tmm canimben alırım 1 tane
Ayda 1 gidiyorum, daha fazla gitmeyi arada düşündüm çünkü yaşıyor mu diye endisem vardi ama gitmedim. Ay başına yakin strese giriyorum gidecegim diye.Size bi şey sorucam.
Ben doktora gitmek için gün sayıyorum çok sabırsızlanıyorum. 1 ay sonra gel diyo doktor ama ben bi bahane bulup eşimle gidiyorum 15 gün sonra. Heycanlanıyorum hele ki yüzünü görünce.Keşke diyorum eve ultrason olsa da hep baksam. Eşimde bana kızıyo ultrasona girmek iyi değil hep bi bahaneyle gidiyoruz sanki ben anlamıyo muyum diyo. Ama ben araştırdım ultrason ses dalgalarıyla yapılıyomuş zararı yokmuş.
Siz de bnm gibi misiniz ?
Ayni ben. Kimsenin bebegini kucagima almadim, yegenim için bingildagi var dikkat et dediler cocuk baya buyudu o zaman yaklastimevet geliyor gerçekten arkadaşımın bebeğini görmeye gittim. kucağıma alamadım bu çok küçük diye halbuki bebek büyüttüm. bir de ben ilk kendi bebeğimin altını değiştirdim yıkadım. ilk doğduğunda ben kucağıma alamam demedim. beynimizin bir yerlerinde o bilgiler duruyor sadece ihtiyacımız olmadığı için açılmıyor. sonra hooop geliyor. şimdi yine nasıl giydircem diyorum ama biliyorum ki o bilgileri tekrar gelecek
Canım hayırlı olsun ben ürün almadn yorumları cok okurm ayrıca sikayetvar.com girerim bakarm. Siz de böyle inceler msnz alirken
Canım kaç tane kaldı ben 5 tane okudumyasin okumak isteyenler verebilirim
Ben takıntım vardı kiloya hep dikkat ederdim ama hamilelikte suan.aldigim.kiloyu hic sallamiyorum vallahi Allah oyle bir his veriyor sadece bebeğimizi dusunuyoruz gerisi bosCocuklugumdan beri bebek bakiyorum ben once kardesim sonra amcamn cocuklari fln sonra da sagolsun butun arkadaslarim benden once dogurdular ama en tecrubeli bendim aralarinda bana sorarlardi dogumlarinda ben vardim hemen kucaklayip sakinlestirirdim bebisleri evlerine gidince uyuturdum yedirirdim:)) smdi cok sukur kendi bebisime bakicam insallah cok sabirsizlaniyorum bi an once gelsin ama cabucak buyumesin istiyorumgerci hamileligi de cok sevdim sıkıntıları var ama guzel bir his ayrica da guvende yedi mi doydu mu düştü mu kalkti mi derdi yok :)) ve en guzel yani gobegimi gere gere dolasabilmek kilolu olmaktan rahatsiz olmamak
o maşallah canim bi 5 daha sana havale ediyorum o zmanCanım kaç tane kaldı ben 5 tane okudum
2 daha okurum bende bugun canimo maşallah canim bi 5 daha sana havale ediyorum o zman
ben ders çalışmaktan fırsat bulamıyorum pek
Çünkü internettn alcgm ürünü gormeden alyrm bence iyi yapyrzBen o konuda psikopatim forumlara kullanici yorumlarina sikayet.var a bakmadan karar veremiyorum butun interneti tariyorum
Cok guzel bu bi kiside daha gormustum buna benzer bana bi tanidigim anne yani vericek chicco nun o olmasa bunu alirdimKizlar park yatak bundan aldik insallah memnun kalirizPrego 8026 Cosmos Oyun Parkı 70x110 cm- Mavi Fiyatı
Prego 8026 Cosmos Oyun Parkı 70x110 cm- Mavi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
tmm canimm2 daha okurum bende bugun canim
