2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayda 1 gidiyorum, daha fazla gitmeyi arada düşündüm çünkü yaşıyor mu diye endisem vardi ama gitmedim. Ay başına yakin strese giriyorum gidecegim diye.
Ayni ben. Kimsenin bebegini kucagima almadim, yegenim için bingildagi var dikkat et dediler cocuk baya buyudu o zaman yaklastim hic bez değiştirmedim. Banyoyu da videolarda izledim, bana mantıklı gelen bir yol gördüm, fazla karismazlarsa öyle yapacağım.

Ama yaparim yani atla deve değil. Giydirme işini de nasil olacak diye soruyordum simdi onu da kafamda hallettim. Aklimda bir duzene koydum mu gerisi kolay, yapmis gibi olurum zaten.

Canım hayırlı olsun ben ürün almadn yorumları cok okurm ayrıca sikayetvar.com girerim bakarm. Siz de böyle inceler msnz alirken

Ben o konuda psikopatim forumlara kullanici yorumlarina sikayet.var a bakmadan karar veremiyorum butun interneti tariyorum

Cocuklugumdan beri bebek bakiyorum ben once kardesim sonra amcamn cocuklari fln sonra da sagolsun butun arkadaslarim benden once dogurdular ama en tecrubeli bendim aralarinda bana sorarlardi dogumlarinda ben vardim hemen kucaklayip sakinlestirirdim bebisleri evlerine gidince uyuturdum yedirirdim:)) smdi cok sukur kendi bebisime bakicam insallah cok sabirsizlaniyorum bi an once gelsin ama cabucak buyumesin istiyorum gerci hamileligi de cok sevdim sıkıntıları var ama guzel bir his ayrica da guvende yedi mi doydu mu düştü mu kalkti mi derdi yok :)) ve en guzel yani gobegimi gere gere dolasabilmek kilolu olmaktan rahatsiz olmamak

Ben takıntım vardı kiloya hep dikkat ederdim ama hamilelikte suan.aldigim.kiloyu hic sallamiyorum vallahi Allah oyle bir his veriyor sadece bebeğimizi dusunuyoruz gerisi bos

Ben o konuda psikopatim forumlara kullanici yorumlarina sikayet.var a bakmadan karar veremiyorum butun interneti tariyorum
Çünkü internettn alcgm ürünü gormeden alyrm bence iyi yapyrz bir de bebek arabasına karar vereblsydm iyiydi ama.
Içime sinen 3 4 bn tl oluyor. Diyorum en fazla 2 yasa kadar bunu kullnrm sonra baston mecbrn alcm diye parama kiyamyrm sonra işin icindn cikamyrm

aynen içindeyken en rahat olduğun zaman. ilk zamanlar yaaa bu defa bir ton açıkmı sıçmış diye kafana takıyorsun. kalsın içimde hiç acelem yok 1 yaşına kadar kalabilir.

Ben takıntım vardı kiloya hep dikkat ederdim ama hamilelikte suan.aldigim.kiloyu hic sallamiyorum vallahi Allah oyle bir his veriyor sadece bebeğimizi dusunuyoruz gerisi bos

Aynen oyle canim sağlikli olsunlar da

Gorerek aldiklarimdan o kdr emin degilim valla direkt magazadan bakip alamiyorum cogunlukla gorup inceliyorum sonra evde arastirmasini yapiyorum ondan sonra fiyat karsilastiriyorum fln hahaha. Bebek arabasini instagrmda birinden gordum ss aldim gebe degildim o sirada :) sonra arastirdim nette somra hangi magazada var gittik baktik inceledik ve hepsiburadadan aldik daha dogrudu aldirdik babama ben 1- 2 sene sonra tekrar araba alma taraftari degilim baston olabilen tam da yatabilen ve oto koltugu-anakucagi takilan bir model aldik 4 yasa kdr kullaniliyomus 1800tl ye dusmustu.

Ahh su bebek arabasi bnmde büyük derdim bi karar vereydik iyiydi

Ahh su bebek arabasi bnmde büyük derdim bi karar vereydik iyiydi
senin birde ikiz değil mi? ikiz araba mı yoksa ayrı ayrı ikitane mi alacaksın. ikiz arabaları kullanmak zor olsa gerek. bir tane görmüştüm birbirine bakan iki puset olarak vardı. genişliği tek araba kadar oluyor.

Tek araba olarak alicam çünkü yalnızım yakınımda kimse yok oyuzden tek tek uymuyor bana arka arkaya olanlar hem çok ağır hemde çocuklar arası kıskançlık oluyormuş diye vazgeçtim yanyana olanlardan almayı düşünüyorum da hiç bir mağazada yok araba gittigim yerlerde katalogdan gösteriyorlar nasıldır göremeden de karar veremiyorum baston tipler biraz daha yakın geliyor bakalım bulabilirsem alicam ins yoksa mecbur netten sipariş vercez

Bursali arkadaslar vardi ben nerde ne var çok bilmiyorum bebek arabasi ve park yatak bulabileceğim mağaza var mi bildiğiniz ? Cıvıl ve e bebek dışında

Üst komşu sifonu çekti
ya sorma..bu sabah kalkmis diyor ki bana "anne ust komsular yine cok gurultu yapti ben hic iyi uyuyamadim"... saka degil gercek bu sipalar...
Yine deneyimli anneler caylak tıfıl anneleri korkutuyor aaa dostlar insan der ki cok kolay hemencecik büyüyorlar sorunsuz herşey sessiz sakin ama yok horror time
bilerek gercejleri yaziyoruz cnm. yoksa doguma kadar lay lay lommmm. dogum sonrasi korku filminin icindesin. eee noldu sonra hayallere. niye kimse bana demedi diye ben dellenmistim misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…