dedi rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsin insallah darisi tum bekleyenlere olsun
Ayyy kuzumm teyzesi yer onları gözün aydın rabbim sağlıkla gucaginada almayı nasip

Merhaba arkadaşlar 38 yaşımdayım 14 yaşında bir kızım var çok şükür küçüklüğünden beri kardeş ister dururdu bazı sebepler ile bu zamanlara geldik kasım ayında sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ama mutluluk çabuk sonlandı düşük oldu bu vesile ile Nur topu gibi bir çikolata kistim olduğunu öğrendim tabi kardeş sevinci yarıda kalan kuzum nasıl bir yıkım yaşadı size anlatamam günlerce ağladı yavrum biz eşimle tüp bebek kararı aldık ve doktor araştırmasından sonra tedaviye başlandı benim bir çocuğum olduğu için hep Allah’a önce hiç olmayanlara nasip et eğer hayırlıyla ver değilse hiç verme dedim hep dualarımda yumurtalarım toplandı kistten dolayı 6 yumurtadan ancak 4 tanesi toplanabildi ama ne yazık ki hiç biri 5. güne kadar kalmadı hep hayırlısı buymuş dedim şu an 2. Denemeyi yaptırma taraftarı değilim ama doktorum çok ısrarlı 2 ay ara verelim sonra yine deneyelim diyor yine hayırlısı diyorum allahım gönlümüze hayırlı olanı düşürsün gönlümüze düşünde nasip olsun

Allah allah nasıl bir ilaçmış o ya kuzum benim korkma Allaha emanet yavrun inşallah pozitif olacak sonucun ne ilacıydı ki o ne işe yarıyordu vitamin falan mı ilk defa duyuyorum öyle bir ilaç

Öyle bir haldeyim ki canım transfer olduğumu bile unutacağım nerdeyse. Çığlık çığlığa yemek yiyorum annemler şaştı önümde ne yapacağını. Durduk yere kriz geliyo ağrı bağırtıyo. Monodoks ilacın adı. Transfer öncesi hepimize verdiler

lütfen tüp bebek denemeden önce sağlıklı beslenmeye dikkat edin. erkek de kadında yeme içmesine cok dikkat etmeli lütfen arastırın tüp bebege vereceginiz parayı saglıklı beslenmeye harcayın ilk asamada.bunu iki kez tüp bebek yapıp sonunda acıdan baska bir sey kazanmamıs biri olarak söylüyorum.çok şükür ALLAHIM şimdi normal yolla nasit etti inşallah saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip eder.ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.bilgi paylasdıkca cogalır lütfen birbirimizle bilgi palasımı yapalım.tüp bebegen su an en az 7 bin verılecegini hesap edelim ayda 600 tl yapar bu 600tl yi beslenmeye harcayıp erkek sperm kadın yumurta noktasında iyi duruma gelebilir normal yollarla olma sansı artar normal olmasa bile tüp bebegin tutma sansı artar çünkü zor sürecler vücudu hazırlamak gerek.körü körüne 2 kez yaptırdık biz sonra ankarada kaan aydos hocaya tedaviye gittik.burdan redavi içeriklerini paylaşmayacagım çünkü kullandıgımız ilaçların ismini yazarsam reklam yapıyor diye düşünebilirsiniz ve site yönetimide öyle düşünüyor olacakki daha önce hesabımı bu yüzden kapattı.isteyen arkadaslar özelime yazabilir.ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN.

lütfen tüp bebek denemeden önce sağlıklı beslenmeye dikkat edin. erkek de kadında yeme içmesine cok dikkat etmeli lütfen arastırın tüp bebege vereceginiz parayı saglıklı beslenmeye harcayın ilk asamada.bunu iki kez tüp bebek yapıp sonunda acıdan baska bir sey kazanmamıs biri olarak söylüyorum.çok şükür ALLAHIM şimdi normal yolla nasit etti inşallah saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip eder.ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.bilgi paylasdıkca cogalır lütfen birbirimizle bilgi palasımı yapalım.tüp bebegen su an en az 7 bin verılecegini hesap edelim ayda 600 tl yapar bu 600tl yi beslenmeye harcayıp erkek sperm kadın yumurta noktasında iyi duruma gelebilir normal yollarla olma sansı artar normal olmasa bile tüp bebegin tutma sansı artar çünkü zor sürecler vücudu hazırlamak gerek.körü körüne 2 kez yaptırdık biz sonra ankarada kaan aydos hocaya tedaviye gittik.burdan redavi içeriklerini paylaşmayacagım çünkü kullandıgımız ilaçların ismini yazarsam reklam yapıyor diye düşünebilirsiniz ve site yönetimide öyle düşünüyor olacakki daha önce hesabımı bu yüzden kapattı.isteyen arkadaslar özelime yazabilir.ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN.

Donebilir diyolar bakalim kuzum nasip hayirlisi olsun insallah
Hayirlisiyla kucağıniza alıp büyütmeyi nasip etsin ins Rabbim. Bnm moral bozuk bugün ya iki embriyom var zaten biri çöpe gidecek heralde bir tane koyarımdiğeri iyi olursa tekrar dondururuz diyor ama Bn sanmıyorum. Cozulen embriyo tekrar dondurulmaz bnce umudum yok ondan. Yaş 33 2 olumsuz aşılama 1 olumsuz tup bebek. Biri 5 diğeri 6 günlük ben ikisinide istiyorum koysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…