aynen içindeyken en rahat olduğun zaman. ilk zamanlar yaaa bu defa bir ton açıkmı sıçmış diye kafana takıyorsun. kalsın içimde hiç acelem yok 1 yaşına kadar kalabilir.Cocuklugumdan beri bebek bakiyorum ben once kardesim sonra amcamn cocuklari fln sonra da sagolsun butun arkadaslarim benden once dogurdular ama en tecrubeli bendim aralarinda bana sorarlardi dogumlarinda ben vardim hemen kucaklayip sakinlestirirdim bebisleri evlerine gidince uyuturdum yedirirdim:)) smdi cok sukur kendi bebisime bakicam insallah cok sabirsizlaniyorum bi an once gelsin ama cabucak buyumesin istiyorumgerci hamileligi de cok sevdim sıkıntıları var ama guzel bir his ayrica da guvende yedi mi doydu mu düştü mu kalkti mi derdi yok :)) ve en guzel yani gobegimi gere gere dolasabilmek kilolu olmaktan rahatsiz olmamak
Ben takıntım vardı kiloya hep dikkat ederdim ama hamilelikte suan.aldigim.kiloyu hic sallamiyorum vallahi Allah oyle bir his veriyor sadece bebeğimizi dusunuyoruz gerisi bos
Çünkü internettn alcgm ürünü gormeden alyrm bence iyi yapyrzbir de bebek arabasına karar vereblsydm iyiydi ama.
Içime sinen 3 4 bn tl oluyor. Diyorum en fazla 2 yasa kadar bunu kullnrm sonra baston mecbrn alcm diye parama kiyamyrm sonra işin icindn cikamyrm
Ahh su bebek arabasi bnmde büyük derdimÇünkü internettn alcgm ürünü gormeden alyrm bence iyi yapyrzbir de bebek arabasına karar vereblsydm iyiydi ama.
Içime sinen 3 4 bn tl oluyor. Diyorum en fazla 2 yasa kadar bunu kullnrm sonra baston mecbrn alcm diye parama kiyamyrm sonra işin icindn cikamyrm
senin birde ikiz değil mi? ikiz araba mı yoksa ayrı ayrı ikitane mi alacaksın. ikiz arabaları kullanmak zor olsa gerek. bir tane görmüştüm birbirine bakan iki puset olarak vardı. genişliği tek araba kadar oluyor.Ahh su bebek arabasi bnmde büyük derdimbi karar vereydik iyiydi
Tek araba olarak alicam çünkü yalnızım yakınımda kimse yok oyuzden tek tek uymuyor bana arka arkaya olanlar hem çok ağır hemde çocuklar arası kıskançlık oluyormuş diye vazgeçtim yanyana olanlardan almayı düşünüyorum da hiç bir mağazada yok araba gittigim yerlerde katalogdan gösteriyorlar nasıldır göremeden de karar veremiyorum baston tipler biraz daha yakın geliyor bakalım bulabilirsem alicam ins yoksa mecbur netten sipariş vercezsenin birde ikiz değil mi? ikiz araba mı yoksa ayrı ayrı ikitane mi alacaksın. ikiz arabaları kullanmak zor olsa gerek. bir tane görmüştüm birbirine bakan iki puset olarak vardı. genişliği tek araba kadar oluyor.
ya sorma..bu sabah kalkmis diyor ki bana "anne ust komsular yine cok gurultu yapti ben hic iyi uyuyamadim"... saka degil gercek bu sipalar...Üst komşu sifonu çekti
bilerek gercejleri yaziyoruz cnm. yoksa doguma kadar lay lay lommmm. dogum sonrasi korku filminin icindesin. eee noldu sonra hayallere. niye kimse bana demedi diye ben dellenmistim misalYine deneyimli anneler caylak tıfıl anneleri korkutuyor aaa dostlar insan der ki cok kolay hemencecik büyüyorlar sorunsuz herşey sessiz sakin ama yok horror time
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?